J23: ESPLAIS-BASE ROSES (21.03.10)

RESULTAT: ESPLAIS-BASE ROSES: 4-0

Gols: 2 de l'Edu, 1 d'en Vicenç de penal i 1 d'en Dimi.

Aquesta setmana entràvem a la primavera amb un derbi contra el Base Roses, únic equip que havia pogut puntuar amb el conjunt castelloni en tota la primera volta, en un partit ple de espurnes; l’equip rosinc arribava a aquesta jornada situat a la part mitja de la taula classificatòria.
El primers deu minuts han estat de tempteig per part dels dos equips sense tenir cap dels equips el domini del partit, si bé a partir de les hores, l’equip local a passat a dominar i controlar la situació, creant ràpids contraatacs i diferents ocasions de gol, en aquesta primera part només dues han pujat al marcador, per anar al descans amb 2-0.
A la represa, el domini del C.F Esplais ha estat total i abassegador, i en moments del partit els afeccionats locals han pogut gaudir d’aquell joc de toc i control per part dels nostres, que arribaven amb jugades ben trenades; però que aconseguien fer pujar la resta de gols en jugades que venien d’errades del conjunt rosinc, on els jugadors locals estaven més espavilats i desperts.
De l’equip visitant podem dir que s’ha mostrat com un equip força sòlid en defensa però inoperant en atac, ja que no han creat cap ocasió clara de gol.

Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat, destacar en aquest partit el domini defensiu en el joc aeri mostrat pels nostres jugadors. Hem de continuar treballant per anar pujant esglaó a esglaó a les fites marcades i aconseguir millorar la vostra formació futbolística.
Ànims que properament viurem tots plegats moments molt especials.
Vicens










Avui hem triat aquestes fotografies, però de ben segur que amb el repertori de fotògrafs que hi havia al camp, s'han pres moltes més instantànees....tant d'una banda com de l'altra. Fins la propera.

La societat GLM i el cos tècnic no poden anar més ràpid per tal que el bloc estigui actualitzat el més ràpid possible, difícil de trobar en algun equip de futbol. Gràcies :·)

A l'apartat de sota del MIC posem els horaris dels partits de la fase classificació....

9 comentaris:

Anònim ha dit...

la veritat és que teniu raó. felicitats

Anònim ha dit...

gracies ets un del base el primer

Anònim ha dit...

som els millors tant grands com petits un 4-0 i 2-0 gol gol gol gol gol gol gol gol gol ens fem un far de canta gols visca eplais visca el crid de l'aliga d' enchigrinsqui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Felicito a l'equip pel partit que hem fet avui en front al Base Roses.S'ha vist una millora ( a partir del primer gol)força important respecte als darrers partits i això fa que anem al MIC amb tota la il.lusió del món.
M'agradaria remarcar el bon fer dels jugadors que han estat a la banqueta(Jabir,Jan,Santi i Sure)doncs partit darrera partit tenen la paciència d'assumir el seu rol de suplents però quan surten a jugar ho fan com si fos el primer minut de joc i hi possen molta il.lusió i ganes. Pasqual

Anònim ha dit...

per cert, es veritat que al fill del patrocinador li han tocat les botes al sorteig de la tarda????

Anònim ha dit...

moltes gracies Pasqual.
Jan

Anònim ha dit...

Si Si aqui hay tonnngoooo!!!!!!

Anònim ha dit...

Comença la compta endarrera, només poden quedar campions 6 equips : L'escala - llança - puf - vilajuiga - vilamalla i esplais

luis ha dit...

marius te pongo el enlace


http://www.youtube.com/watch?v=V-wnnLRFVug