MIC FOOTBALL ANDORRA

L'ESPLAIS BENJAMÍ CAU ELIMINAT A QUARTS, DESPRÉS D'HAVER ELIMINAT EL NÀSTIC DE TARRAGONA, PER UN ESPANYOL; QUE ÉS PROCLAMAT CAMPIÓ DEL TORNEIG.
L'equip benjamí va poder passar a la fase Final del MIC. Allà es va trobar amb l'Espanyol i va acabar l'aventura. Un 5 a 0 els va deixar fora del MIC.



A la primera fase de grups van jugar tres partits:
ESPLAIS-MONCADA (PAIS VALENCIÀ): 6-0
ESPLAIS- GIMNÀSTIC MANRESA: 1-3
ESPLAIS- GIMNÀSTIC TARRAGONA: 2-0
Amb aquest últim resultat va saltar la sorpresa i ens vam classificar per jugar la fase final de grups. El Gimnàstic de Tarragona, a l'endemà, va quedar campió de la fase de consolació del torneig. Els Esplais va ser l'únic equip classificat a la fase Final del 99 que juga en una lliga comarcal.

El dissabte ens esperava l'Espanyol, equip invicte a la seva lliga i màxim candidat a guanyar el MIC. A la primera fase havia eliminat equips amb resultats de 8, 9 i 12 gols a zero.
El premi de jugar amb l'Espanyol no ens el treia ningú. Al Camp 2 el València queia eliminat pel Sant Cugat i al camp 1, nosaltres perdíem per 5 a 0 amb l'Espanyol; a la primera part vam poder aguantar l'1 a 0. L'equip va ser despedit amb una forta ovació per part del públic assistent, després de veure el partit fet i felicitat per molts tècnics que miràven el partit. Minuts més tard el Manresa ens derrotava per un contundent 6 a 1. A la tarda l'Espanyol derrotava el Manresa per 9 a 0, i entrava a semifinals.
Allà guanyava al Sant Cugat per 6 a 0. I a la final amb el VilaReal per 5 a 1. El RCD Espanyol ha ofert el millor futbol de tot el MIC.

Per fer-nos una idea amb els equips que ens enfrontàvem!!!
Actualment:
Cornellà, Espanyol B, Manresa, Mercantil i Gimnàstic Manresa i Sant Cugat ocupen les sis primeres posicions de la lliga de Benjamí Pereferent grup 1.
Espanyol A, Barcelona A ocupen les dues primeres posicions del grup 2. L'Espanyol és l'únic equip invicte.
A Primera divisió, grup 9, hi milita el Gimnàstic de Tarragona, que és el líder de la seva categoria amb només dues derrotes en tota la temporada i favorit a pujar a Preferent.

Les semifinals van ser Espanyol-Sant Cugat i Barcelona-Vila Real.
El campió: Espanyol, que derrotava per 5 a 1 al Vila Real.

El campió de prebenjamí 2001: Espanyol, que derrotava al FC Barcelona.
El campió de benjamí 2000: FC Barcelona, que derrotava al València.

L'equip va estar format per Jordi Molist, Marc Carreras, Marc Sánchez, Àlex Martínez, Vicens Lloret, Eduard Martínez, Yassin Chentouf i Jan Conchillo.
----------------------------------------------------------------------
Demà, dijous matí, sortida cap a Andorra, Hotel Diplomàtic 4* Andorra.
Divendres, dissabte i diumenge torneig. Dissabte nit: Madrid -Barça

Equips:
GRUP A: Gimnàtic Manresa, Gimnàtic Tarragona, Montcada CF, Esplais CF
GRUP B: Espanyol, Segre, Tecnofutbol España, santes Creus
GRUP C: Barcelona, Junior FC, Escaldes, Segorbe
GRUP D: Valencia, Manlleu, Vila Olimpica, Burriana
GRUP E: Vilareal, Sant Cugat, EMF Platja D'aro, Anguera Blau
GRUP F: CE Manresa, Anguera Groc, Mislata UF, Sta Coloma.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

us desitjo molta sort.

Anònim ha dit...

que com va ?

Anònim ha dit...

Esperem noticies d'Andorra .com va ?

LUIS ha dit...

enhorabona a tots, jugadors, cos tècnic i pares pel fantàstic cap de setmana al MIC ANDORRA i un fort agraïment als nostres fills per la gran exibició de futbol moltíssimes gràcies a tots una salutació

LUIS

Anònim ha dit...

Cal fer un esment especial al recolçament institucional de l'àrea de esports, de ben segur que no s'han enterat de res, encara esperem resposta a l'escrit entrat.

