J6: EF GARROTXA-ESPLAIS (30.10.10)

RESULTAT: EFGARROTXA - ESPLAIS:1-4

Gols: 2 d'en Yassin i 2 d'en Marc Carreras

Darrer cap de setmana del mes d’octubre i els alevins de C.F. Esplais es desplaçaven a la garrotxa, per disputar el seu partit corresponent a la sisena jornada, contra un equip aleví amb mol peregrí futbolístic i pertanyent a una de les escoles de futbol, de més prestigi de les comarques gironines, l’Escola de Futbol de la Garrotxa.
Començava el primer parcial d’aquesta primera part amb un anar i venir de jugades ambdues porteries, si bé les ocasions més clares, eren per l’equip local, que a l’hora, eren ben neutralitzades pel porter visitant Jordi; una d’aquestes ocasions és molt protestada per la parròquia local, a conseqüència de la decisió arbitral on mostrava targeta groga al porter castelloní, quan ells pretenien que fos vermella.
En aquest segon parcial, entre el minut 15 al 30, l’equip empordanès desenvolupa un joc realment impressionant, que deixa bocabadats tant els seus afeccionats com els garrotxins, jugades al primer toc sense errades, triangulant i buscant l’espai, desbordant en tot moment a l’equip local i creant una ocasió darrera una altra fins a un total de 4 o 5 per anar al descans amb un resultat de 0-2.
A la represa, en aquest tercer parcial, els Esplais fent un joc de contenció i surtin a la contra creen varies ocasions, però tan sols en una, poden materialitzar com a gol. En el darrer parcial, l’equip garrotxí s’aboca de ple contra la porteria visitant, en el minut 50 de partit aconsegueixen fer el seu únic gol, són uns minuts d’incertesa pels visitants, ja que el domini local és constant, però en un ràpid contraatac i amb la col•laboració del porter local a manca de dos minuts per acabar l’encontre, estableixen el que a la fi seria el resultat definitiu de 1-4.
Podem dir que ha estat un partit, que en moltes fases ha estat trepidant per part dels dos equips, si bé el conjunt castelloní ha estat superior al seu rival en quan a joc i ocasions clares de gol. També és cert que els garrotxins han estat el millor conjunt que fins aleshores hem jugat, molt forts i contundents i amb molt d’ofici, prova del que diem és que tres components de la seva actual plantilla, l’any passat havien jugat en categoria d’aleví preferent.

Conclusions: Felicitar-vos pel treball i esforç realitzat a tot l’equip, per la victòria davant un conjunt de prestigi, i en quan a joc desenvolupat dir-vos que si ens esforcem i aconseguim jugar el màxim de temps com el segon quart farem coses grans aquesta temporada.
Ànims pels propers i complicats partits que ens venen. Moltes Felicitats pel que esteu fent fins ara, de totes maneres no abaixem els braços i hem de continuar progressant.

Vicens





 La llum m'ha jugat una mala passada!!!
A petició, una pregunta concurs: QUINA ÉS LA BANQUETA LOCAL???


Per cert, un consell que ha arribat a la redacció:
La mayoría de la gente considera hoy en día que pegarle un tortazo a un niño no es apropiado.
Yo he probado otros métodos para controlar a mis hijos cuando tienen "uno de esos días" Uno que me resulta muy efectivo, es simplemente llevar al niño a dar una vuelta en coche.
Durante el rato que dure la vuelta, no hablamos y le dejo tiempo para que reflexione sobre su comportamiento. 
No sé si se trata de las suaves vibraciones del vehículo mientras se desplaza, o simplemente el hecho de que el niño se aleja un rato de las distracciones habituales: tele, videojuegos, compu, etc. El caso es que mis hijos, después de la vuelta en coche, están muchísimo mas tranquilos.
Creo que el contacto visual que tenemos durante todo el tiempo, es lo que realmente consigue estos resultados tan buenos.
 Aquí les mando una de las fotos que hice durante una de estas sesiones, por si querés imitar la técnica.
FEU CLIC AL DAMUNT DE LA FOTO:
 Este método es muy útil también con sobrinos y primos.
 En el caso de los nietos es diferente. Que los eduquen sus padres, que para eso oportunamente, ya dieron la vuelta en su día.

5 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

gràcies

Anònim ha dit...

Marius, no tens perquè eliminar comentaris, ya que sino hi gent que pensa que ets tu qui fa el comentaris, i la veritat no ha d'ofendre a la gent.
Per cert, el fondo hauria de ser més difuminat.
Felicitats

Màrius ha dit...

Si els comentaris portessin nom i cognoms es podrien publicar, sempre i quan no siguin ofensius cap al club o cap altres persones.
Precissament aquesta eina no ha de ser ni per ofendre, ni per amagar-se darrera les paraules,....
és portar una dinàmica positiva cap a l'equip, al Club i fer un lligam amb tots.
Per passar una estona agradable, quan estàs per internet i tenir un bon record,...i si a més podem riure, molt millor.
PD: ara difumino el fons.merci

Anònim ha dit...

Lo del paseo me ha gustado y con la furgoneta puede ser más divertido.
Felicitaciones por la nueva presentación,es estupenda.

John Silver