J16: EF BAIX TER-ESPLAIS (22.01.11)

RESULTAT: EF BAIX TER-ESPLAIS "A": 3-4

Gols: 2 d'en Vicens i 2 d'en Marc Carreras.

Amb el castell del Montgrí com a gran espectador, aquest darrer dissabte, l’equip l’aleví del C.F Esplais, iniciava el primer partit de la segona volta d’aquesta primera divisió grup 7, al complicat camp de l’ E.F. Baix Ter que només havia perdut amb el Girona i Olot com a local, i on els protagonistes del partit, serien el vent, la fred i la lamentable actuació de l’àrbitre Oussaid Oussaid, que tot i perjudicar més, amb les seves decisions als Esplais, no va deixar contens ni a uns ni als altres.
El primer parcial s’iniciava amb lleu domini dels visitants que creaven més perill de cara a porteria, seria al minut 5, que l’equip visitant s’avançava al transformar un claríssim penal, comès per la defensa local. En el minut 10 l’àrbitre de l’encontre s’ha inventat una falta inexistent a la frontal de l’àrea castellonina, que ha permès arribar aquest primer descans amb el resultat de 1-1.
En el segon parcial d’aquesta primera part, els locals, en el minut 1 s’avançaven al transformar una falta de quasi bé mig camp, que amb la col·laboració del nostre porter visitant, els hi donava avantatge; però dos minuts més tard amb un ràpid i ben portat contraatac, permetia als visitants fer l’empat amb xut de fora l’àrea, per arribar al descans amb el resultat de 2-2.
A la represa, tot i que els castellonincs portaven el pes del partit, i disposaven de més ocasions per posar-se per endavant, han estat els del Baix Empordà que en el minut 8 d’aquest parcial i amb ràpid contraatac, es tornaven a posar per davant al marcador amb un 3-2, amb el vent a favor els castellonincs assetjaven la porteria local, però el porter en algunes vegades i el travesser en altres rebutjaven els perillosos atacs visitants, que no han pogut establir l’empat fins el minut 13, d’un xut ben col·locat de fora l’àrea.
Quedava el darrer quart i les emocions havien d’arribar, els jugadors de l’Esplais han fet el millor parcial en quan a joc i domini del partit; ha sigut en el minut 4 que amb una jugada ben trenada ha permès avançar-se al marcador per 3-4, que a la fi seria el resultat final. 
Quasi bé, al minut 10, els Esplais haurien deixat el marcador sentenciat,... ja que amb una altra jugada ben portada, un davanter visitant ha colpejat la pilota, des de fora l’àrea que s’ha introduït dins la porteria local, el porter local treu la pilota de dins de la seva porteria i la llança al mig del camp, per fer la sacada de gol i davant de la sorpresa de tothom, l’àrbitre, pita sacada de porteria,  perquè ens diu que no ha vist que la pilota entrés dins de la porteria. La seva lamentable actuació, encara ha permès que els jugadors locals disposessin d’una falta, que s’ha estavellat a l’escaire de la porteria visitant.
De l’equip baix empordanès, capaç de donar alguna possible sorpresa en aquesta segona volta i sense ser en cap moment un equip violent, sí s’ha mostrat contundent a la seva zona defensiva i en atac, destacaríem el seu núm. 7, molt hàbil i ràpid.  

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç que heu fet avui, malgrat hem merescut guanyar per un resultat més ampli; hem de tenir clar que hem de continuar millorant aspectes bàsics del futbol, passada, colpeig amb el cap, atenció i concentració en las fases complicades del partit, fer els marcatges correctament, etc.., també aprofito per recordar-vos que : El motor de tot és la il·lusió. Sense il·lusió no hi ha aprenentatge, ni millora, ni progrés. La il·lusió és el que manté viva la flama per voler jugar i jugar.
Vicens








Els que no fallen mai:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé per tots dos equips. Va guanyar l'Esplais, Baix Ter va jugar amb ganes.
Llàstima d'algun jugador( número 5 del Baix Ter) que encara no ha après a respectar l'àrbitre, ni a acceptar les derrotes.
L'actuació de l'arbitre val a dir també que fou penosa. No es va fer respectar i va fer penalitzacions que no eren, com l'anul.lació del gol cantadíssim d'en Vicenç.
Esperem que si hi ha vídeo s'el repassi, mil i una vegades, i que tot solet es dongui de cops al cap per veure "qué malo estuve".

Amunt ESPLAIS!!!

Anònim ha dit...

Felicitar-vos per les cròniques que feu. Teniu una web de les 3 millors de la provincia.

Anònim ha dit...

Es evidente que todo tiene una final y por los animos mostrados parece estar cerca, teneis previsto que vais hacer la proxima temporada.
Unos dicen que vengamos a los Esplais, en cambio otros dicen que este equipo queda disuelto. Podeis informar de como esta el tema ya desde el club nadie se pronuncia.

Màrius ha dit...

Si és clar, tot té un final. Però no se sap quan!!!pel que fa als ànims, estan com sempre, a vegades la feina i el temps no són els mateixos. La primera divisió és dura. Això de los ànimos mostrados....no ho entenc, però et convidem a comprovar-ho,...
Els Esplais ja té un coordinador, li pots preguntar, qualsevol dia d'entreno o de partit; que de ben segur, com els altres coordinadors de la comarca, ja ho estan planificant tot.

Anònim ha dit...

divinas, quedamos para un "arroç de llamàntol".Nos toca a nosotras y lo tenemos pendiente.

Anònim ha dit...

Y tal como está la cosa,¿no sería mejor ir al Mc Donalds?.

Anònim ha dit...

A mi tan més, llamàntol o Mc Donal's però hem de quedar ja!!!

Una divinidad.