J19: ESPLAIS - BASE ROSES // Som CAMPIONS!!!

ESPLAIS-BASE ROSES: 4-0 DISSABTE 25 ABRIL

Partit avançat a la jornada de diumenge.
Gols: 3 gols d'en Yassin i 1 gol d'en Marc Carreras.

Aquesta setmana els nostres benjamins disputaven l’encontre a les malmeses instal·lacions de Empuriabrava contra el C.F. Base Roses Zipi, equip situat per la part alta de la classificació; la primera part, com bé tot el partit va ser de domini constant del nostre equip davant un rival que es defensava correctament i sortia un parell o tres cops en tot el partit al contraatac i no permetia desenvolupar el joc del Esplais, tot i això varem tenir alguna ocasió per obrir el marcador, però la primera part finalitzar amb un 0 – 0.
A la represa i amb el nostre equip ben posicionat en el terreny de joc varem començar a jugar com ens tenen acostumats aquesta mainada durant tota la temporada, amb bon joc i bones triangulacions a pesar del pèssim estat del camp i el marcador acabar amb un clar 4 – 0.

Cal fe esment que per 3er. any consecutiu aquest equip es proclama CAMPIÓ!!! Comarcal de l’Alt Empordà en diferents categories ( Pre-benjami i Benjamins ) de futbol 7. Cosa que pot sembla fàcil però que amb aquestes edats es molt més complicat del que sembla, estar durant tant de temps a dalt, només cal mirar equips punters altres temporades a on estan (P.U.F., Peralada, Empordanet, etc..)

Per tant moltes felicitats a tots els jugadors pel treball, esforç, disciplina i companyarisme i la unió de tots plegats vers aquest equip mostrat durant el dia a dia aquestes temporades.
Només puc donar-vos les gràcies per el que meu fet sentir i desitjar-vos la mateixa sort en la nova etapa de futbol 11 que desenvolupareu la propera temporada.

ÀNIMS CAMPIONS !!!!!!!!


APUNT IMPORTANT: ja no és la primera vegada que passa!!! però avui ha estat en un partit i amb l'equip contrari hem quedat molt malament com a municipi. Els equips han hagut d'improvisar vestidors a l'aire lliure. Per sort a l'acabar el partit ja estàven oberts i els dos equips s'han pogut dutxar.
Com ha estat habitual en tots els partits....la foto de grup abans de començar el partit:



Avui hem acabat de jugar tots els partits que corresponen a una volta sencera. Podem dir que ja som CAMPIONS!!!! No hem perdut cap punt en totes les 19 jornades.



Ara ens espera el MIC a Andorra i les Finals Territorials a Palamós.
Felicitats a tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests que s'encarreguen dels vestidors, ja els hi val.
això és problema del personal de l'ajuntamen??? i no parla dels camps que us estan quedant!!!
vergnya
Roses

Anònim ha dit...

Tot l'ajuntament funciona igual malament.

Anònim ha dit...

Es comenta amb veu baixa que la gran UNIO ESPORTIVA FIGUERES desmantelen tot el futbol-11 de l'Esplais i que per l'actual futbol 7 van al darrera l'Empuriabrava (amb una fusió), el C.F. Perelada i el Roses.
Que hi ha de cert ?

Anònim ha dit...

I dels entrenadors tambe? i despres els nens si no jugan com ells volenn que pasara? tornem als esplais ?