J30: TRAMUNTANA-ESPLAIS (15.05.10)

RESULTAT: TRAMUNTANA- ESPLAIS:1-4

Gols: 3 d'en Dimi i 1 d'en Yabir.

Desprès d’haver aconseguit aquest passat dimarts, el campionat de 2ª divisió, l’equip aleví del C.F. Esplais, es desplaçava al camp de l’E.F Tramuntana, equip situat a la part mitja baixa de la taula classificatoria; cal fer esment que l’equip local amb un gest d’esportivitat va rebre al conjunt castelloni amb el passadís de campions.
Només començar el partit, l’equip del Esplais es mostrava superior al seu rival, si bé en aquesta primera part les idees dels jugadors visitants no eren del tot fluides i les diferents ocasions no es transformaven pel desencert del seus jugadors; en canvi l’equip local es defensava com podia i en tant sols dos contraatacs, i amb la ajuda de la despistada saga castellonina, es van avançar en el marcador per 0 – 1.
Desprès de la xerrada durant el descans, els jugadors dels Esplais han sortit amb les coses més clares i el seu joc s’ha acostat més el desenvolupat durant la temporada, la qual cosa sense arribar al joc brillant, les ocasions creades han sigut moltíssimes, per acabar el partit amb un resultat curt, de 1 – 4.

Conclusions: Felicitar-vos a mitges, pel treball i esforç realitzat, de totes maneres heu d’estar més atents amb les coses que us diem, perquè sembla que un cop ja tenim el blat al sac i ben lligat, cadascú va a la seva.
Vicens

A l'espera de les fotos del Sopar de divendres. Per cert en Kiko, queda destituit del càrrec de buscador de locals nocturns :·)

Ja fa uns quants anys.........: i s'ha aconseguit un póker mai pensat: CAMPIONS als dos anys prebenjamins i als dos de benjamins, i ara a ALEVINS. A partir d'aquí a disfrutar dels propers caps de setmana: