J9: ESPLAIS - L'ESCALA

ESPLAIS - L'ESCALA: 8-1 DISSABTE 24 GENER
Aquesta setmana ens visitava el C.F. L’Escala, tot i que va ser un partit de domini constant de l’equip benjamí de l’Esplais als primers 15 minuts va costar més de lo habitual, ja que l’equip visitant es va defensar ordenadament i sortia amb algunes ocasions a la contra. I com ja ens tenen acostumats aquesta mainada fent bones triangulacions varen arribar als gols i la primera part va acabar amb 4 – 0.
A la represa i donat al mal estat del camp, molt enfangat, l’equip visitant tot i continuar amb la mateixa tònica de joc que la primera part es va fondre físicament i el nostre equip amb seu joc habitual va arrodonir el resultat final amb un 8 – 1.
Cal esmentar que va sorgir efecte el treball d’aquesta setmana amb el joc de cap; els nostres jugadors varen fer servir aquesta part del cost durant el partit molt més del que ho fan sempre.
Felicitat per el treball i esforç físic realitzat en aquest partit. Golejadors: Yassin i Vicenç amb tres gols i l'Edu amb dos.
Vicenç
Per cert ens han enviat aquestes imatges per demostrar com tenim i estan quedant els camps d'Empuriabrava i quin mal els hi estem fent entre tots!!!


Ja havia estat denunciat en aquest bloc en l' apartat de comentaris.
Suposem que no seria mala idea deixar una pila de sorra a un costat dels camps, perquè després de ploura i abans de jugar no trobessim els camps d'aquesta manera.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

VESTIM UN SANT PER DESPOLLAR-NA UN ALTRE, No se aqui fer aquesta queixa (entrenadors,ajuntament, cordinadoors)es lamentable com esta quedant el camp on jugan als nens benjamins de l'Empuriabra i de l'Esplais, d'aqui a dos mesos sinó es posa remei es convertira amb un camp de terra o fang. Temps al temps........
Visca el futbol municipal

Anònim ha dit...

Dono la raó al darrer comentari ja que es lamentable com esta quedat el camp d'aquesta mainada, i es molt trist ja que a vegades a certes persones se lis omple la boca de parlar de les instal.lacions, etc i siguem clars amb la quantitat d'espai que hi ha es indignant que equips adults facin servir aquest camp per entrenar ja que només falta veure com esta per entendre que no son mainada als que entrenan allà.
Doneu-li solució al tema ja que com bé diu en poc temps es convertira en el pitjor cam de la comarca.
Endavant i ànims " Empuriabrava-Esplais / Esplais-Empuriabrava " la unió fa la força.
pep

Anònim ha dit...

dons es el mateix que passa al de castello ,i mones ni ha un camp.

Anònim ha dit...

veient les fotografies, queda poc per jugar en un camp de sorra, ja no caldrà passar el tallagespa...
quina vergonya.....potser plantaran plantes autoctones jajajaj

Anònim ha dit...

aneui el diumenge i cada tarda hi ha partit internacional..i a sobre la web de castelló ho anuncia com a espai per jugar..
sou tots uns iluminats...qui mana aquíiiiiii
bufffffffffffffff
pere

Anònim ha dit...

Les instal.lacions caldria que tots les respectessim, i els responsables les mantinguéssin.La realitat, és que sembla que ningú s'interessa pel tema.
El manteniment és competencia de l'ajuntament, entenc que el tècnic municipal encarregat de les instal.lacions hauria de supervisar-ho i fer que estés en condicions sempre (tot i en època de pluges, es troben sol.lucions si es preveuen, tenint en compte la quantitat d'esportistes que hi passen diàriament, sigui per partits o entrenaments).En el cas que aquest tècnic no rebés el suport econòmic o de personal,la responsabilitat l'hauríem de buscar en el regidor d'esports, per permetre aquesta situació.

Si això continúa, caldrà adreçar-nos a la casa de la vila. No????

Anònim ha dit...

tècnic d'esports...jajajaja
tècnics de collunades...

aki, enxufarte i a vivir del cuento

administració privada

Anònim ha dit...

tècnic d'esports...jajajaja
tècnics de collunades...

aki, enxufarte i a vivir del cuento

administració privada

Anònim ha dit...

La persona que hauria de visitar les instalacios es el regidor d'esports, perque no se si s'enrrecorda que que aquesta es la seva feina.Encara no le vist mai als camps de futbol com atres regidos han fet .