J11: GARRIGUELLA - ESPLAIS

GARRIGUELLA - ESPLAIS: 1-11 DIUMENGE 8 DE FEBRER
Gols de: 5 d'en Vicenç, 2 gols d'en Yassin i l'Edu, i 1 gol d'en Jan i d'en Jesús, que s'estrena.

Diumenge amb fort vent i fred; els nostres benjamins es van desplaçar al camp del Garriguella, equip novell a la categoria i classificat a la part baixa de taula. Els benjamins de l’Esplais varen sortir com ve essent habitual molt forts i als 10 minuts ja registrava un marcador de 0 – 6, això va permetre a l’entrenador canviar tot l’equip i donar minuts a la resta de jugadors, que varen continuar amb la mateixa dinàmica de domini per acabar la primera part amb resultat de 0 – 7. A la segona part es va continuar amb la mateixa tònica que a la primera, amb bon joc del nostre equip i jugades ben trenades i amb gols de bona ejecució davant un rival que poc podia fer, per acabar el partit amb un resultat final de 1 – 11.
Cal felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat.

mentre els jugadors compleixen, la tensió es palpa a l'ambient...:·)