J27: ESPLAIS-LLANÇÀ (25.04.10)

RESULTAT: ESPLAIS-LLANÇÀ: 6-1

Gols: 3 d'en Dimi, 2 d'en Vicens i de l'Edu.

En aquest diumenge assolellat i molt calorós, l’equip aleví del C.F. Esplais rebia la visita del C.E. Llança, equip situat a la part alta de la classificació i probablement dels tres o quatre millors equips d’aquesta segona divisió grup 5.
A l’inici de la primera part ja es veia que no seria un partit gens fàcil pel conjunt local, ja que l’equip visitant es defensava bé i ordenadament, i en atac buscaven amb pilotes llargues en Carles Ribera, la seva única referència que per la seva rapidesa podia donar maldecaps a la defensa dels Esplais; els primers minuts eren de tempteig per part dels dos equips, si bé eren els Esplais qui portaven el pes del partit, però en el minut 6 i amb una d’aquestes pilotes llargues, l’equip visitant s’avançava al marcador; de totes maneres el conjunt castelloní dominava i creava perill i en una bona combinació iniciada per la mitja i continuada pels seus atacants permetia en el minut 10 l’empat, els minuts anaven passant i algunes de les ocasions per part local, no volien pujar, però quan faltaven cinc minuts per arribar el descans, els Esplais s’avançaven amb un gran xut des de fora l’àrea que entrava com un obús per tota l’escaire de la porteria del Llança.
A la represa, l’equip local semblava que s’havia transformat amb una màquina ben engranada i al minut cinc, el partit va quedar sentenciat ja que els Esplais aconseguiren dos gols més, començaven a tocar i entrar per les bandes, desbordaven en tot moment al conjunt visitant, així que continuaren creant diferents ocasions per part local fins arribar el definitiu 6 – 1.
Tot i el resultat, que si bé podia haver sigut més ampli per les moltes ocasions creades pels Esplais, podem dir que els dos partits disputats contra el C.E. Llançà, han estat futbolísticament parlant, del més exquisit que s’ha vist en aquesta lliga, ja que són dos equips que intenten jugar a futbol.

Conclusions: felicitar a tot l’equip pel treball i esforç en general, per la segona part que ens heu ofert, per la millora en aspectes tècnics (anar a lluitar pilotes amb el cap, desmarcatges, controls, passades, etc..) tot i que tal com hem quedat en el vestidor hem de continuar millorant els aspectes actitudinals, tant en els partits com en els entrenaments ja que aquesta millora formativa d´any darrera any, és la que ens permet està a dia d’avui on estem.
Vicens




JA QUEDA MENYS....

24 comentaris:

luis ha dit...

Me gustaria felicitar a todo el equipo por el partido que nos han ofrecido hoy.
La entrega y lucha que realizan en cada partido es impresionante ya solo quedan 4 partidos animos.
PD:tambien felicitar al equipo del Llança que nos han apretado en la primera parte aunque no han podido con el presing en la segunda.
UN SALUDO A TODOS

Anònim ha dit...

Luis se me ha olvidado otra vez la coca-cola, y con el calor que hacía!!!!.No nos merecemos un cámara como tú......la próxima semana será, pero con el partido.....no me he acordado.Ya sabes, estamos todos muy concentrados como la afición del "Barça" todos a una.Ahhhh!!! no me entiendes, claro, eres blanco.
La única pega que tienes...nadie es perfecto!!!!!!!
Anto

Anònim ha dit...

Els esplais son uns gracs, no ser com su fan i lo de la arrosada bale.
No ser com s'ho fan per el vilajuiga esplais de qui dos setmanes i haurant complicacions a la anada van jugar fatal el vilajuiga pero a la tornada u e mirat i no a perdut cap partit no ser si podrem trencalsi la ratxa.

Anònim ha dit...

L'infiltrat que intenta posar nervis als esplais, és .... tipo Mourinho.... no cola et veiem el plumero, de quin equip ets guapu????
Una divina
Visca els esplais

Anònim ha dit...

Aquest anònim tant simpàtic, ha caigut ell sol a la seva trampa... com pot dir..."no sé com s'ho fan" (referint-se als esplais) com si ell NO fos dels nostres, i tot seguit.... s'apunta a l'arrossada...
Ai pillin, pillin..
gràcies per la teva informació tant valuosa... no la tindrem en compte...
Nosaltres sempre mirem endavant de manera positiva, el que vingui ja vindrà....

luis ha dit...

hola marius te pongo el enlace

http://www.youtube.com/watch?v=IuXHA9X7hcE

Anònim ha dit...

