J22: L'aplaçada: JUNCÀRIA-ESPLAIS (22.05.10) últim

RESULTAT: JUNCÀRIA-ESPLAIS: 0-6
Partit aplaçat del dia de la nevada.

Gols: Hat tric d'en Vicenç i Hat tric d'en Yassin.

Aquest cap de setmana es disputava la jornada 22, aplaçada el seu dia per culpa de les nevades sofertes a les nostres comarques a mitjans del mes de març, per tant darrer partit de lliga i, els alevins del C.F. Esplais es desplaçaven al remoledat estadi Gürb, del C.E. Juncària, equip situat a la part mitjana de taula classificatòria; i que fent valer el seu “ fair play ” van rebre al conjunt visitant amb el passadís de campions.
Només de començar el partit, els Esplais més ben possessionats sobre el terreny de joc, es mostraven molt superiors, fent un joc moltes vegades de somni, jugades al primer toc, bones triangulacions, buscant el jugador desmarcat, mentre l’equip local intentava defensar-se com podia fins arribar el minut 13, aproximadament, que amb una bona combinació de tot l’equip, els Esplais s’avançaven en el marcador; fins arribar el descans foren cinc o sis les ocasions que crearen els castellonins per arribar amb un resultat de 0–3 .
A la represa, el domini i el bon joc, continua sent de l’equip visitant que torna a crear varies ocasions amb bones jugades, per arribar a un resultat final de 0–6.

Conclusions: Un cop finalitzada la lliga podem felicitar-vos a tots pel treball i esforç desenvolupat durant tota la temporada.
Ara toca gaudir tots plegats, del que el club i pares ens ofereixin (arrosada i fideua, tornejos, baixada amb kayac, port aventura i altres) però també crec que cal, a qui correspongui, començar a planificar i/o pensar que es vol fer la propera temporada ja que com bé sabeu la categoria que juguen els nostres fills ha sofert algunes modificacions i tornaran al futbol-7.
Bones vacances i bon estiu !!!!!!!
Vicens









i pels que ens deixen:



Vídeo

2 comentaris:

Davy Jones ha dit...

Gerard, ests unic "vaya pedazo fotos"

GERARD ha dit...

JO TAMBE T'ESTIMO