Sortim als diaris!!!!

Avui dimarts 28 d'abril, el setmanari Empordà i el bisetmanari Hora nova fan ressó del nostre campionat i de la participació al MIC.



Aquest és l'escrit original enviat als diaris:

L’equip benjamí ’99 dels ESPLAIS participarà al MICFOOTBALL7
que es celebrarà a Andorra aquest pont de maig.
Aquest equip s’ha proclamat campió de la seva lliga per tercer any consecutiu i obté la plaça de l’Alt Empordà per participar a les Finals Territorials a Palamós que es celebren a finals de maig.
Durant aquesta temporada, a la lliga regular no ha cedit cap punt, i ha aconseguit 19 victòries en els partits jugats. Tan sols ha cedit dos empats en dos partits amistosos contra el Girona, a principi de temporada i l’Anglès en el passat torneig de La Bisbal.
A Andorra es poden creuar amb equips com el Barcelona, Espanyol, València, Vilareal, Gimnàstic Tarragona.....Els hi desitgem sort.
L’equip és entrenat per en Vicenç Lloret i la delegada és la Judith. Els jugadors són: Enric, Marc S., Marc C. Jesús, Jordi, Vicens, Yassin, Sule, Jan , Edu, Àlex M., Sebastian i Àlex A.
Felicitem als jugadors, cos tècnic, coordinadors futbol base i entitat dels Esplais per la feina feta.
http://femesplais.blogspot.com


5 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITAT !!! Tot i el que puguin dir alguns crítics, aixó que heu fet (ser el millors durant aquestes temporades) no esta a l'abast de tothom, gaudiu i disfruteu encara que que no agradi a certa gent.

Anònim ha dit...

LA UNIO FA LA FORÇA (Esplais-Empuriabrava)

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats !!!!
i la proxima temporada futbol 11!!!!!

Anònim ha dit...

hola Vicens, enhorabona Campions!..sou els millors...felicitats pel teu treball, felicita també a la teva delegada i a tots els jugadors de la plantilla...pel campionat assolit.
us desitjo molta sort en les finals territorials de Palamos i al torneig d'Andorra.

una forta abraçada....seguirem en contacte.

Anònim ha dit...

SORT AL MIC I FELICITATS ALS JUGADORS, TENIU MOLTA SORT DE TENIR UNS PARES QUE SEMPRE ESTAN DARRERA L'EQUIP, AHHH US FELICITO PER AQUEST BLOC. ES UNA PASADA.