Luis, eres como el equipo BRUTAL

Anònim ha dit...

Llàstima..... que tots els ocellets “cules” s’hagin quedat a mig viatge, segons varen dir a TV3 es van quedar fins a Saragossa.

Tendran que hacer como Leonidas ver la final desde el sofà

GERARD ha dit...

GRACIES PER DONAR-ME LA OPORTUNITAT DE PENJAR LES MEVES FOTOS EN AQUEST BLOG,ACABARE AQUESTA TEMPORADA PERO LA PROPERA NO CONTINUARE,PASSO EL TESTIG AL QUE HO VULGUI FER, MOLTES GRACIES PER TOT.

Anònim ha dit...

Killo... que mal rollo teneis, entre infiltrados, dimisionarios, esto parece que se esta acabando.. sera el fin de un ciclo.
Con lo entrenido que va estar el mercado futbolístico sino estais unidos vales más que dejeis paso a otros jugar en primera

Anònim ha dit...

Les persones (venim,passem i marxem) però el club queda per sempre, per tant haurà de ser la junta la que dicideixi la categoria que tenen que jugar els seus equips
Gitano bo

Anònim ha dit...

ah! però ja hem guanyat la lliga??
guay
Gràcies al vident per informar-nos
ho anem a celebrar??

Anònim ha dit...

Gerard, también te traeremos la coca-cola, no seas celoso, no podemos perdernos tus fotos.
Venga, que te ha pasado??
Ya veo en otro mensaje del bloc, que a los guateques con striper sí te apuntas)
Necesitas un respiro?? te queda el verano...Tus fotos són buenísssimas(aunque seas tb. blanco)
Anto

Anònim ha dit...

El anonim que dieu no soc de cap equip soc una persona com una atra i jo soc del esplais nomes em vaig equivocar.

Anònim ha dit...

Marius com es diu el nen dels esplais que te el numero 3.Tu pregunto a tu cosa que no ser qui ets perquè sempre dius algu.

gerard ha dit...

de mal rollo nada, aqui todos nos llevamos bien,y no hay ningun fin de ciclo la liga sigue y hay que jugar partido a partido, y si no continuo es porque estoy cansado y quiero dedicarme mas a mi hijo, si quieres hacer las fotos tu ningun problema ya que te preocupas tanto de nosotros

Màrius ha dit...

el numero 3 es diu Marc Sánchez.
en entrades de principi de temporada hi ha la relació de números i jugadors.

luis el videocamara ha dit...

En primer lugar quiero decir que me siento muy orgulloso de pertenecer a este grupo de padres y amigos del ESPLAIS en segundo lugar le digo al "Killo" que el unico ciclo que se està acabando es la primavera porque la sociedad GLM estarà el año que viene con màs NOVEDADES en nuestro blog para que siga siendo el mas actualizado y entretenido del Alt Empordà porque no hay major satisfaccion que los seguidores de muchos clubs de nuestra liga nos sigan cada semana desde aquì un abrazo a todos.
PD:Si nuestro camara quiere hacer un año sabatico(que se lo merece)podeis estar tranquilos que las fotos seguiran publicandose.

Por cierto killo la butifarrada para cuando UN SALUDO.

Anònim ha dit...

Bal gracies Marius.

Anònim ha dit...

Marius perquè el numero 18 esta en blau a ludels dorsals i perque no posa el nom?

Màrius ha dit...

home, amb la jaqueta de color negre, que volies que poses el número també en negre??????????????????
els noms ja els posarem em pensava que hi eren.

Anònim ha dit...

que pregunten los nombres al entrenador o al coordinador.
que el gallo de l'at empordà esta muy revuelto
jaja

Anònim ha dit...

Soc un rossinc de l'AE i em sorpren que heu penjat tots el videos de tots els partits i del nostre NO es deu algun motiu ?

Màrius ha dit...

Tens tota la raó... s'ens deu haver passat. Suposo que va ser quan vam anar al mic i ens va quedar penjat.
parlaré amb el tècnic de vídeo jajajaja
justament aquest partit......
miraré que puc fer
gràcies