J17: ESPLAIS-SILS (30.01.11)

RESULTAT: ESPLAIS-SILS: 7-4

Gols: 3 d'en Vicens, 2 d'en Yassin, 1 d'en Sergi i 1 en p.p

Darrer cap de setmana del mes de gener, i podem dir, que els espectadors assistents al camp municipal de Castelló, han gaudit d’un bon partit de futbol entre el conjunt local, i l’equip que ens visitava aquesta setmana, el C.F Sils.
En el primer parcial d’aquesta primera part, els jugadors locals, han portat el pes del partit, fent bones combinacions i amb una circulació ràpida de la pilota, això ha permès al minut 8 avançar-se al marcador, i no ha estat fins el minut 14, que amb un ràpid contraatac del conjunt selvatà, conduït pel seu ràpid jugador davanter i amb parsimònia del porter local han aconseguit arribar el descans amb empat a 1.
En el segon parcial, el domini continuava sent local, però a diferència del primer parcial, els atacants locals estaven amb la punteria més afinada i en dos ràpid contraatacs i amb un tir directe de falta, donava al minut 23 de partit, una ampla avantatge de 4-1; mentrestant, el conjunt silenc, jugant des del darrera i amb un joc de toc, aprofitava al minut 25, un xut ras des de fora de l’àrea, del davanter visitant, que ha permès amb una gran intervenció del porter local, rebutjar la pilota; però la manca d’atenció de la defensa local a seguir la jugada, ha donat peu, que un altre jugador visitant fes pujar al marcador el 4-2, resultat amb el qual hem anat al descans.
A la represa, probablement hagi estat el parcial més esbojarrat, ja que el joc desenvolupat pels dos conjunts, anava de banda a banda, al minut 32 el locals ampliaven la seva avantatge, gràcies a un gol en pròpia porta dels selvatans; seria al minut 43 que amb una bona combinació portada pels jugadors visitants han aconseguit reduir diferències, però un minut més tard, és a dir al minut 44, un ràpid contraatac del davanter local es quedava sol davant el porter i feia pujar el 6-3.
El darrer quart, creiem que ha sigut el de més domini per part dels Esplais, en el minut 47, tornaven ampliar el marcador amb un altre gol, a més disposaven d’altres clares ocasions per ampliar encara més el resultat, doncs han patit un pal i un travesser; però, seria el Sils qui en el minut 55, amb una bona jugada, han aconseguit reduir el marcador i arrodonir el marcador final, amb el resultat de 7-4.
Del conjunt silenc, donat que ja hem jugat tant l’anada com la tornada, no entenem com, amb el joc que desenvolupa, està classificat a la part baixa, doncs és un equip que juga amb molt criteri futbolístic, i amb bona qualitat tècnica, a més de ser un conjunt noble i molt esportiu.

Conclusions: Felicitar-vos per l’esforç realitzat tal i com estava el camp; pel treball fet durant algunes estones del partit, en la circulació de la pilota tal com havíem treballat en els entrenaments d’aquesta setmana; però encara hi ha coses que hem de millorar, com la concentració amb el que hem de fer en cada estona, saber jugar sense pilota, marcar al contrari com cal, etc… també aprofito per recordar-vos : El futbolista creix competint. S’ha de competir. Competir és lluitar cada dia i intentar ser cada dia millor, no només com esportista, també com a persona perquè això t’ajudarà a créixer.

Vicens

Avui sí que es veiem les línies...eres un crac!!!






6 comentaris:

Anònim ha dit...

no se com us ho feu, hem arribat a sils i ja teniu les fotos penjades?
felicitats.

Màrius ha dit...

Anem a pams.
Evidentment, que vaig dir que no publicaria missatges que puguessin portar males interpretacions.
Però el que sí faig és guardar-los, per després quan tingui un recull, passar-los als implicats. (que tampoc ho entenc, perqué només cal trobar als implicats i explicar el que escriuen i així ningú més fot cullerada), però bé...cadascú és lliure.
Per gravar-los, haig de publicar-los un cop i de seguida, faig una captura i els retiro.
Hoy cuando lo he hecho, se ha colgado y hasta el mediodia no he podido retirarlo, de aquí que algun comentario haya salido unos momentos publicado.
Ara ja està retirat!!!
La veritat, és que hi ha algun moment que això cansa.
El bloc no es va fer per tots aquests mals moments.
Sin ofender a nadie.

Anònim ha dit...

tu si que ets un crak

Anònim ha dit...

Dede Sils, os damos las gracias, este domingo disfrutamos de una buena matinal de buen futbol.Vosotros dominasteis la primera y quarta parte y nosotros os dominamos la tercera, la segunda estuvo más igualada. Teneis el 8,9 y 10 bastante buenos y el resto acompañan bien. Segun decian algunos padres vuestros, el problema que teneis una plantilla muy corta. Nosotros tal como indicais, intentamos jugar a futbol pero en la quarta parte bajamos un poco fisicamente. En fin felicidades porque tiene mucho mérito estar donde estais. Suerte

Màrius ha dit...

moltes gràcies pel vostre comentari.
s'ha demostrat que el comentari està d'acord amb les vostres bones maneres i la vostra educació, dins i fora el camp.
salud i sort.

Anònim ha dit...

UNA DE LES MILLORS I MES ACTUALS PAGINES WEB DE LA COMARCA