Torna el FIBLÓ!!!!

Denunciem: Quan entrem als vestidors pel matí:



Quina imatge volem donar de la nostra població???? REMEI???????
No hassse falta desssir nada más..........
Així organitzarem Trobades??????????

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És possible que l'ajuntament (que té com a una de les seves competències el manteniment de les instal.lacions municipals)ho netegi i pinti ràpid, i posi en el pressupost de l'any vinent una partida per arreglar-ho tot com cal??? Realment fa pena.Que us sembla si ho demanem per Registre d'Entrada a l'Ajuntament perquè en quedi constància?

Anònim ha dit...

Es vergonzoso!!!!los labavos de señora suelen estar igual,y llevan por lo menos 4 meses sin luz,pero es igual, esto es castello d'empuries todo funciona igual,somos el tema del alt emporda,cuando no es por una cosa es por otra, la cuestion es salir en los medios de comunicacion.

Anònim ha dit...

ESTIC D'ACORD AMB ENTRAR UN REGISTRE A L'AJUNTAMENT!!!JAAAAAAAAAA
també som part implicada. El dia que un nen es fcai mal..tots a correr

Anònim ha dit...

Esperem que aquesta setmana els vestuaris estiguin mes nets!

Miquel ha dit...

Estic d'acord que l' Ajuntament ha de fer el manteniment i la neteja, molt bé, però també cal la col.laboració dels Clubs, perquè la veritat molt "nets" no els deixeu. Teniu un règim intern o normes signat per el responsable del club, i ni l' heu llegit...

Anònim ha dit...

La gent que va als lavabos tambe tenen un regim intern o normes signades per algu fa mes de tres mesos que no te llum i els waters perden aigua es com una piscina!

Anònim ha dit...

règim intern???? si tothom fes la seva feina no farien falta tants de règims interns.....ara resulta que els nens han deixat els vestidors com estan....van de huev.....
quines penques!!!

Anònim ha dit...

entrem el registre a l'Ajuntament JAAAAAAAA!!!

Miquel ha dit...

Ara ho has dit si tothom fés la seva feina...ui com pica!!

Anònim ha dit...

Els lavabos estan bruts i deixats.No només són utilitzats per partits de futbol sinó també per altres actes públics (festes....i més festes.....).
Els cal neteja i renovació, i força.
Pel que fa als vestuaris, a part de neteja hi han moltes mancances en les instal.lacions.Estan deixades i són precaries.
S'ha de demanar JA a l'Ajuntament que ho renovi.És deplorable.
Es pot repartir una mica el pressupost?i que aquest any toqui una millora pels que utilitzem les instal.lacions del camp de futbol?
gràcies.Confio en que ho tindrà en compte el nostre equip de govern en aquest nou any.Moltes gràcies.