J10: ESPLAIS - AE ROSES

No us perdeu la crònica d'un passatger a l'apartat de comentaris de l'anterior entrada i altres.(NOTICIARI). En farem un llibre i el presentarem a Premis Planeta!!!! "El llibre viatger"

ESPLAIS-AEROSES: 6-0 DIUMENGE 1 DE FEBRER
Gols: Vicens 4, i 1 gol d'en Yassin i d'en Jan. Ens han enviat aquestes fotos per penjar. Gràcies:



En aquesta matinal gris de diumenge l’equip que ens visitava era l’A.E. Roses, un equip situat per la part baixa. Tot i que va ser un partit de domini total del equip benjamí de l’Esplais, que amb la mesura que vàrem poder, donat el mal estat del terreny de joc, vam desenvolupar el joc habitual; la primera part i donat que l’equip rosinc es va limitar durant tot el partit a un joc ultra defensiu ens va costar obrir el marcador, tot i les moltes ocasions que vàrem disposar, la primera part va acabar amb un resultat de 3 – 0.
La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica que la primera i si bé el resultat podia haver sigut molt més ampli, el partit va finalitzar amb un resultat de 6 – 0, si bé el que compte és el bon joc que varen veure el públic assistent.
Com a nota negativa del partit i pel mal estat del camp cal esmentar la lesió de l’Edu que al no poder controlar bé una pilota es va fer un esquinç al peu que el mantindrà una setmana de baixa.
Felicitats a tota la mainada pel treball de bloc realitzat i en especial als peques (Sebastian i Alex) que cada dia que passa es van integrant més al joc d’aquest equip.

Vicenç

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a l'equip benjamí dels Esplais per haver guanyat, i felicitats als dos equips per haver hagut de jugar en aquest camp que més aviat semblava la piscina del SHREK.

Esperem que la lesió de l'Edu no sigui res. Anims!!! que això passa als millors.

Mª Carme.

Anònim ha dit...

Espero que la brigada de voluntaris per millorar l'estat del terreny de joc donat que era diumenge no ens cobrin res.

Anònim ha dit...

De ben segur que no cobraran res, sigui diumenge, dissabte o la setmana dels tres fotuts dijous.
Només faltaria. Quan una persona ho fa d'una manera desinteressada i pel bé dels seus...no pensa en aixó....
Que en dubta algu??????
William Turner

Anònim ha dit...

A les brigades sempre passa al mateix un treballa i l'altre s'ho mira peró en aquest cas el que treballa mai es queixa i el que porta les mans a la butxaca darrerament sempre plora que li pagan poc, que no te cales, etc.. vigileu les hores que apunta ja que es un gitanof.
un pirata del carib