J30: ESPLAIS-OLOT (15.05.11)

RESULTAT: ESPLAIS-OLOT: 2-6

Gols: Sergi i Jabir

Darrer partit de la temporada de l’equip aleví del Esplais, i en aquesta ocasió ens visitava l’actual líder d’aquest grup 7, de la primera divisió, l’U.E Olot. Eren alguns els al·licients, que es podien presenciar en el camp castelloní, primer que el conjunt garrotxí necessitava com a mínim l’empat per aconseguir l’apreciat i merescut títol de campió de lliga, i amb aquest darrer partit es posava fi a 5 temporades a on aquest grup de nens, amics i jugadors dels Esplais, amb la seva lluita i treball constant, setmana a setmana i any darrera any ens han fet gaudir jornades inoblidables.
A la primera part, els jugadors de l’ U.E Olot, tot i tenir el fort vent de tramuntana el seu favor, amb el joc desenvolupat ja han mostrat la seva superioritat, i fent gaudir del seu bon futbol als afeccionats que han presenciat el partit, en bones combinacions i magnífiques jugades s’han avançat en el marcador al minuts 5, 12, 17 19 i 25, per anar el descans amb un còmode i merescut resultat de 0-5.
A la represa, el conjunt local amb el vent a favor i amb la “casta” que els caracteritza han posat en varies ocasions, en perill la porteria visitant, i al minut 33 en una ràpida jugada iniciada al seu propi camp, ha permès amb tres tocs al davanter local, xutes sol davant del porter olotí i escurçar el marcador; al minut 46, la passada d’una jugada per banda dreta, permet al davanter alt empordanès rematar amb el camp per posar el 2-5. Al minut 51, en un dels molts contraatacs que els visitants han gaudit en aquesta segona part, han aconseguit establir el que a la fi seria el resultat final de 2-6.
De l’U.E Olot, només ens cal felicitar-los perquè han estat els millors, practicant un futbol d’alt nivell i disposant d’un gran bloc.
Conclusions: Felicitar-vos a tots pel treball i esforç realitzat, en especial a la segona part, que tot i anar molt per sota del marcador, no heu baixat mai els braços i heu demostrat el que a la fi ha quedat reflectit a la classificació final;  plantilles igual o millor que la nostra en aquesta lliga: probablement unes deu, i equips que ens superin amb aptitud, ganes i sacrifici: dos o tres. Moltes felicitats per la temporada realitzada. No vull oblidar-me de felicitar en aquesta ocasió a l’Alex que davant la impossibilitat de comptar amb en Jordi i en Raül per diferents lesions, ha hagut de fer de porter i per cert ha estat molt encertat