J3: ESPLAIS-BLANES 10.10.10

RESULTAT: ESPLAIS-BLANES: 11-1

Gols: 3 d'en Vicens i Edu, 2 d'en Carreras i Yassin i 1 gol de l'Àlex.

Aquest diumenge el matí, sota un cel gris i plujós ens visitava el C.D Blanes, un conjunt amb experiència i solera en divisions superiors, la darrera temporada (5é a Preferent grup 2 i 8º 1ª Div grup 11), però els afeccionats assistents que cada setmana son més, han pogut gaudir d’un partit espectacular per part del conjunt castelloní.
Només començar el partit ja es veia que els Esplais tenien la batuta i el control del match, amb un joc de toc, que podem dir, que cada dia va a més i millor, amb uns canvis d’orientació en moltes vegades, quasi perfectes, feia que s’arribés al descans amb un clar 5-1.
A la represa, el conjunt local intensificava encara més el seu domini, i en jugades ben trenades feia que en fases del partit es ratlles la perfecció, això ha provocat que s’hagin vist jugades i gols d’autèntic mèrit; i que a la fi reflecteix el que els jugadors treballen durant la setmana.
De l’equip selvatà , podem esmentar la seva noblesa i esportivitat davant la superioritat local que res han pogut fer per aturar el joc castelloní.

Una bona jugada enviada pel nostre càmara.

Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i joc ofert, i en aquest partit agrair-vos per saber reflectir en algunes fases del partit, allò que durant la setmana treballem i que a vegades us pot semblar absurd; però només amb el treball i esforç ens farà créixer i millorar esportivament i no oblideu que encara ens queda mol camí per aprendre i millorar, en aquells aspectes tècnics com control orientat, colpeig amb el cap, colpeig amb diferents superfícies del peu, interior,...
Moltes Felicitats !
Vicens




Tot seguit han jugat els benjamins, des d'aquest bloc us passem unes imatges:



Avui mateix a Roses, duel d'infantils entre Base i AE Roses, on s'han retrobat companys d'equip, resultat molt favorable pel Base, amb un equip més superior.


S'ha passat assistència :·)))))))))))) Absències justificades: mare derbi rosinc i mare festa de la "beer"lin.

Avui 10 del 10 del 10.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que sera quee sera ??????????
Que gane el mejor...

Anònim ha dit...

Es dificil pero no improvable que gane el A.E Roses

Anònim ha dit...

Equipos a batir: Olot, Girona, Sabat i Palamos

Anònim ha dit...

Evidenment guanyara el millor, pero si potser que guanyi el AE Roses

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Els resultat es mol important pero s'ha de reconeixer que els colors blau i taronja reflexteixen la alegria que porteu a dins.

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Administrador del blog, como este año no tienes mucho trabajo.... jaja, seria posible tener un link directo de todos los equipos de 1ª de nuestro grupo ? ejemplo: falta el at. bisbalenc i otros y sino preguntar a los equipos que jugais
Gracias i felicidades

Anònim ha dit...

Felicitem al equip per l'inici de temporada que ha fet, i en especial a l'entrenador per les bones temporades que no son poques fent un bon treball, i aquesta no sera menys, demostrant la seva vàlua en el joc i la progressió que tenen el seus jugadors.
Ara bé, estigueu preparats per quan el camí faci pujada, a partir de la propera setmana amb la visita del base
felicitats number one
Des de figueres