J.. LLERS-ESPLAIS (pendent)

LLERS - ESPLAIS: 1-11 DIVENDRES 3 ABRIL

Partit pendent per la pluja.
Gols: 6 Vicenç / 2 Yassin / 1 Edu / 1 M.Carreras / 1 Jordi de penal

El passat divendres dia 3 d’abril i aprofitant el descans de Setmana Santa, l’equip benjamí dels l’Esplais va jugar el partit suspès de la jornada 5 contra el C.F. Llers, equip situat a la part mitja baixa de la classificació. Amb una sortida contundent i amb un joc molt superior i bones triangulacions els nostres jugadors es van avançar ràpidament en el marcador i al 10 minuts ja registrava un 0 – 4, això va permetre donar entrada a jugadors que en altres partits tenen menys minuts per acabar la primera part amb un 0 – 5.
A la segona part continua l’allau de bon joc i superioritat de l’equip de l’Esplais fins arrodonir el marcador final amb el 1 – 11.
Sobre una gespa en molt bon estat, la superioritat del nostre equip va ser abismal, on cal destacar l’esportivitat del públic de Llers que al final del partit ens varen felicitar (a pares i entrenador) per la forma de jugar dels nostres nens.
Felicitar a tot l’equip en general.

També s'ha jugat el partit de l'Aleví, amb l'ajuda d'alguns jugadors benjamins. Això facilitarà l'adaptació per la propera temporada amb el grup i el terreny.

Setmana Santa: Dimarts entreno suau pel matí i partit per la tarda amistós al camp de l'AE. Dijous partit al camp de La Bisbal.