J21: ESPLAIS-ST PERE PESCADOR (07.03.10)

RESULTAT: ESPLAIS - SANT PERE: 9-0

Gol: 4 d'en Vicens, 2 d'en Yassin i Sule i 1 d'en Javir.

Desprès de la primera derrota soferta la setmana passada en lliga, faltava saber com respondria el líder davant la visita del F.C S. Pere Pescador, equip situat a la part baixa de la taula classificatòria.
Tot i el resultat final, i sense fer un partit molt espectacular, els Esplais des d’un inici ja es mostrava molt superior al seu rival, si bé l’equip local sense arribar a fer aquell joc de toc que durant moltes jornades passades deixava a quasi tothom bocabadat, intentava jugar per bandes, creant tot el perill per la seva banda dreta i poder arribar a la mitja part, amb el partit sentenciat amb un marcador de 3 – 0.
A la represa, tot i els canvis introduïts a l’equip local, el St. Pere encaixava un gol darrera l’altre i es veia desbordat per les bandes en tot moment per l’equip dels Esplais, fins arribar al marcador definitiu de 9 – 0.
De l’equip visitant, no podem destacar pràcticament res, ja que s’ha vist superat en totes les posicions per l’equip local.

Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i esforç mostrat, en especial als jugadors que habitualment tenen menys minuts, per les ganes que han posat; en quan als teòricament titulars demanar-vos més concentració i treball col•lectiu pels propers partits i millorar especialment, el que es treballa setmana darrera setmana als entrenaments i que són fonaments bàsics per jugar bé a futbol, les passades, controls, xuts, etc...
Vicens










Tornem a les fotos de l'afició, molt necessària a tots els equips. Avui, els toca el torn a:

Aviat, tercer fotògraf oficial!!!

Seguiu treballant.

8 comentaris:

yusef ha dit...

vencen pero no convencen
falta el joc de la primera volta
al joc de toc

Anònim ha dit...

des de llançà..dissabte passat els aficionats que varem anar al camp varem disfrutar d'un partidàs de futbol alevi entre el LLANÇA i el PUF, amb victoria del equip local per 4 a 3..però, sincerament, podia guanyar qualsevol.Felicitats als dos equips per la gran tarda de futbol que ens vàreu fer passar.. i a les dues aficions pel seu comportament tan esportiu i respectuòs..

Anònim ha dit...

animo chicos areis como el barça

Anònim ha dit...

Si es des de llançà ?? l'aficionat que es va passar tota la segona part dient cabrón i desgraciat al col.legiat del partit Sr. Vera, no sé si es esportiu o respectuòs, també es cert que la resta de gent li recriminaven.
El resultat més just ves sigut 0 - 2 mitja part i 7 - 3 segona part

Sheima ha dit...

xD papaa!
Jo no vaig veure el partit, pero els nois ho fan molt bé, clar que parla algú a qui el futbol no li va ni li ve ^^

Anims!

Att: la germana d'en Jabir

Anònim ha dit...

Gemana d'en Jabir, hauries de venir a veure els partits, t'ho passaries bé.
A mi el futbol tampoc m'anava ni em venia, però amb aquests ja veuràs que et començarà a agradar.

Marilyn (la mama d'en Jan).

luis ha dit...

hola marius te pongo el enlace perdona la tardanza fallo tecnico



http://www.youtube.com/watch?v=wpj677xtrfw

Sheima ha dit...

jajajaja, Marilyn, sii avera si vaig a algun partit! la veritat es què em quedo a casa dormint! per un parell de dies a la setmana...
pero espero anar al partit que ve.
Ja m'ha dit la meva mare que li heu dit que anés xD la pobre no tenia ni idea de que havia comentat aqui :)

petoons!