J19: ESPLAIS - BISBALENC (13.02.11)

RESULTAT: ESPLAIS "A"-BISBALENC: 5-3

Gols: 4 d'en Vicens i 1 de l'Àlex.

Desprès de la inesperada derrota en la darrera jornada contra el Blanes, aquest diumenge el matí era el At. Bisbalenc qui visitava el municipal de Castelló, equip que tot i està situat a la part mitja baixa de la taula classificatòria, en els darrers resultats realitzats, mostrava una millora en el seu joc.
L’inici del partit no podia començar millor pels interessos de l’equip de casa, que desenvolupava un joc com agrada als seus aficionats, superant en tot moment al seu rival, fent bones combinacions i circulant d’una forma ràpida la pilota, la qual cosa fa que en el minut 6, estavellin una pilota al pal, però aquest bon joc queda reflectit en el marcador, en els minuts 9 i 13, que en jugades ben trenades per banda esquerra són ben definides per la dreta de l’atac castelloní, el que permet anar al descans amb el resultat de 2-0.
En aquest segon parcial, la tònica del partit continua igual, i l’equip bisbalenc està supeditat al que fa el conjunt local, que continua fent un joc de toc i el control de partit és total, el que permet en el minut 28, tornar a foradar la porteria bisbalenca, per arribar a la mitja part, amb un resultat de 3-0, que a priori sembla mig sentenciar l’encontre.
El tercer parcial, com ja hem dit jornada darrera jornada, arriba el patiment per la parròquia local, que amb una plantilla tant justa com la que té, veu com el rival aprofita les errades que els Esplais dóna, el que ha fet, que amb set minuts, l’equip baix empordanès iguali el marcador.
Amb l’inici del darrer parcial, i amb un marcador igualat, les emocions estaven per arribar i ja des del minut 45 fins al final del partit, el conjunt local, tot i el cansament de la majoria dels seus jugadors, s’han abocat amb el seu domini sobre la porteria visitant, però ha estat en el minut 56 que un centre des de fora l’àrea, per banda dreta de l’atac local, ha confós el porter bisbalenc que pensava que la tocaria algun atacant local, i s’ha introduït lentament, dins de la seva porteria per desnivellar el marcador. I al darrer minut de partit, ha arribat el gol de la tranquil•litat, jugada ben portada pel pivot del conjunt dels Esplais, que amb una llarga passada en profunditat, és ben definida per l’atacant local, que ha permès arribar al final del partit, amb una ajustat però més que merescut resultat de 5-3.
De l’equip bisbalenc, a la primera part ha estat tant superat pel conjunt local, que no arribat cap vegada a inquietar, la porteria dels Esplais. A la segona part, quan quasi bé estaven ensorrats, les errades del conjunt local, els hi ha donat coratge i l’esperança de poder treure quelcom de positiu del camp castelloní. També han mostrat una notable millora, respecte la primera volta.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i el bon joc que ens heu ofert, durant la primera part i per les ganes i l’esforç, realitzats en el darrer parcial de la segona part.
Avui us recordaré, a vosaltres nens, un altre dels manaments importants que heu de tenir en compte per si voleu créixer tant com a persones i esportistes : Primer es competeix amb un mateix, desprès contra l’adversari. El primer rival és sempre, sempre, un mateix: la mandra, la supèrbia, l’individualisme…. L’adversari sempre mereix rebre el màxim respecte.

Vicens






...del pas de l'home al "mono" algú s'ha quedat a mig camí...


PD: aquest dissabte possible sopar de divines...ALERTA!!!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

EN VICENS N' HA MARCAT 4

Anònim ha dit...

les paraules se les enporta el vent, pero aquestes que escrius quedaran sempre fixades.

suposo que aixo surtira.

Anònim ha dit...

No entenc el comentari, però crec que les paraules no se les enporta el vent, i menys si son sota un anòmin, tot i que l’administrador ens va dir que no publicaria cap més anònim. Fins a dia d’avui, escric el que crec que ha sigut, de forma imparcial, posteriorment si cal, passo la censura del administrador, però hi una cosa que esta clara, el temps ens posarà a tots en el lloc que ens pertoca, amb més o menys sort.
I una darrera cosa, dues persones poden tenir diferentes formes de veure les coses, i totes dues poden tenir la seva part de raó, pero malament ho té aquell, que sol vol lluitar contra el mon.

No sé si m’has entès, suposo que això tambè pot arribar surtir
Vicens

Màrius ha dit...

jo tampoc entenc el comentari, però com no he vist cap mala interpretació, le publicat.
Com a administrador no publicaré ni estic publicant cap dels comentaris que poden arribar al bloc i que poden portar males sintonies, qui tingui alguna cosa a dir, ja sap que ha de fer.
PD: i si algú diu que s'hauria de publicar tot, no hi estem d'acord. D'aquí que com diu en Vicens, fins i tot ell passa per alguna que altra censura. I ho entén quan s'en parla.
Amunt nens.

Anònim ha dit...

estem d'acord
pero, jo ja hagues engegat tot, molta paciencia tens

un piratilla

Anònim ha dit...

