J15: OLOT - ESPLAIS (16.01.11)

RESULTAT: OLOT-ESPLAIS: 7-3

Gols: 1 d'en Yassin, 1 d'en Vicens i 1 en p.p

En el darrer partit de la primera volta, l’equip aleví del C.F Esplais, es desplaçava al camp de l’U.E Olot, líder fins a la jornada d’avui empatat en aquesta posició amb el Girones-Sábat i els Esplais, per tant duel d’equips capdavanters d’aquesta primera divisió grup 7.
El primer parcial, ha començat amb les dues formacions ben posicionades i no ha permès que cap dels dos equips tingués clares ocasions per obrir el marcador, ja que les defenses s’imposaven als atacants, per arribar el descans amb un resultat de 0-0.
En el segon parcial d’aquesta primera part, les errades defensives dels castellonins han deixat sentenciat l’encontre i on els garrotxins, desenvolupant un gran joc i amb una superioritat tant tècnica com física han foradat la porteria visitant fins a cinc vegades, per arribar a la mitja part amb un resultat de 5-1.
A la represa de la segona part, el garrotxins han continuat fen de les seves i amb bones trriangulacions i amb més intensitat en el joc han aconseguit arribar al descans del tercer parcial, amb un resultat de 7-2.
En el darrer parcial del partit, els empordanesos han estat més endollats i han donat una bona imatge, amb el joc desenvolupat, han creant diverses ocasions clares de gol, si bé els locals, ferms tot el partit, també han tingut les seves, que en aquest cas han estat ben aturades per el porter visitant Jordi. S’ha arribat a la fi del partit amb un resultat de 7-3
Dels olotins, sense cap dubte han estat l’equip més complert dels que ens hem enfrontat, aquesta primera volta, equip físicament i tècnicament molt superior a la resta d’equips i amb una predisposició i intensitat futbolística envejable, només podem felicitar-los i aprendre el que puguem.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball, l’esforç i la imatge oferta en el partit d’avui durant el primer i quart parcial, si bé la imatge mostrada especialment en el segon parcial, ens ha de fer veure que amb aquesta aptitud i falta d’atenció, anem equivocats; i tal com vàrem dir el passat dimecres a l’entrenament, el dia que el futbolista no vol aprendre comença els seu declivi. Aprendre significa, des d’un punt de vista esportiu, progressar. El teu compte enrere comença quan et penses que ho saps tot. No només en l’àmbit esportiu. I recordeu que el primer lloc on es progressa és en els entrenaments.
Vicens





5 comentaris:

Anònim ha dit...

.................

Anònim ha dit...

Encara estem aprenent, la d'avui una altra bona lliçó.
Vinga ànims que en aquest món us trobareu coses bones i coses no tan bones. Això és futbol, només un joc...

Màrius ha dit...

felicitats a tot l'equip per la primera volta que heu fet.

Anònim ha dit...

PER SER UN EQUIP QUE HA PUJAT A PRIMERA AQUEST ANY I QUE NO SÓN NENS ESCOLLITS SINO QUE SÓN UN EQUIP DE BONS AMICS, A LA PRIMERA VOLTA ESTAR A TERCERA POSICIÓ A LA CLASSIFICACIÓ NO ESTÀ LLENS MALAMENT, MILLOR DIT ESTA SUPER BÉ.
FELICITO A TOTS AQUESTS NENS QUE FAN MOLT D'ESFORÇ CADA CAP DE SETMANA, SEGUIU AIXÍ.
UNA MARE ORGULLOSA.

Anònim ha dit...

QUEREMOS FELICITAROS !!!!Habéishecho una primera vuelta increible y creemos que llegareis muy lejos..solo queremos deseoros lo mejor y que quedeis en la posicion que quedeis...Siempre sereis los mejores .como jugadores y como no ...como personas!!!!!!!!!!!!!


Chus...Kiko....Agusti