...la nevada...

Ha fet que els entrenaments quedin SUSPESOS...i el partit!!!

al cap de dotze hores, l'estat va ser:

Quedem per dilluns vinent A LES 18:15-18:30 AL CAMP D'EMPURIABRAVA per disputar el partit contra la selecció comarcal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc un assidus seguidor d’aquest equip i m’acaben de comentar a la fleca que aquest dilluns al vespre jugueu contra una selecció de l’alt empordà nascuts al 99, la meva sorpresa ha estat quan m’han dit que el club mitjançant el coordinador, va sol·licitar als responsables municipals de poder jugar aquest encontre el diumenge al mati i que els assalariats de casa gran es van negar, i jo pregunto per què ???, si dissabte a la tarda i diumenge al mati hi havia equips jugant i entrenant als camps d’empuriabrava, si el primer equip per no perdre la forma va disputar un amistós el dissabte amb el Wifak, i altres equips de les nostres rodalies han disputat també partits amistosos. A més de ben segur que per el nens hagués sigut millor jugar diumenge amb una temperatura bona que no al vespre amb una nit glaçada i a la casa gran es podien haver estalviat unes despeses de llum innecessàries. No vull pensar amb coses estranyes, però seria bo fer servir la lògica i un tracte igual per tothom.

Anònim ha dit...

Si es siguidor assidu, quantes vegades ha vist al regidor d'esports a veure la mainada ???? i això que havia estat jugador dels esplais, de totes maneres el batlle si es seguidor força constant; i sinò anem pels altres responsables d'esports vinculats a altres entitats, poder no els interesa que feu aquest partit organitzat per un club rival
de la comarca ???? però ell si que va anar jugar amb el Wifak, en fí aquest seguidor si demostra tenir lògica.

Anònim ha dit...

ai l'ajuntamnet...
ai el regidor d'esports....
ai el tècnic d'esports...

tot es un merder, aqui no pinta ningú res

Anònim ha dit...

per cert, l'alcalde no falla gaire, sol venir a veure els partits i dir la seva. el que passa és que no el deixen fer.

Anònim ha dit...

Querer és poder!!!!!
Ànims a tots els esportistes del poble.Algún dia ens tocarà a nosaltres el tall més gros del pressupost.Espero que no sigui massa tard

Anònim ha dit...

Que passara l'any vinent, s'ha esta movent el coordinador, diuen que no hi haura ni juvenils (alguns cadets ja estan mirant altres opcions) i alevins de segon any ja els ronden altres equips.
Caldria treballar i dir possibles solucions el mes aviat possible, per de que el toro no ens agafi com l'any passat.
Ànims i a treballar.... amunt esplais !!!!

Anònim ha dit...

si amb la poca feina que té, encara no s'ha mogut????
segur que deu estar fent feina.
seria bo trobar juvenils de garantia, n'hi ha i de bons.
i no tan sols juvenils, ens quedarem amb alevins de segon any que marxaran i plegaran..... i això farà que d'aquí dos anys, aquest aleví després de jugar a primera (SUPOSEM I ESPEREM) es deseintegri totalemnt, no podran jugar a tercera d'infantils.
Una pena....que donin les gracies a qui ja saben...que estan tambe desmuntan alla on han anat.
un assidu seguidor