Anònim ha dit...

En aquest club molt de cabrit, botifarrades, etc... haviem si us estireu un pa amb tomàquet per el benjamins fa tres anys que quedan primers

Anònim ha dit...

El cronista ha oblidat una dada molt important: tots els equips , especialment “els grans”, van inscriure 2 equips complets que els feien jugar una part a cadascun, és a dir, que l’Esplais a la primera part contra L’Espanyol (per exemple) va aguantar com els numantins l’1-0, però a la segona part l’Espanyol va canviar l’equip sencer i l’Esplais , encara que va plantar cara ,es va veure superat tècnicament, si, però bàsicament pel desgast físic. Vull felicitar a tots els jugadors que han representat de manera brillant al nostre club. Molts de nosaltres vam tenir “2 orgasmes esportius” aquests dies.

Anònim ha dit...

FELICITATS pel gran MIC que heu fet.
M.M.

Anònim ha dit...

enhorabona campions... soc entrenador d'un equip benjami i vull felicitar a tot el cos tecnic,jugadors, delegada pel treball esportiu que heu realitzat aquesta temporada i molt especialment a l'entrenador Vicens, per haver aconseguit fer un gran equip.
Pere.

Anònim ha dit...

felicitats equip...per cert l'Ajuntament en el seu web no fa esment d'aquest meritori participació.....

així anem....

Anònim ha dit...

Felicitats Vicens per aconseguir durant 3 temporades esta adalt i de quina manera,felicitar-te per la teva feina, al teu equip per demostar que son els millors i la vostra afició que son mares molt cridaneres, també donar-vos la enhorabona per el MIC que heu fet i donar-vos suport per les territorials deixeu el pavelló del Alt Empordà ben alt.
Abans d'acabar la temporada intentare guanyar-vos
Arc.

Anònim ha dit...

Luis, anoche cenando y bebiendo cava tuve un orgasmo gracies a ti i no vi el Barça (enhorabona cules x el primer)te ha quedado impresionante hay que reconocer que casi.. casi... es insuperable y solo puedo decir gracias.. gracias... gracias.
El primero

Anònim ha dit...

LUIS, de moment sols he pogut disfrutar del partit del Barça, doncs l' (orgasme) al que es refereix "el primero", de moment jo no l'he vist. Espero que hi hagi copies per als altres.
Amb la perfecció que caracteritza a "el primero" i amb els elogis que et dedica, suposo que deu ser immmmmmmmmpressionant.
Desitjo poguer-ne gaudir ben aviat.
Abans de res, és un privilegi tenir-te entre nosaltres com a un gran "càmera" que ets. I per acabar no vull deixar de felicitar al nostre gran "reporter" sempre al peu del canó, amb les seves cròniques immediates i perfectes.
Gràcies als dos per haver-vos conegut............. i també a tota la resta......inclosos els del Madrid.

Davy Jones

Anònim ha dit...

Davy jones m'has emocionat... jo també estic content d'haver-vos conegut....el futbol passarà però l'amisat perdurarà sempre.
PD: el que no sé és quin número ens tocarà a tu, Davy Jones i a mi.
però per si un cas l'àlbum i el cd el dominem a la perla grisa.

William Turner

LUIS ha dit...

ACLARIMENT URGENT: després de rebre serioses crítiques per part de la jet-set em remeto ha aclarir la repartició del vídeo MIC ANDORRA 2009 1 ª prioritat (l'entrenador, per piloteig, perquè sinó no juga el meu fill) 2 ª prioritat (els pares que no van poder anar a Andorra) i per últim els impresentables pirates del esplais.
Posdata (jo el pirata major sere el ultim.QUE TRIST a per cert LA ILUSIÓ NO ES COMPRA AMB DINERS però per tot lo demas (?????) ho agafeu.
AHORA EN CASTELLANO
QUE FACIL CRITICAN LOS DEL BARÇA A LA BUENA GENTE DEL MADRID

Anònim ha dit...

Després de l'aclariment d'en Luis, que és comprenssible i raonat, només voldria saber una data d'entrega del nostre DVD, doncs l'espera pot fer-se tant eterna que serà difícil soportar-ho.
No obstant, quan arribi el DVD del MIC, intentaré fer les còpies i passar-les totes de cop per evitar incomprenssibles privilegis.
Però, Luis, gràcies per l'esforç del teu treball, que encara que a tú no t'ho sembli tots ho agraïm.
El penúltim pirata ......(Màrius, tranquil, quan toqui et faré a tú la pilota...)
Davy Jones