J21: ESPLAIS - EF GARROTXA (27.02.11)

RESULTAT: ESPLAIS "A" - EF GARROTXA: 4-3

Gols: 2 d'en Vicens, 1 d'en Yabir i 1 d'en Yassin

En el darrer cap de setmana del mes de febrer, eren varis els condicionants que se li presentaven a la seva contra a l’equip aleví del C.F Esplais, perquè el partit d’aquesta jornada, el disputava contra un dels equips de la part alta de la taula classificatòria, l’ E.F de la Garrotxa, i a més, tenia la baixa d’en Marc Carreras, un jugador important ens els esquemes de l’equip, però com ha quedat demostrat, no imprescindible, si això li afegim la forta tramuntana que hem patit durant tot l’encontre, a priori, les coses no pintaven gaire bé.
S’iniciava el partit, i l’equip local jugava contra vent i podem dir que malgrat aquesta circumstància, el seus jugadors han sabut adaptar-se millor damunt el terreny de joc, i en el minut 4, en un ràpid contraatac, passada del pivot a l’espai per banda dreta, que ha permès avançar-se en el marcador. Posteriorment en bones combinacions dels seus atacants, en el minut 7 i en el minut 9, s'han gaudit de clares ocasions per ampliar el marcador; per part garrotxina en aquest parcial, han disposat de xuts de fora l’àrea, en el minuts 9 i 10, que han sortit molt desviats de la porteria local, i tant sols han creat cert perill, en minut 12, quan una errada en la passada del porter local, el davanter visitant ha gaudit de l’u contra u, però amb una molt bona intervenció d’en Jordi, ha arreglat la seva pròpia errada.
En el segon parcial d’aquesta primera part, el control del partit continuava sent pels locals, que en les minuts 16 i 20, en bones combinacions i bons contraatacs, han disposat de nou, de clares ocasions per ampliar el marcador. Per part visitant, en aquest quart, no han disposat de cap ocasió, pel que hem anat el descans amb el resultat parcial de 1-0.
S’iniciava la segona part amb el tercer parcial, i no podia començar millor ja que en el minut 31, una errada del central visitant ha fet que el colpeix de la pilota quedés dins de la seva àrea i a passada del seu porter, rebutgés en un davanter local, que havia anat a pressionar la jugada; el que ha fet que la pilota s’introdueixi a la porteria, aconseguint el 2-0. Però, per no ser menys, en el minut 37, un xut de fora l’àrea i a tocar la banda, es cola a la porteria local davant la passivitat de la defensa i en especial del porter local, que fa pujar el 2-1, al marcador. El partit estava sent controlat pels locals, i en el  minut 31, una jugada iniciada al  mig camp local, permet amb tres tocs, fer una passada a l’espai de l’atac dret castelloní que fa pujar el 3-1. El ritme del partit continuava sent de l’equip local, i en el minut 45, el seu pivot recupera la pilota en la zona de mitjos i fent jugada personal per la banda esquerra, fa un xut creuat des de fora l’àrea que fa augmentar l’avantatge en el resultat, amb el 4-1. Però la manca de concentració en el temps afegit, d’aquest parcial, fa que en un ràpid contraatac, els visitants redueixin diferències i ens posin 4-2.
Com bé sent habitual en els darrers partits, els jugadors locals volien fer patir a la seva afecció fins a final del partit, i en el primer minut d’aquest darrer quart, en un claríssim fora de joc, el garrotxins escurçaven el marcador, amb el resultat que a la fi seria el definitiu de 4-3. Tot i que el dos equips han disposat d’ocasions per ampliar els seus marcadors, les més clares: una pels de la garrotxa, minut 52, que en una falta directa a prop de la frontal de l’àrea local, el seu xut ha sortit molt per sobre del travesser; i pel costat empordanès, en el minut 56, en un ràpid contraatac, el seu davanter s’ha desfet de dos defensors i quan s’ha quedat sol davant del porter visitant, ha creuat massa la pilota i ha sortit fregant el pal.
Del conjunt de la garrotxa, tal com vàrem dir en el partit d’anada, disposa d’un bon equip, molt forts físicament i contundents, però nobles; alguns dels seus jugadors i de ben segur el fort vent no els ha permès desenvolupar el seu bon joc.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç realitzat en el dia d’avui, tot i les dificultats que hem patit, pel fort vent i la manca d’algun dels  nostres efectius; hem sabut demostrar aquells que dubten de que l’èxit nostre, no és ni d’un ni de dos, ni de tres... sinó del que som: UN EQUIP. Si bé és cert que com entrenador, és millor disposar de tots els nostres efectius i més si son peces importants dins de l’equip base.
Felicitats i ànims pels propers partits
Vicens








Grada pintada, millor cara!!!

Ara jornada de descans.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

em vist el bloc al bar del camp, quan em entrat ja hi havia les fotos d'aquest mati, això no ha ni el barça al seu web. gracies

ELENA FRANCIS ha dit...

VICENS TENDRIAS QUE SER EL ALEX FERGUSON DEL ESPLAIS.

Anònim ha dit...

esperem la cronica desde la garrotxa.
quina passada de blog,te molta informacio,apliqueuvos mes en les fotos.

GERARD ha dit...

VICENS COMO TE QUIERO.
PD: EN EL SENTIDO FIGURADO SIN MARICONADAS JAJAJAJA

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS, ENS ALEGREM MOLT PER LA VICTORIA, I PER PARTIDA DOBLE.
SOU ELS MILLORS!!!

MARC CARRERAS I FAMILIA

Màrius ha dit...

past... rebut,
ho passaré.

Anònim ha dit...

Per l'anònim del dia 28 de febrer.
Gràcies per la bona crítica rebuda, i gràcies pels consells sobre les fotos; ara bé hi ha gent que s'hauria d'aplicar també a escriure bé en català.
Un consell:
Esperem la crònica des de La Garrotxa. Quina passada de bloc!!! Té molta informació.
Apliqueu-vos més en les fotos.

Mai és tard per fer intercanvis d'opinions, mai és tard per aprendre els uns dels altres.
Sense ànims d'ofendre:
Un anònim.