J27: ESPLAIS-FARNERS (17.04.11)

RESULTAT: ESPLAIS-FARNERS: 6-1

Gols: 2 d'en Vicens, i 1 d'en Carreras, Edu, Sergi, Yassin.

Aquest diumenge de Rams, ens visitava el C.Farnès, equip situat a la part mitja baixa de la taula de classificació, el partit començava molt bé pels interessos locals, ja que abans del primer minut s’avançaven al marcador, amb una pilota robada per banda dreta, i que permet passar-la al mig de l’atac local, fent pujar al marcador l'1-0. Tot i jugar a plaer, el domini local no es veu recompensat, ja que les diferents jugades ben trenades, en els minuts 5 i 12 no són ben finalitzades pels davanters. Per part visitant només al minut 13 i amb un xut de fora l’àrea, que surt per la dreta del porter local, s’acosten a crear una mica de perill.
El segon parcial, tot i continuar el domini local, va ser un quart sense gols, tot i que els locals disposaren de varies ocasions, minut 18 centrada per banda esquerra a la posició del punta local que davant del porter visitant colpeja la pilota a les seves mans; al minut 21, el pivot local fa una passada en profunditat al davanter de la banda esquerra que sol, davant del porter li xuta la pilota una altra vegada a les mans; i al minut 22, un xut des de fora l’àrea és ben aturat pel porter visitant; el selvatans tant sols disposaren d’una bona ocasió, al minut 23, en un ràpid contraatac que fan lluir al porter local.
El tercer quart, probablement hagi estat el més ben jugat per l’equip visitant que ha disposat en el minut 35 d’un contraatac on el seu davanter de color, s’ha quedat sol davant del porter local tirant la pilota a prop del pal; al minut 36, li han anul·lat un gol perquè el seu davanter ha controlat la pilota amb les mans abans de introduir-la dins de la porteria; al minut 40, han gaudit d’un xut de fora l’àrea que ha estat ben aturada pel porter local, i ha estat al minut 44, quan el davanter visitant s’ha quedat sol davant del porter i l'ha batut. Pels locals, al minut 38, en una bona combinació dels seus jugadors el hi ha permès anar al minuts de descans amb un curt resultat de 2-1.
El darrer quart, ha estat on el conjunt local s’ha mostrat més superior, al minut 47, amb la rematada d’un còrner s’han avançat 3-1, en el minut 50, en una combinació de quasi bé tot l’equip ha fet que una centrada per banda esquerra, fos rematada pel davanter local, aconseguint el 4-1; al minut 56, en un ràpid contraatac ha arribat el 5-1; i al minut 58, una bona jugada d’atac per l’esquerra, fent el posterior passada endarrera, s’arrodonia el marcador final de 6-1.
Pel costat visitant tant sols al minut 54 i en ràpid contraatac han aconseguit quedar-se davant el porter local, que amb una bona intervenció ha desviat la pilota a còrner.

Conclusions: Felicitar-vos per les ganes d’oferir-nos un bon joc, i tot i que ha sigut un partit força plàcid fins a darrera hora no hem aconseguit “finiquitar-ho”.