AJORNAT J21: GIRONA - ESPLAIS (25.04.11)

RESULTAT: GIRONA-ESPLAIS: 4-2

Gols: 2 de l'Edu

Aquest dilluns de Pasqua, l’equip aleví del C.F Esplais disputava el partit aplaçat per la pluja del passat 13 de març, i corresponent a la jornada 22, contra el C.F Girona, és a dir, duel entre el tercer i quart classificat, d’aquesta primera divisió grup 7.
El partit s’iniciava amb un domini abassegador de l’equip castelloní, que més ben posicionat, dominava i portava el pes del partit, i era al minut 1, que amb el xut d’una falta per banda esquerra de l’atac visitant, era rematada per un davanter a boca de canó, que fa lluir al porter local. Al minut 4, a la sortida d’un còrner i posterior rematada de l’atacant visitant, és refusada amb l’esquena per un defensa, quan es colava entre els tres pals. Al minut 5, el Esplais disposen d’una altra ocasió clara, per obrir el marcador, en el xut d’una falta directa a prop de l’àrea que surt per sobre del travesser, però ha estat al minut 9, quan els Esplais, roben una pilota al mig del camp, i amb passada posterior al davanter, sol davant el porter local, fa pujar el 0-1 al marcador. En aquest quart, el conjunt local es mostra inoperant i no pot desenvolupar el seu bon joc i tant ho fa en xuts llunyans de fora l’àrea, als minuts 11 i 12, sense problemes pel porter visitant.
En el segon quart, els locals amb els canvis realitzats semblen més entonats, tot i que al minut 17, són els Esplais que disposen d'una claríssima ocasió per ampliar el resultat, en quedar-se el punta visitant, sol davant el porter gironí, que amb una altra gran intervenció, ho impedeix. A partir d’aquest moment, el partit s’equilibra i són els locals que en els minuts 21 i 22, fent una passada en profunditat per banda dreta del seu atac, provoquen els primers maldecaps a la defensa visitant; però al minut 24, l’equip empordanès perd una pilota al mig camp quan estava atacant, i en un ràpid contraatac per banda dreta i davant la sortida del porter visitant, els locals aconsegueixen l’empat. Un minut més tard, en una jugada sense transcendència, el davanter gironí amb un xut fluix des de fora l’àrea i amb col·laboració del porter visitant, la pilota s’introdueix per sota dels seus braços. Tot i això, els Esplais, continua jugant bé, i al minut 29, el Girona perd una pilota per banda dreta de la seva defensa i el centre és rematat per l’atacant visitant, per sobre del porter local, arribant al descans amb el resultat de 2-2 .
A l’inici del segon temps, ha estat probablement, el parcial més equilibrat, els Esplais ha disposat en els minuts 32 i 37 de jugades per l’esquerra del seu atac per desnivellar el marcador, a l’igual que al minut 40, una bona combinació entre el pivot castelloní i els dos puntes ha arribat una altra clara ocasió de gol. Per banda local, ocasió al minut 36, amb un xut des de fora l’àrea. Al minut 41, una pilota perduda en defensa fa que el porter visitant hagi d’intervenir, i és al minut 43, on la defensa visitant no aconsegueix rebutjar una pilota dins de l’àrea, que queda a peus d’un davanter local i que d’un fort xut, desnivella el marcador a favor dels gironins. A la jugada següent del gol i de la sacada de mig camp, els Esplais perden la pilota i el xut de fora l’àrea s’estavella al travesser.
En el darrer parcial, el Girona ha esta més superior; al conjunt visitant li ha passat factura l’alt esforç i ritme de partit que ha dut davant d’un gran equip, tot i que al minut 48, ha disposat d’una clara ocasió per empatar quan el seu davanter s’ha quedat sol davant del porter, i li ha llençat la pilota a les mans. A partir d’aquí els locals han disposat al minut 51 d’un remat a la sortida d’un córner que ha sortit per sobre del travesser; al minut 57, en jugada per banda dreta, el davanter local es desfà del seu marcador i fa pujar el 4-2. Ja en el minut de descompte el Girona ha disposat d’un xut de fora l’àrea que s’ha estavellat al travesser i poc més tard, d’una falta fora l’àrea que ha sortit fregant el pal dret de la porteria visitant.

Conclusions: Felicitar-vos pel joc dut durant els tres primers quarts i per l’esforç de tot el partit, davant un gran equip, com és el Girona, amb una plantilla molt amplia que els hi ha permès arribar molt més frescos a la fi del darrer quart. Tot i que crec, que durant moltes fases del partit hem estat superiors i el hem jugat de tu a tu.      
Vicens   






Per cert, trobeu algú conegut, infiltrat amb els seguidors del Betis??? les ofertes són de la ciutat de Sevilla???:·)))))
Publicat al Diari de Girona digital, referent al torneig Aleví de Perelada:

ah!!!!
Aquest dilluns: MONA, per cert a la mona de dilluns, el que riu és el del reial madrid!!!! esperem que aquestes dues setmanes, això canviï.....

abans copa després copa

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja s'acaba la temporada, quina penaaaa, algu sap si s'estan buscant torneigos.

Pare de l'alevi B ha dit...

Escrit dirigit a la junta del Esplais, trobo vergonyòs que per l'any vinent el coordinador del club hagi decidit a renunciar a que el alevins juguin a la 1a.divisió, d'aquesta manera com voleu que els nostres fills progressin esportivament.

Màrius ha dit...

Puc arribar a entendre el teu comentari, però seria bo que aquest escrit anés a les oficines, no en aquest bloc; doncs nosaltres no podem fer res. Tampoc se del cert que el coordinador hagi o o renunciat, em sembla que encara és aviat. Podeu parlar amb ell. Però, si us plau, no feu que aquest bloc, sigui una eina entre pares anònims, junta i coordinador. Parleu directament amb el Club. Evitarem que tothom foti cullerada.
gràcies.

vicenç ha dit...

esplais es un bon equip pero ni molt meys es mereixia un empat , girona ha sigut superior en tot moment

Anònim ha dit...

Jo no he escrit l'anterior comentari.
Per mi nosaltres vàrem ser superiors amb el joc i ocasions la primera part i ells la segona.
El resultat depend de les circunstàncies de cada partit (encerts, errades, pals,etc..)
Cap objecció al resultat.
Vicens (entrenador Esplais)