J29: ESPLAIS-VILAJUIGA (08.05.10)

RESULTAT: ESPLAIS-FE VILAJUIGA: 4-0

Gols: Hat-tric d'en Vicens i 1 d'en Yassin

Per primer cop aquesta temporada l’equip aleví del C.F Esplais jugava el seu partit com a local el dissabte al mati, i ens visitava el C.F Vilajuïga que fins aquesta jornada eren els segons classificats, i estaven invictes en el transcurs de la segona volta, amb aquests ingredients, es preveia a priori un partit força equilibrat.
Però no va ser així, i l’equip local va sortir com és habitual a fer el seu joc, de domini i crear bones jugades, però es va trobar al davant, amb un equip ultra defensiu que es va limitar a posar quasi bé tots els seus efectius dins del seu propi terreny de joc, tot i així els Esplais arribaven en perill en diverses ocasions, si bé unes vegades el travesser i altres, el desencert dels atacants locals es fallaven ocasions clares de gol; arribarem el descans amb un injust 0-0.
Desprès del descans, continuà encara més abassegador el domini sobre el camp dels Esplais, i abans del minut 5, amb una jugada molt ben trenada es perforava la teranyina visitant, a partir de les hores, l’equip local, jugant més per les bandes i creant més, i millor, les seves jugades, anava fent pujar el marcador fins el resultat final de 4 – 0.
És cert, que pel camp castelloní han passat equips, que tot i perdre, han fet un futbol més bonic i agradable pel públic; en aquesta ocasió de l’equip visitant, només podem dir que es va defensar bé i ordenadament els primers 30 minuts, però no varen existir en atac durant tot el partit, la prova és que el porter local va ser pràcticament, un espectador més.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç realitzat, en especial per la segona part que ens heu ofert, i recordar-vos que aquest proper dimarts a Peralada amb 1 punt, en tindrem prou per aconseguir allò que us mereixeu. Ànims !!!!!!!