Preparem la categoria d'ALEVÍ...


Aquest dissabte 3 de gener, hem encetat l'any amb un partit amistós contra l'Unió Esportiva Figueres. Dels tres equips que tenen a l'Unió en categoria aleví, hem jugat contra l'equip B que milita a la categoria de primera divisió (actualment es troba a la posició catorzena de 16 equips)
A l'equip dels nostres benjamins s'hi han afegit en Santi, l'Agustí i la Tatiana (doncs el proper any jugarem junts a la categoria d'aleví de la segona divisió). Faltaven alguns jugadors que estàven malalts i que el proper any es queden amb l'Aleví. L'equip de Figueres ha vingut amb una plantilla de 17 jugadors.
El resultat ha estat de 0 a 2. S'ha perdut, però s'ha demostrat que pel proper any podem fer un més que bon paper a aquesta nova categoria. L'equip s'està adaptant al camp gran i ha sapigut defensar-se bé. Hem mantingut el resultat a zero durant tota la primera meitat, i s'han avançat amb dos gols, fruit del mal refús dels nostres jugadors. Evidentment la diferència d'anys s'ha fet evident.
Resultat just; hem de felicitar a tots els 13 jugadors que han jugat: Jordi, Àlex, Marc Carreras, Marc Sánchez, Enric, Agusti, Yassin, Eduard, Vicenç, Santi, Tatiana, Jan i Jesús.
Agraïm la foto feta per la Chus.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Han fet un partidas ,tots petits i grans...

Anònim ha dit...

Vui fer arribar la felecitació expresa feta per l'entrenador visitant persona molt entesa en futbol base Sr. Marin que va quedar molt sorpres de com varem jugar. FELICITATS a tots als jugadors per l'esforç i treball estigueu a la categoria que estigueu. pep

Anònim ha dit...

felicitats pel partit contra els alevins del Figueres B, dons el meu modest entendre tots el jugadors grans i petits es van esforçar i suar la samarreta del nostre club,també felicitats al entrenador i delegada. A més agrair la col.laboració que tenim d'en Miquel Macau i els demés.
Josep Francesc