J2: SILS-ESPLAIS 2.10.10

RESULTAT: SILS-ESPLAIS: 0-8

Gols: 2 Vicens, 2 Carreras, 1 Edu, 1 Yassin, 1 Àlex i 1 en pp

Primer desplaçament de l’equip Aleví-A del CF Esplais, a la seva aventura dins d’aquesta 1ª divisió grup 7; el poble escollit era Sils, i com anècdota extra esportiva, després de moltes temporades junts, l’equip es desplaçava conjuntament amb la seva afecció amb bus.
El partit s’iniciava, com bé sent habitual, amb uns primers minuts de dubtes i d’imprecisions a les passades del conjunt empordanès, si bé a partir del minut 7, l’equip dels Esplais va a començar a fer el seu joc habitual, intentar fer jugades ben trenades, joc de toc i entrant per bandes, si a més afegim la pressió que vam sotmetre quasi bé durant tot el partit al conjunt local, va permetre marxar al descans amb un 0-4.
A la represa, va continuar la mateixa tònica i l’equip local estava sota el domini dels Esplais, que es mostrava molt regular en totes les seves línies, sent ferms defensivament i letals en atac, per arrodonir el marcador final amb el resultat de 0-8.
Cal fer esment que davant, hem tingut un equip de 1ª divisió, el C.F Sils, que encara hagin estat golejats han estat un equip que sempre ha intentat jugar a futbol, sortir i jugant des de el darrera, i tècnicament amb uns molt bons fonaments futbolístics.

Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat durant el partit, recordar-vos que hem de millorar amb allò que sabem que hem de millorar; és a dir, les nostres mancances i punts fluixos per anar creixent esportivament: colpeix amb el cap, passades precises i mantenir la concentració durant tot el partit ja que ens queden moltes emocions per viure tots plegats.

Vicens





Felicitats a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PD: Pel proper dia passem assistència, les absències no justificades, portaran sanció :·))))

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla estrany aquest equip amb una plantilla tan curta, tres o quatre jugadors bonets, dos o tres normals i dos o tres dolentets, les campanyes que fa.

Anònim ha dit...

el que fa dir l'enveja.....

Anònim ha dit...

Gràcies per les fotos!!!!
Una que estava absent.

Anònim ha dit...

No et sembli estrany, aquest equip amb aquesta plantilla tan curta de tres o quatre jugadors bonets (per mi bastant bons), dos o tres normals (per mi boníssims com a personetes) i dos o tres dolents ( que són admirables) faci aquesta campanya.
És un EQUIP que amb esforç, treball i molt de carinyo de la gent que els envolta aconsegueixen les seves fites... I el dia que no ho facin continuaran essent un EQUIP molt, però que molt estimat.

Anònim ha dit...

Perdó, d'una que NOOOO, estava absent.

Anònim ha dit...

L'absència de la Bibi queda més que justificada.Petonets per ella i que descansi molt.
Divines

Màrius ha dit...

Evidentment. Ja va enviar la justificació signada pel seu marit.
La feina ben feta no té fronteres.
Descansa.