Jo sóc un anónim, però sols he de dir: Visca els nens,el futbol ... i el Barça!!!!!
Guanyarem al Arsenal!!! Això és lo important.

Anònim ha dit...

yo soy otro anonimo y ya estamos a cinco puntos

Anònim ha dit...

EH!! el "ya" eres muy idealista.
És mejor decir "TODAVÍA" estais a 5 puntos. Que siguiendo la tónica de cómo a ida la primera vuelta, cuándo acabe la segunda pueden ser 10, no?

VISCA EL BARÇA!!!

Anònim ha dit...

mister, la majoria de nosaltres estem amb tu, portes els nostres nens desde el PRINCIPI i estem molt contents de tot el que hem aconseguit, personalment no m'agradaria que això acabes MAI, però sóc conscient de que algun dia arribarà el final, m'agrada aquest equip DE SEMPRE, l'amistat que s'ha fet EN AQUESTS ANYS, no facis cas del que poden dir algunes persones, la majoria no qüestionem la teva profesionalitat i sabem que aprecies molt els nostres nens, estem amb tu. ENHORABONA PER TOT EL TREBALL REALITZAT AMB ELS NOSTRES FILLS ABANS, ARA I SEMPRE, GRÀCIES!
UNA PERSONA AGRAÏDA.

Anònim ha dit...

Pels comentaris que estic llegint, noto cert to de despedida. Però no sé de qui: de l'equip (perquè?), de l'entrenador (és natural i bo que els nens vagin tenin diferents entrenadors al llarg dels anys), del blog?
En qualsevol cas, el futbol seguirà a les vostres cames
VISCA EL BARÇA!!

un anónim

Anònim ha dit...

L'entrenador mai ha volgut poltronar-se a la banqueta, tot el contrari ja fa dues temporades que diu de plegar i de ben segur que a la tercera va la vençuda. A mès segons es diu per aquí ja esta compromès per entrenar amb un altre equip.
En quan als jugadors de l'equip titular també estan tots tocat per la propera temporda.
En fi nomès cal esperar o vellugar-se el més aviat possible.
Un anònim

Anònim ha dit...

Te molt merit el que heu aconseguit durant aquests anys, amb la plantilla que teniu (3 jugadors que porten el pes de l'equip + 2 o 3 que lluiten).
Anims mister
un figuerenc

Anònim ha dit...

l'anònim que diu: "... ya estamos a 5 puntos ..." de qui?? a què es refereix?? Del sabadell i Terrassa de handbol??

GERARD ha dit...

ya me estoy hartando de escuchar anonimos de que hay tres jugadores que llevan el peso del partido y los demas luchan,pues creo que aportan mucho mas de lo que aquí se publica anonimamente,para hablar primero hay que ver partido tras partido y entonces os dareis cuenta que solo luchando no se ganan los partidos.
creo en mi humilde opinion que nos merecemos igual o mas respeto,pues hacemos el trabajo sucio para que los demas brillen.
GERARD

Màrius ha dit...

no ens esbaremmmmmmmmmmmmm
...jo diria més, un equip està format per tota una plantilla i un cos tècnic, uns pares, mares, avis i àvies que també posem el nostre gra de sorra.
Uns més i uns altres menys, uns defensen més i altres menys, uns ataquen més i altres menys, uns aprenen més ràpid, uns més lent,uns fan una feina i altres una altra tots tenen el seu pes a l'equip.
La feina la marca un entrenador, sigui neta, bruta, brillant, espectacular, treballadora...si us plau!!!!!!
Quan siguin grans no recordaran els resultats, però sí que recordaran l'amistat entre ells.
I alguns fins i tot, algun d'aquests comentarissssssss
Tothom fa el que pot, i com un dia es va dir en una crònica, qui fa tot el que pot, en aquestes edats, no podem faltar-lo.
PD: també entenc, que segurament el comentari del figuerenc, no estava fet en cap mala intenció de provocar cap malestar. Segurament a vegades ens pensem que un equip aleví ja es un equip com el Barça o Madrid. I surten aquests comentaris.

Sobretot: seny i tranquil.litat.

josep ha dit...

TENIU QUE TENIR MES CURA AMB ELS COMENTARIS, JA QUE AIXÒ TAMBÉ HO LLEGEIXEN ELS NOSTRES NENS, SOBRETOT TU "SENYOR FIGUERENC" UNA MICA DE RESPECTE PER ELS NENS DEL NOSTRE EQUIP PER DIR TONTERIES MILLOR NO DIR-LES, GRACIES!!!

Anònim ha dit...

FIGUERENC,
NO TIENES NI PAJOLERA IDEA, QUIEN TE HA DADO VELA EN ESTE ENTIERRO.

Anònim ha dit...

Gerard, eres muy mal pensado... Messi no seria el mejor sino tuviera a Xavi, Iniesta, Villa, Pique, Busquests, etc...

GERARD ha dit...

EL SEGUNDO COMENTARIO DE GERARD NO LO HE ESCRITO YO