J20: BASE ROSES - ESPLAIS (19.02.11)

RESULTAT: BASE ROSES-ESPLAIS: 0-1

Gol d'en Yassin

Aquest dissabte el matí, es disputava la vintena jornada del campionat de lliga de la primera divisió aleví, grup 7, entre els equips del C.F Base Roses i C.F Esplais. A banda de la proximitat, de les dues poblacions, hi ha altres ingredients que qualifiquen aquests partits, com a derbis especials, ja que molts dels jugadors d’ambdós equips, tot i jugar en diferents entitats esportives, van junts a l’escola; fins a cinc jugadors dels Esplais, són de Roses; i el fet de que els rosincs mai han guanyat en un partit de lliga, en les darreres sis temporades, fan que quan juguin contra els Esplais estiguin super motivats.
A l’inici del partit, els visitants, més ben posicionats damunt el terreny de joc, porten el ritme i pes del partit, combinen millor, si bé aquest domini es realitza a la zona ampla del camp, i només creen cert perill en els minuts 1, 4 i 5; que en jugades portades per la banda dreta del seu atac, no troben cap jugador que aconsegueixi finalitzar la jugada. Les bones combinacions del jugadors visitants provoquen que en el minut 12, el seu pivot realitzar un fort xut, des de fora, que quan es dirigia entre els tres pals, un defensa local, rebutja la pilota amb el cap. El balanç ofensiu, de l’equip local, en aquest primer parcial, és un xut de fora l’àrea, que el porter visitant, atura sense cap problema.
El segon parcial, d’aquesta primera part, probablement hagi estat la menys vistosa pels afeccionats, ja que el joc s’ha desenvolupat gaire bé tota l’estona en el ben mig de terreny de joc, sense arribar a les àrees, a excepció del minut 18, on el locals han disposat d’una clara ocasió quan el seu davanter s’ha trobat amb u contra u , que ha esta ben resolta pel porter visitant. Per tant hem arribat al descans amb un empat a zero, pel que les espases seguien enlaire.
A la represa del tercer parcial, els locals han sortit més entonats i durant la meitat d’aquest parcial han dut el ritme del joc, disposant en el minuts 33 i 36 d’ocasions clares per inaugurar el marcador, si bé aquestes eren ben neutralitzades pel nostre porter i la defensa; mentrestant, a partir del minut 37, el domini ha tornat a ser del conjunt castelloní, que per banda esquerra del seu atac desbordava en el minut 35, 37, 39 i 42 a la defensa local. A manca d’un minut pel descans, els locals, disposaven d’un llançament de falta directe, des de quasi bé mig camp, que el porter visitant ha aturat sense cap tipus de problema.
En el darrer quart, i amb el marcador inusual d’empat a zero, el conjunt dels Esplais s’ha fet “amo i senyor” des d’un principi, i ha disposat en el minut 50, a la sortida d’un córner, de l’ocasió d’obrir el marcador; minuts més tard, en el 54 ha estat el porter local, que ha fet l’aturada del partit quan ha bloquejat d’una manera magistral i a càmera lenta, una pilota que s’endinsava per tot l’escaire. En el minut 57, un davanter visitant, es queda sol davant el porter local i el seu xut innocent el tira a les mans d’aquest. I seria en el minut 58, que un xut des de fora l’àrea del pivot castelloní, vota davant del porter local i es cola a tocar el pal esquerra de la seva porteria, el que significaria, el resultat final de 0-1. Els rosincs, en aquest parcial tant sols disposaren, d’un tret de falta des de la frontal de l’àrea visitant, però el seu tret, marxa vol desviat per damunt de la porteria castellonina.
Dir dels rosincs que pels motius que siguin, sempre ens posen amb moltes dificultats, quan juguem contra ells. Personalment crec que disposen d’una de les millors plantilles del campionat i no s’entén el perquè, de la seva situació a la taula classificatòria; i com que no em pertoca analitzar-ho, només espero que d’aquí a finals de temporada donin alguna sorpresa contra els equips de la part alta.

Conclusions: Independentment del resultat, victòria per la mínima, que crec que ha estat justa; tot i que crec que podria haver estat més lògic, un 1-2 o 2-3, avui us haig de felicitar a tots plegats, pel treball i l’esforç realitzat, quasi bé en tot el partit, en especial el treball defensiu que heu estat quasi perfectes.
Avui, posarem un manament, que sense cap dubte, crec que ens ha identificat durant aquests anys que portem junts, i que us ha de servir per arribar aconseguir altres fites: Humilitat i esforç són la base de l’èxit. Sense humilitat, esforç i respecte no hi ha base personal per al present ni per al futur.

Vicens









En Luis m'ha passat aquest tall de vídeo per un amic.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

us felicito per la web i gracies per les fotos

Anònim ha dit...

Luis si quieres ganar un oscar como mejor director i Gerard como mejor actor secundario manda el video del partido en especial la carta parte a ala academia cinematografica i seguro que ganas. hemos reido como dos locos.

Vicens petit i Vicens gran.

luis ha dit...

Hola Marius te pongo el enlace de la parada del Adrià


http://www.youtube.com/watch?v=xDmDJPTWlN8

Carles ha dit...

Moltes gràcies pel vídeo Luis.L'adri ja se la mirat 50 vegades. I felicitats a l'esplais i en Vicens. Com espectador es gaudeix molt del vostre joc. Si no guanya el base, que guany l'esplais! ;)

Màrius ha dit...

...no conec personalment a l'Adrià, però per l'experiència que tenim a casa, la meva dona i jo, de tenir un fill porter. Us donem (a tu i en Jordi), si ens permets un petit consell: no t'aferris mai ni amb les errades tontes que pots fer, ni amb les monumentals. Treballa el dia a dia, aixeca el cap, disfruta i no et capfiquis amb les males aturades. Això us farà ser grans.
Tots dos teniu qualitats...

alex ha dit...

Molt bona parada Adrià moltes felicitats!!!!!!!!!!!
I molt bon partit per part dels dos equips.Un partit molt disputat.