J24: AE ROSES-ESPLAIS (28.03.10)

RESULTAT: AE ROSES-ESPLAIS: 0-6

Gols: 2 d'en Vicens, 2 d'en Santi, 1 de l'Edu i 1 de l'Adrià.

Aquesta setmana l’equip aleví dels C.F Esplais visitava l’estadi de l’A.E Roses, equip situat a la part baixa de taula classificatoria. Ja des de l’inici l’equip visitant, més ben posicionat sobre el terreny i fent un joc de toc i bones triangulacions, es mostrava molt superior al seu rival, si bé només en una ocasió els Esplais pogueren foradar la porteria rosinca.
A la represa i amb tota l’artilleria sobre el camp han calgut deu minuts per posar-nos per davant del marcador per un contundent 0 – 4, la resta de partit ha servit per donar minuts als jugadors de banqueta i ha continuat el domini absolut de l’equip castelloni fins arrodonir el resultat final de 0 - 6.
Conclusions: felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat, destacar els jugadors de banqueta, per haver intentat desenvolupar el joc de toc com la resta de l’equip. Ara esperar que aquesta propera i màgica setmana de futbol que ens espera, juntament amb vosaltres, pares i simpatitzants, que estareu al nostre costat aquest dies, i que ens ajudareu com sempre heu fet. Recordar-vos que per la il•lusió i ganes no hi haurà cap equip superior als Esplais, no podem oblidar qui som i d’on venim. Ànims i endavant….!!!!!!!!