SOM CAMPIONSSSSSSSSSSSSS (12.05.10)

Aquesta tarda al camp del Peralada: L'equip n'ha fet prou amb l'empat i som CAMPIONS:El vídeo més esperatttttttttttttttttttttttttt

17 comentaris:

Anònim ha dit...

SOM CAMPIONS 2009/2010 VISCA ELS ESPLAIS Y VISCA CATALUNYA

GERARD ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Davy Jones ha dit...

Primer de tot felicitar als ALEVINS del CF ESPLAIS, per haver aconseguit guanyar el campionat.

En segon lloc desitjar molta sort a la resta d’equips.

I en tercer lloc i per acabar,
dir-li al " Killo ", que l’aigua de Vilajuïga va ser molt saludable i que aquest dimarts varen veure un espumós de qualitat, per celebrar-ho.
Noi, oblida els maletins,i gaudeix fent una bona botifarrada, procura que no t’ ennueguis amb l’espina de les anxoves i el pa d’àngel dels frares, i tria una altre aigua, dons la de Vilajuïga no t'afavoreix.

Josep Costa Borrat ha dit...

Moltes felicitats per ser campions!!. Us ho merexeu tots plegats: els jugadors per la seva implicació i esforç, l'entrenador per la seva manera de fer i saber conduir l'equip i als pares per la pinya que heu fet.
I ara, a celebrar-ho, i compte que si és com feu sempre amb arròs amb llamàntol; amb l'arròs no passa res però de la cassola segur que sortiran moltes potes de llamàntols de diferents colors que en voldran estirar més d'un.
Conserveu-vos junts i sort a primera.

Anònim ha dit...

felicitats CAMPIONS...de part de l'equip alevi de la Penya Unionista Figueres....

Anònim ha dit...

Davy Jones el "Killo" os felicita por ser campeones i los mejores, de todas maneras tendras que comer mucho arroz si quieres estar a la altura correspondiente.

Anònim ha dit...

campeones temporada 2009-2010 viva LOS ESPLAIS , viva ESPAÑA Y EL MADRID EL MEJOR CLUB DEL MUNDO QUE TIENE MAS COPAS DE EUROPA QUE NADIE QUE NO SE LE OLVIDE A NADIE

Anònim ha dit...

el que ha escrito y visca catalunya que aprenda a escribir la y en catalan no existe payoooooo

Anònim ha dit...

Bueno no sé como empezar, pero tengo que hacerlo, nos ha encantado pasar esta temporada 2009-2010, que para nosotros ha sido espectacular!!!!!!!!!!!Va llegando el momento de la despedida……bueno no “un hasta luego “.Dejamos atrás a gente estupenda compañeros que han sido amigos, amigos que han sido compañeros (jugadores, padres, entrenadores y delegada) todos juntos hemos compartido horas de nervios, horas de alegría muchas horas divertidas. Para nosotros (chus y kiko) la mayor alegría ha sido ver a nuestro hijo Agustí disfrutar de cada partido y salidas que hemos hecho juntos……
Gracias por esos momentos que hemos compartido (y esperamos compartir en un futuro próximo)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
luis ha dit...

hola marius te pongo el enlace


http://www.youtube.com/watch?v=4zLNTzQRweY

Anònim ha dit...

No se si habra futuro igual que este presente, creo que es muy previsible que no, ya que esta temporada puede que marque un antes y un despues, pero mientras dure aprovechemos y disfrutemos del momento.
Un hasta siempres

miquel ha dit...

moltes felicitats a tot l' equip dels Esplais!!!

Anònim ha dit...

NO LLOREIS CHUSS Y KIKO SED FUERTES SIEMPRE ME PODEIS VENIR A VISITAR CUANDO QUERAIS....NO LLORES KIKO TRANQUILO SIEMPRE TE QUEDARA EL SILLON DE HIDROMASAJE JAJAJAJAJAJAJA,tuyo para siempre nana na na na na nana ELENA FRANCIS

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Chus,Kiko,Agustí....sou una canya.Tot el que heu dit:jo igual.
Encara ens queda molta juerga junts....guapus.Un petó
Anto