Noticiari...

Del Consell Comarcal ens arriba la següent noticia:
FINALS TERRITORIALS DE BENJAMÍ PREFERENT
A LA CIUTAT DE PALAMÓS ELS DISSABTES 16 I 23 DE MAIG.

Encara queden molts i molts partits... però l'equip ha de poder continuar aprenent cada dia a jugar a futbol, disfruta i passar-s'ho bé per poder intentar ser allà en aquestes dates!!!
A cada partit i a cada entreno s'ha d'aprendre i escoltar tot el que diguin entrenedors i coordinador, pel bé de l'equip i dels companys.
Siguem amics i aìxò ens portarà a ser millor persones... i el futbol també és una via que ens ho pot ensenyar.

Del Calendari de pares ens arriba:
DIVENDRES SOPAR D'ARRÒS AMB LLAMANTOL.
Confirmar assistència. De moment ja hi ha sis confirmacions. Esperem trucada :·)))))
Sortida del vol cap a París a les 9h del vespre. Arribada al restaurant "La Limousine" prop de les onze de la nit. Sopar i tornada amb el vol de les 04:00 del matí. L'autocar gris ens espera al pavelló a les 6:00 del matí .

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Crònica d'un passatger !!!
Varem agafar l'aparell que ens portava destí Paris, el vol va patir moltes turbolències; el pilot pràcticament no es va adreçar als tripulants, cosa bén diferent al copilot, que va estar increpant i coaccionant a la tripulació.
Una vegada varem arribar al destí, el pilot (per cert molt bó) va questionar-se si l'aparell estava bén estacionat, i després de visualitzar senyals i obtindre l'aprovació del copilot, va parar motors, per poder sortir de l'aparell i dirigir-nos al restaurant la "limousine".
Una vegada dins varem comprovar que més que una limousine era un "cinquecento". Els comensals varem seure per començar a gaudir d'uns entrants acompanyats d'un vi blanc de la terra, però l'ambient va començar a escalfar-se quan es va questionar si l'extrem de casa era millor a l'extrem de fora,després de rèpliques i contrarèpliques, informes tècnics, i d'aficionats, es va arribar a un contundent resultat de 3-1 a favor del de casa.Alguns dels comensals no va poder valorar, ja que desconexien el joc de l'extrem de fora.
Bé i va arrivar el famòs ARRÒS DE LLAMANTOL,(per cert exquisit), això va fer que l'ambient baixés d'intensitat, i el diàleg fós més amè.
Una vegada varem acabar de sopar,beure i xerrar ens varem adreçar a buscar el nostre aparell de tornada a casa.
En ple vol varem tenir que fer una escala tècnica per omplir el tanc de combustible,al mitg d'un soroll de elevadíssims decibels.
Una vegada superat el problema, el pilot ens va dirigir fins a casa amb un "savoir-faire" impecable, llàstima que el copilot continuava increpant la tripulació amb comentaris i paraules no propies d'un professional de vol.
Varem aterrar i ens esperava l'autocar gris.
La meva conclusió final es ......
Quan ho podem repetir ???
Fins aviat..............

Anònim ha dit...

Felicitats....
és brutal!!!!ben escrit, ben redactat,...m'he quedat bocabadat
per molts anys a tots!!!!

es repetirà molt aviat SEGURÍSSSSSIMMMMMMM

pd FALTA saber si el tiquet serà 30 de 20 o 20 de 30????

Jack Sparrow

Anònim ha dit...

Tot va de boca............, bocabadat, bocamoll,..... així es la vida d'un passatger

Bon viatge !!!

Anònim ha dit...

Segun datos recogidos de la caja NDD del viaje en la PERLA NEGRA destino paris el proximo vuelo se realizara a BRASIL pero no con RAYANAIR !!Por falta de presupuesto !! sino con IBERJET rogamos confirmen fecha de embarque VIAJE PATROCINADO POR EL GRAN JACK SPARROW Y SUS SECUACES
Posdata:se ruega presencia en el aeropuerto por motivos de seguridad

Anònim ha dit...

