J29: PALAFRUGELL-ESPLAIS (07.05.11)

RESULTAT: PALAFRUGELL-ESPLAIS: 0-2

Gol: 2 d'en Marc Carreras

Darrer desplaçament de l’equip aleví del C.F. Esplais, a la seva aventura durant la present temporada a la màxima categoria del futbol base.
El seu rival ha estat el C.F Palafrugell, equip situat en el penúltim lloc de la taula classificatoòria, el partit ha estat d’insomni, i els afeccionats visitants no han gaudit d’una bona matinal de futbol si bé amb el resultat final, el conjunt alt empordanès ha aconseguit, a manca d’una jornada el quart lloc, únicament superat, pels tres millors equips de la categoria i per entitats de superior estructura esportiva.
El partit s’ha iniciat amb domini total del conjunt visitant, si bé el joc desenvolupat no ha estat gaire brillant, i només al minut 10 una bona combinació mitjançant una paret, entre el davanter i el pivot ha permès aquest darrer, obrir el marcador. Els minuts anaven passant i les poques arribades a l’àrea local, i amb possible perill, quedaven diluïdes.
A la segona part, el Esplais ha gaudit al minut 32, d’un xut del seu davanter que ha fet intervindre al porter local amb una bona aturada, posteriorment al minut 40, un xut de fora l’àrea del seu pivot, s’ha estavellat al pal esquerra de la porteria local; però no ha estat fins el minut 50, que en una jugada personal del pivot castelloní, driblant a varis contraris, que ha sentenciat l’encontre, amb el resultat final de 0-2.
Pel conjunt de Palafrugell, només han creat perill, en dues faltes a la frontal de l’àrea a la primera part, una ha sortit molt desviada per sobre del travesser i l’altra ha permès el porter visitant, fer una bona aturada.

Conclusions: Mal partit el que hem realitzat avui davant d’un fluix rival, ara només ens espera poder gaudir d’un bon partit la darrera setmana davant el millor equip de la categoria, l’ U.E Olot.
Cal destacar el debut de l’Àlex com a porter de l’equip, felicitats !!!