J28 PERALADA-ESPLAIS (l'aplaçada)

RESULTAT: PERALADA-ESPLAIS: 1-1

Gol d'en Vicens

Aquest dimarts 11 de maig, era el dia escollit, l’equip aleví del C.F Esplais es desplaçava al camp del C.F Peralada “B”, equip situat a la part mitja baixa de la taula classificatoria, si bé per aquesta ocasió estava reforçat per 5 o 6 jugadors que juguen en el seu equip A, a la primera divisió.
En un camp de futbol, impropi d’un dels millors clubs de la comarca, l’equip castelloní començava a dominar i a portar el pes del partit, amb la intenció de fer un bon joc, però l’estat del terreny no ajudava gens; mentrestant l’equip local només podia defensar-se; abans del minut deu en una bona combinació per banda esquerra permet els Esplais avançar-se al marcador, quan tot semblava que estava més a prop del segon gol visitant, en el minut 25 aproximadament i en l’únic cop que l’equip local s’acosta a l’àrea visitant i aprofitant el mal estat del camp i a l’hora el desencert de la defensa visitant s’arriba al descans amb el resultat de 1-1.
A la segona part, com ve sent habitual amb l’equip aleví dels Esplais, intensifica d’una manera abassegadora el domini del partit i manté tota la segona part tancat en el seu propi camp a l’equip local, creant varies ocasions clares de gol, però algunes vegades el pal, altres el desencert dels atacants o encert del porter i en dues ocasions claríssimes que els defensors del Peralada toquen voluntàriament la pilota dins de l’àrea sense que l’àrbitre assenyali res de res, permet a l’equip aleví del C.F. Esplais aconseguir el punt, que a manca de dues jornades per la acabament del campionat, es proclami merescudament CAMPIÓ de la segona divisió grup 5.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç realitzat, en especial per la segona part que ens heu ofert, en un terreny de lloc més apropiat per fer-hi altres esports (rugbi o motocros); i per fi d’una manera totalment merescuda, ja que des de la primera jornada a la darrera us heu mostrat com el millor equip de la categoria. Moltes felicitats i gaudiu d’aquest moments mentre sigui possible.
També en aquest moments, en nom dels jugadors, delegada i cos tècnic volem agrair als nostres incondicionals (pares, avis, germans i simpatitzants) el suport que ens heu donat setmana darrera setmana.
Vicens









Una vegada acabat el partit, l'equip i cos tènic del Peralada han fet un gest emotiu i molt digne de bons amics, companys i bons esportistes. Moltes gràcies.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

moltes gracies Peralada. No tots els equips haguessin fet el mateix gest.
això us fa ser més grans.

Anònim ha dit...

Tal com diu la crònica, ens vareu fer jugar en un camp impropi per el que significa una entitat futbolística com la de Peralada, a més tinguen l’estadi amb una gespa en magnífic estat on només entrenava el primer equip, que si bé podien haver entrenat mitja hora més tard, això no treu que vosaltres i no l’entitat però si les persones que esteu el davant de l’equip alevi sigueu grans entrenadors, molt esportistes i grans senyors per el gest que vareu oferir inmediatament acabat el partit vers l’equip dels Esplais. Per tant com a pare de l’equips visitant us dono les gràcies.

Anònim ha dit...

Quina diferència de afició del Perelada i la del Vilajuiga.
Gràcies Perelada

Anònim ha dit...

I el video del vilajuiga esplias que el vui veure?¿^?¿?¿?¿?¿?¿?¿¿??¿?¿

Màrius ha dit...

No es publicarà cap comentari que porti a mal rotllo. Les aficions no les fan una persona i prou. No podem generalitzar. Tots podem tenir un mal moment.
Fins i tot nosaltres hem tingut mals moments. Per tant animar i animar.
Som persones i rectificar és de savis.

Anònim ha dit...

per cert l'entrenador i l'ajudant del Vilajuiga van tenir un dels comportaments millors dels que han vingut al camp de Castelló.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Marius
I el video de vilajuiga esplais?¿

Anònim ha dit...

Y quien a insultado a quien?????