Capità Jack Sparrow, el destí de Brasil a priori es fascinant, però demano de fer escala primer a aquest petit país que es troba al costat de casa nostre anomenat Andorra, sembla que hi ha un tresor en joc que crec que hauriem d'intentar conquerir.
Capità, amb els meus millors desitjos............
Davy Jones

Anònim ha dit...

Si voleu fer escala a Andorra, haureu de deixar la Perla Negra aparcada a Can Gàlib, al seu amarrador i des d'allà agafar IBEROJET.

William Turner

Anònim ha dit...

Notícia d'última hora: l'holandès herrante ens ofereix un treque Jack Sparrow per ANDORRA Què opineu? jo accepto el canvi ho sento JACK

EL PILOT

Anònim ha dit...

Pirates, si voleu podem deixar LA PERLA NEGRA, però agafem "EL HOLANDES ERRANTE" evidement comandat per el mateix pilot que va portar-nos a Paris. Al meu entendre podriem intentar canviar el copilot o subaltern de vol.

Sacajeu i bebeu........ però sobretot disfruteu!!!!

Davy Jones

Anònim ha dit...

En aquest equip hi ha molts il.luminats haviam quan tardara el gintanof en portar el billet, i si sera de 20 x 30 o bé 30 x 20
un pirata

Anònim ha dit...

Abans de fer canvis ja sabeu qui té la clau del tresor, Jack Sparrow o bé l'holandes errante, per qué hi ha molt de poker, bla..bla...bla... i després ja sabeu ... b o c a m o l l

Anònim ha dit...

El que no es pot fer es abusar de la bona gent, en aquest cas del pilot i copilot, i si teniu mala beguda no sortiu de casa.

Anònim ha dit...

En nom de la tripulació del PERLA NEGRA vui donar la benvinguda al nou pirata "KIKO" i dir que varem trobar a falta a un altre bon pirata que per motius de feina "JCOSTA" ja va anar a negociar a Londres un viatge per a tots plegats per quan fem el proper Arròs de Llamantol.
RRPP del Perla Negra

Anònim ha dit...

Amb tot aquest merder de 20 x 30 o bé 30 x 20 en JCOSTA s'ha fet un taco i no sap si ha fet bé la reserva amb RYANAIR per el proper sopar a Londres, agraïrem al bocamoll aclareixi l'enrenou, sinó a partir de la setmana que bé tothom sabra non i cognons verdaders del bocamoll........... ¿ Jack Sparrow, William Turner, RRPP del Perla Negra ?

Anònim ha dit...

No sigui dit, felicitats per el premi EL PUNT "millor escrit imaginari" apartat de fantasía gironí de l'any, aconseguit per el nostre i estimat redactor F.J.
Peró també es veritat que es nota que no té gens de feina, es a dir, esta assumint la crisis, jo crec que sería hora que es tregues les mans de la butxaca i fes una petició al club (cobrant) per arreglar el terreny de joc.
Com diu el refraner: "Donde las dan las toman"
Felicitats !!! continuarà.....

Anònim ha dit...

cullons, ja m'he perdut !!!
Qui és en Jack Sparrow, en William Turner, en Davy Jones, el RRPP del Perla Negra, el "pirata", el bocamoll , el F.J., el gitanof, i el que em pugui deixar .....
Doneu-me una pista per agafar el fil, gràcies

Anònim ha dit...

qui és que no té feina???
missatges a aquestes hores ????
02-02-09 14:38
04-02-09 08:32 ; 04-02-09 08:37
06-02-09 09:10 ; 06-02-09 10:57

sens dubte sols pot ser propi d'un pirata

Davy Jones

Anònim ha dit...

De res serveix enviar anònims a partir de 20 h si durant el dia no es fot res.
Tingues en compte que els pirates del Perla Negra tenim petites estones de descans durant tot el dia.