J26: PERALADA-ESPLAIS (10.04.11)

RESULTAT: PERALADA-ESPLAIS: 1-5

Gols: 2 del'Edu, 2 d'en Marc Carreras i 1 d'en Sergi


Aquest diumenge al matí, l’equip aleví del C.F Esplais, disputava el darrer derbi de la temporada a la seva visita al camp del Peralada, equip que lluita per no baixar a segona divisió.
En un terreny de joc en males condicions i amb unes dimensions impròpies per la pràctica del bon futbol, s’inicià el primer parcial, on el joc dels dos equips era força dolent, on la pilota anava de costat a costat i on l’equip visitant va gaudir als minuts 3 i 9 de xuts de fora l’àre,a sense crear gaire problemes al porter local. Al minut 14, els Esplais disposen d’una falta directa a la frontal de l’àrea que és rebutjada pel porter i no és fins el darrer minut que el jugadors visitants, en una bona combinació entre el pivot i el davanter fan una bona jugada i el xut del primer surt fregant el pal.
S’iniciava el segon quart i al minut 17, el dos davanters dels Esplais fan jugada per banda esquerra, però sol davant del porter fallen estrepitosament; al minut 19, els visitants amb un xut de fora l’àrea obren el marcador al seu favor, i un minut més tard una bona passada del pivot al punta permet als castellonins posar el 0-2. Per part local, al minut 18, una errada del porter visitant els permet crear la primera jugada de perill i al minut 28 disposen d’una falta a prop de l’àrea que no te cap conseqüència.
A la represa, desprès del descans, el domini ha continuat sent del conjunt visitant, però han estat els locals que al minut 45, en l’única jugada que s’han acostat a l’àrea i aprofitant una errada col·lectiva de la defensa visitant han aconseguit el gol de l’honor. Per part castellonina han gaudit en els minut 33, 42 i 43 de xuts que s’han estavellat al travesser.
Al darrer quart, ha estat on els visitants han dominat més al seu rival i han gaudit d’infinitats d’ocasions, al minut 50 en una jugada individual del seu pivot posava el 1-3 al marcador; al minut 53 una bona jugada per banda esquerra i la centrada corresponent és rematada a dins de la xarxa pel davanter castelloní; i al minut 55 a la sortida d’un còrner, és ben executat i fa pujar el que a la fi seria el resultat final de 1-5.

Conclusions: Tot i no haver fet un bon partit, probablement per les condicions i dimensions dels terreny de joc, us felicito per l’esforç realitzat, de totes maneres no és excusa, la gran quantitat d’ocasions que desaprofitem.   

Vicens








Els coneixeu aquests???


i aquesta...per l'animadora més petitona de tots:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos tres del AE son los que segun el coordinador reforzaran el equipo infantil el proximo año ?

Màrius ha dit...

El que és cert és que aquests tres jugadors, són uns bons amics i companys, que és el que val en el món de l'esport.
Si jugaran aquí, allà o més enllà és pregunta pels pares o nens.

vivi ha dit...

Que bebita mas bonitaaaaaaaaaaa