J25: ESPLAIS-L'ESCALA (11.04.10)

RESULTAT: ESPLAIS-L'ESCALA: 5-0

Gols: Vicens, Tati, Yasin, Adrià i Marc Carreras.

Desprès de la jornada de descans per la Setmana Santa, on els alevins del C.F Esplais aprofitaren per participar i viure una magnífica experiència en el MIC-10, aquest diumenge el matí en visitava el F.C L’Escala “B”, equip situat a la part mitja alta de la taula classificatòria i sent un dels millors equips aquesta segona volta ja que fins ales hores només havia patit una derrota mínima davant del P.U.F.
Només de començar el partit, l’equip local mostrava la seva total superioritat amb un joc de control, de toc i amb jugades ben trenades en totes les seves línies, si bé les diferents ocasions de gols per avançar-se en el marcador, no pujaven per la manca d’encert dels davanters locals, però ha estat en el minut 15 aproximadament que d’un gol olímpic, l’equip castelloní ha pogut foradar la porteria visitant i continuar oferint un bon futbol fins arribar el descans amb un 3 – 0.
A la represa, tot i els canvis, els Esplais continuaven dominant i fent un futbol de tiralínies, el que ha fet que la total superioritat local es reflexes en el marcador amb resultat final, però curt a la vegada de 5 – 0; davant un rival, el conjunt escalenc, que si a priori era temut per la seva ascendent trajectòria, no va crear cap perill a la porteria local.
Conclusions: Felicitar a tot l’equip pel treball i esforç realitzat, destacar el fet de que totes les línies, en especial la defensiva hagin volgut jugar i tocar en lloc de trencar la pilota, i que per primer cop la majoria del components de la mitjà han fet servir el colpeig amb el cap per disputar les pilotes per alt.
Ànims i continueu així……….
Vicens






Aprofitem per mostrar les imatges de millora del Bar al camp de Castelló. La família dels Esplais estarà molt contenta per aprofitar aquest espai del tot necessari.



Fins diumenge!!!

14 comentaris:

YUSEF ha dit...

EL MADRID COMO UN YUNKI TRABAJA TODA LA SEMANA PARA PINCHR EL SABADO

LEONIDAS ha dit...

TEN CUIDADO YUSEF QUE SE DONDE VIVES.....

luis ha dit...

hola marius te pongo el enlace



http://www.youtube.com/watch?v=fLz0Xp4VQ10

Anònim ha dit...

Leonidas, te esperamos con los brazos abiertos en la família blaugrana, o sea que, nada de agresividad ni amenazas eh,y piensa que vale la pena cambiar de equipo,somos buena gente....humildes y trabajadores....

Anònim ha dit...

Bueno ya quedan menos.... tras los resultados de esta jornada sólo son 4 los equipos que matemáticamente pueden quedar campeones ( PUF-Vilamalla-Vilajuiga-Esplais) solo falta espera ya que las cosas caen por su propio peso......

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
GERARD ha dit...

has dicho tres virtudes que yo no tengo eso si soy un cabron tengo muy mala leche de humilde nada y de trabajador menos y quien me toque los huevos me encontrara.........

Anònim ha dit...

huevos??? guevos

luis ha dit...

hola marius la pagina de youtube a cambiado en el enlace del video abre en insertar para copiar el ember

http://www.youtube.com/watch?v=fLz0Xp4VQ10

Anònim ha dit...

Tranquilo Leonidas que solo fueron dos goles,podía haber sido mucho peor.Míralo del lado positivo si quieres comprar merchandising del R. Madrid esta de super oferta.
John Silver

JABIR ha dit...

TEN CUIDADO YUSEF QUE YO TAMBIEN SE DONDE VIVES

PACO ha dit...

Amics dels Esplais, no us poseu nerviosos pero aquesta setmana estarem tan sols a 4 punts.

Anònim ha dit...

Amics dels Esplais, aquesta setmana estarem 3 punts mes aprop.
Paco

Anònim ha dit...

Nerviosos???? nosotros?????? porque???
El tiempo lo dira!!!!!!!!!!!!!!
Que gane el mejor...........