J7 i J8: contra LLANÇÀ I FEF "B"

J8- FEF "B" - ESPLAIS: 1-6 DISSABTE 17 GENER
Aquesta tarda hem anat al camp d'el far, per jugar contra la Fundació. Resultat clar, amb quatre gols de Yassin, un gol de l'Edu i un gol d'en Jan.
Aquesta setmana l’equip benjamí visitava a la Fundació Figueres B, i podem dir que el millor, ha estat el resultat, ja que per les mides tant reduïdes del camp i per lo enfangat del terreny de joc només s’han vist gols, alguns de gran factura però el bon joc ha brillat per la seva absència. Si bé és cert que l’equip benjamí de l’Esplais no va patir per controlar el partit que a la mitja part ja dominava per 0 – 2. Durant la segona part l’Esplais continuà dominant i l’equip de la Fundació només es va dedicar a jugar al “ patadón ” per acabar amb un resultat final de 1 – 6.
Si bé no podem treure cap lectura positiva del joc desenvolupant, si cal fe incís que hem de treballar i millorar més l’aspecte del joc amb el cap.
Ànims i posem-nos les piles !!!!!! Vicenç




Per animar el bloc...bons consells!!!!!

La màxima prioritat de totes les persones que treballen en el Futbol-base o formatiu és la formació integral del jove esportista tant en el vessant esportiva com humana i, per tant, sempre busquen la millora individual que comporta la millora del grup (equip). El Futbol és un esport majestuós per molts conceptes, però sobretot perquè permet aprendre a conviure en grup, ser amics i bon companys, dins i fora el camp, deixar l’ego aparcat, aprendre a aplicar el concepte “generositat” en la seva màxima expressió, ……(extret FE Bisbalenc)
.........................................................................................

J7- LLANÇÀ - ESPLAIS : 1-11 DIUMENGE 11 DE FEBRER
Gols de: Vicens 5, Edu 3, Marc Carreras 2 i 1 gol d'en Yassin.
Aquesta setmana l’equip Benjamí de l’Esplais es va desplaçar al camp del C.F. Llançà, equip que fins a les hores només havia perdut un partit a casa, la qual cosa suposava que el partit podia ser complicat.
Però ja es va veure només de començar el partit que el nostre equip dominava i amb jugades ben trenades arribava en perill a la portaria local, però va ser el Llançà que en una badada defensiva de l’Esplais es va posar per davant en el marcador, de totes maneres la reacció de tot l’equip de l’Esplais va ser ràpida i contundent i amb el joc que desenvolupava, va arribar a la mitja part amb un resultat 1-5. La segona va continuar amb la mateixa dinàmica de joc i domini constant de l’Esplais per acabar amb un resultat definitiu de 1-11.
Tal com es va desenvolupar el partit va permetre que jugadors que en partits més complicats juguin menys estona en aquesta ocasió varen poder jugar molt més temps.
Agrair l’esportivitat de l’equip i simpatitzants del C.F. Llançà que ens varen felicitar i elogiar per el joc realitzat sobre el terreny de joc.
Felicitats a tots per la feina i l’esforç d’equip partit a partit.

Bon partit dels nostres jugadors, amb empenta, il.lusió i amb moltes ganes. A destacar el nostre porter, Jordi, que ha jugat uns minuts de davanter i que ha perseguit la pilota com el que més!!!

i pel 30:
Després del partit hem celebrat l'entrada d'any. Salut per tots!!!!
Per cert: DIVENDRES 30 !!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us plau, aclariu, la propera setmana el partit és dissabte 17 o diumenge 18??? Perquè dissabte 18 no pot ser

Màrius ha dit...

Aclarit i arreglat: dissabte 17

Anònim ha dit...

Confirmo assistència.

Màrius ha dit...

Confirmo assistència
És el divendres 30, no?

Anònim ha dit...

el sopar es per tots els homes ? de tots els equips'

Anònim ha dit...

Confirmo assistència,























lui

Anònim ha dit...

El sopar es per tots els homes de tots els equips que un dia o altre decideixen fer un pas endavant, recordà que la ideia es fer cada vegada la familia de l'Esplais més gran i crear el màxim de bon rotllo entre nosaltres.
Ànim apuntat-hi !!!!!

Anònim ha dit...

confirmo assistencia kiko

Anònim ha dit...

ho sentim Luis Mtnez., però has arribat tard a la confirmació. Però, no desesperis, un altre dia serà !!!!!!

adeu luiiiiiiiiii