J4: FE FIGUERES-ESPLAIS (18.10.09)

RESULTAT: FE.FIGUERES-ESPLAIS: 0-11

Gols de: 3 de l'Edu, 3 d'en Vicenç, 2 d'en Dimitri 1 gol de l'Àlex, Yassin i en Jordi (porter).

Diumenge, assolellat i ventós, un desplaçament relativament fàcil de l’equip aleví del C.F. Esplais, davant la U.E. Figueres C que tot i estar reforçat amb alguns jugadors dels seus equips A i B poc va tenir a fer davant la superioritat en joc de l’equip castelloní; com bé essent habitual el nostre equip va sortir fort,i ja d’un inici va passar a ser el dominador del partit, fent bones combinacions i jugades ben trenades, però fins el minut 10 no s’ha pogut obrir el marcador, s’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 0-4; a destacar les intervencions del porter local, millor jugador del seu equip, que ha evitat que pugessin més gols al marcador.
A la represa tot i jugar contra vent, s’ha continuat amb el domini i bon joc de la pilota per les bandes amb un resultat final de 0-11.
Conclusions: Felicitar en general a tots als jugadors per l’inici de temporada que estan fent, si bé es cert que fins ara hem jugat amb equips que, la majoria, es troben conjuntant els seus jugadors. La propera jornada veurem quin serà el nostre esdevenir en aquesta lliga, ja que ens visita el màxim aspirant al títol, i actual líder invicte el C.F. Vilamalla.
Vicens







Vídeo dels gols del partit disputat aquest diumenge matí:



Adjuntems unos minutos musicales per no perdre el temps i dedicar-los a aquella gent que només vol posar entrebancs VIVA LA VIDA!!!!. Per cert, degut a l'eficàcia d'aquests currantes de cap de setmana: la nova societat GLM adjuntarà un formulari per poder-se descarregar les fotografies i els videos, previ €€€PAGAMENT€€€ (de forces, doncs són hores extres....). Ja trobareu indicat l'espai per posar els 20 dígits del compte corrent. :·)))
Si el coatch passa la crònica tan eficient com cada diluns matí...potser també entrarà a la societat. I si hi ha més oferiments d'empresaris i treballadors adherits al Club.....també estem oberts!!!!!

PER CERT: Diumenge vinent després del partit del Vilamalla, anem a dinar!!! no sabem a on, però ja ho parlarem durant l'entrenament.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

sois unos cracs

Anònim ha dit...

Quin preu tenen les fotos? i el video?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

preu d'amics jajajajajaj

Anònim ha dit...

ei..fotos amb identitat de club!!!

luis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Por cierto, os han felicitado los antiguos coordinadores por el trabajo que se esta haciendo en este equipo, oh !! a lo mejor esperan que seamos nosotros que les demos las gracias por la herencia que nos dejaron.
Es un placer ver jugar a este equipo.

Màrius ha dit...

Si considereu que el treball és d'aquest any, el nou coordinador ja està assabentat i segur que ho ha fet...i si la considereu feina d'altres anys ...també deuen estar contents i satisfets. Penseu que aquesta feina de Club és de tothom.
No busquemos malas intenciones...
El passat, passat. Tothom ha de guardar els bons records del passat i oblidar els dolents. Ara toca present i futur.
Donem les gràcies als jugadors i entrenadors, pares, mares i avis,tiets.... per les bones estones que passem, que a la llarga és el que perdurarà.
Penseu que en el tema d'herències sempre hi ha diferents versions, sempre és millor llegir la herència, que no pas ser el que deixa l'herència.:·)

Màrius ha dit...

Ah!! per cert el comentari esborrat de dalt és el vincle que ha enviat l'editor del video.

Anònim ha dit...

gracies per les fotos, encara no havia vist mai un video del meu fill jugant a futbol.

Anònim ha dit...

Haurieu de fer un vincle al ...... responsable d'esports de l'ajuntament, sino us tornarà a passar.

Anònim ha dit...

Com a lector d’aquest bloc, com a simpatitzant i soci d’aquest Club anomenat ESPLAIS, voldria agrair com es habitual a tots els jugadors, entrenadors i delegats/des pel treball que realitzen dia a dia, però voldria agrair molt especialment als membres de la Junta Directiva i el seus Coordinadors en Julio i en Xavi per la tasca que estan realitzant.
Al meu entendre es molt l’esforç que fan per tornar a fer gran aquest Club.
Felicitats i visca els ESPLAIS