J14: ESPLAIS-PALAFRUGELL (09.01.11)

RESULTAT: ESPLAIS- PALAFRUGELL: 8-0

Gols: 4 d'en Yassin, 3 d'en Vicens i 1 d'en Jabir.

Desprès de tres setmanes d'inactivitat per les festes nadalenques, l’equip aleví dels Esplais, disputava el darrer partit com a local d’aquesta primera volta, l’adversari era el C.F. Palafrugell, equip situat a la part baixa de la taula classificatòria d’aquesta primera divisió, grup 7.
En un terreny de joc en males condicions per la pràctica del futbol, s’iniciava el partit amb clar domini local, si bé, no ha estat fins el minut 14, que els jugadors castellonins no han superat la porteria contraria; a partir del segon parcial d’aquesta primera part, els locals han dominat totalment el seu rival i amb bones combinacions i fent unes magnífiques triangulacions han superat a la defensa visitant, fins arribar al descans amb un resultat de 4-0.
A la segona part, sense ser un partit gaire vistós, el domini ha continuat sent total per part local, sense que els visitants posessin en perill la porteria alt empordanesa, que anaven materialitzant les seves ocasions que disposaven per arrodonir el marcador, fins arribar a la fi de l’encontre amb un 8-0.
Del Palafrugell, direm que s’ha mostrat com un equip mol noble i l’hora innocent, de ben segur, donat a que pràcticament tota la seva plantilla és de primer any, excepte dos jugadors.

Conclusions: Felicitar-vos a tots, pel treball i esforç realitzat en el partit d’avui, i a n’en Javir en especial per l’aptitud d’avui; si bé probablement hem notat la llarga inactivitat, de totes maneres cal posar-nos les piles ràpidament i treballar seriosament aquesta propera setmana, ja que en el proper desplaçament ens espera un rival molt complicat i un dels dos, màxims favorits al campionat, l’U.E Olot.