J26: PUF - ESPLAIS (18.04.10)

RESULTAT: PUF-ESPLAIS: 0-4

Gols: Vicens, Dimi, Santi i Edu (The Martinez Brothers)

Aquesta setmana l’equip alevi del C.F. Esplais visitava el sempre complicat camp de la Penya Unionista (P.U.F), equip situat a la part alta de la classificació; a les files castellonines es temia aquesta visita per no disposar de tots els seus efectius a més de tenir algun que altre jugador força tocat.
Els primers cinc minuts varen ser de tempteig, a partir de llavors els Esplais, més ben possessionat sobre el terreny i amb un canvi tàctic en el joc (de 3-1-4-2 a 3-4-3), anava portant el pes del partit, dominava la parcel·la central, feia bones triangulacions i oferia perill per les bandes; aleshores creava diferents ocasions de gol, fins arribar a la mitja part amb un just 0a3.
A la represa, abans d’arribar al minut 10, els Esplais van marcar el quart gol, el partit quedava sentenciat, la qual cosa va permetre realitzar més canvis al conjunt visitant, el que també va permetre que els darrers minuts, l’equip local s’estires una mica i tingues una ocasió clara de gol, però va ser molt ben neutralitzada per el porter visitant.
Tot i la superioritat de l’equip visitant, podem dir que ha estat un gran partit entre dos equips que intenten jugar a futbol a un gran nivell, si bé en aquesta ocasió l’equip local no ha sabut contraresta l´asfixiant pressió en que s’ha vist sotmès pràcticament tot el partit per part de l’equip dels Esplais, de totes maneres esperem i desitgem que els amics del P.U.F aconsegueixin la quarta posició.

Conclusions: Aquesta setmana a banda de felicitar a tot l’equip en general pel treball i esforç realitzat, també cal fer-ho pel compromís que heu mostrat durant pràcticament tot el partit damunt el terreny de joc, per tant com varen quedar, dimecres tindreu el vostre premi.
Ànims i endavant, ens queda un esglaó menys..……