J3: ESPLAIS-LLERS (11.10.09)

RESULTAT: ESPLAIS-LLERS: 17-0

Gols de: 6 d'en Vicenç, 5 d'en Yassin, 2 de l'Àlex, 2 d'en Santi, 1 de l'Agustí i 1 d'en Marc Carreras.

CRÒNICA: Aquest cap de setmana l’equip aleví del CF Esplais iniciava la lliga com a local davant de la seva afició contra el C. F. Llers, i de quina manera; si bé és cert que l’equip visitant no va poder aguantar el ritme que des del primer minut el nostre equip desenvolupava, en front un equip en formació. Amb un domini total, jugades ben trenades, parets i canvis de lloc vam enregistrar un 7-0 a la mitja part.
A la represa tot i no jugar com la primera part, ja que cadascú feia una mica el partit pel seu cantó, els gols anaven pujant, davant un rival desmoralitzat
. Fins arribar el resultat final de 17-0. Conclusions: Felicitar als jugadors pel joc de la primera part i algunes fases de la segona, i entre tots intentar, esforçar-nos als entrenaments per tal de mostrar-nos durant tot el partit com un equip, jugui qui jugui.
Agraïr l’esportivitat i fair play dels pares del CF Llers que en acabar el partit ens varen felicitar per la manera de jugar.

Vicens







Vídeo d'alguns gols. No us perdeu Fibló i Staff Tècnic en entrades més avall!!!Comentaris...




La setmana vinent ens espera UNIÓ ESPORTIVA FIGUERES!!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

ESO ES UN CAMARA BUENO BUENO

Anònim ha dit...

Felicitar el coatch i una llança a favor d'en TITO, que amb la paciència i bona voluntat ajuda al grupet dels que no destaquen tant i al porter...i així van agafant més confiança, ganes i no que perdin interés ni motivació
Gràcies TITO

Anònim ha dit...

Ganar es sólo un resultado posible de un buen desempeño. Existen otros, como: la felicidad que nos proporciona una experiencia; el significado que tiene para nosotros vivirla; y el legado que dejamos para los demás, a través de nuestro ejemplo e inspiración. Orientarse únicamente a ganar, nos hace perder equilibrio y perspectiva. Cuando lo hacemos, descuidamos otras variables que contribuyen con nuestra satisfacción, desatendemos nuestros procesos de crecimiento y no valoramos el lugar de cada experiencia en nuestro desarrollo. Todo ello perjudica profundamente la manera como planificamos y medimos nuestro desempeño y la definición de nuestras metas y expectativas.
Fidel.

Anònim ha dit...

“.............per tal de mostrar-nos durant tot el partit com un equip, jugui qui jugui ” Vicens , per aconseguir això tens que convèncer-los individualment que la seva aportació és necessària pel grup, encara que hi hagi un equip titular. Sort !!

Anònim ha dit...

Felicitats i agraïr-te les fotogràfies Gerard.
Bogit

Anònim ha dit...

Imaginació ???? que sería d'aquest equip amb en SAM / ARTUR / ENRIC i altres que per motius extra-esportius no estan amb nosaltres

Anònim ha dit...

Les conclusions son més aviat per als jugadors (nens) i no per als pares,ja que quan es diuen determinades coses s'ha de està assabantat del que es fà, ja que si soms i/o volem ser un equip les reflexions s'han der fer individualment peró davant de tot l'equip (jugadors, delegada i entrenadors) per tal de evitar males interpretacions i axí s'ha fet durant aquestes temporades,també es cert que les ganes i les aptituds sempre i quan es volguin millorar per part dels nens entre (entrenadors i delegada) podrem ajudar a millorar-les.
Vicens

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El comentari de "Imaginació?????...."em sembla fora de lloc.Tenim un bon equip i bon rotllo entre els nens AVUI I ARA, i això és lo important.De tota manera,SÍ cal recordar als que havien estat entre nosaltres i amb els que els nostres fills van compartir molts bons moments.
Però ÉS EL PASSAT.VISCA ELS ESPLAIS

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que l'administrador tingui que suprimir tants comentaris vol dir que de bon rotllo res de res si un cas HIPOCRA.....

Màrius ha dit...

No volia contestar, però.... com a adminitrador, he suprimit aquests comentaris: 1R- a vegades ens envien vincles pels videos o per fotgrafies, i després no cal tenir-los.
2N.hi ha gent que no és anònima i no s'amaga darrera paraules buides. I ens demana que no publiquem el comentari.
3R- a vegades els mateixos jugadors fan practiques per enviar comentaris i després els borrem.
4T- i l'última, pot ser que els borrem perquè les males paraules no tenen cabuda en aquest bloc.

Per tant només hem quedar dir: o t'aguantes o et fas un bloc per posar mal rotllos.

Bon dia i millor cap de setmana.
Visca els Esplais!!!

Anònim ha dit...

Fa uns anys es va fer una campanya de normalització del català:
SI VOLEU DIR-HO BÉ: No diguem TENIR QUE SUPRIMIR!
DIEM TOTS: HAVER DE SUPRIMIR!

Capità Enciam

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

això està bé! així es fa... qui vulgui caldo que vagi al super.
un pare més.

Anònim ha dit...

rotllo de WC,
rotllo sentimental,
rotllo de primavera,
rotllo d'estiu,
rotllo de temporada,
m'agrada el rotllo
Endavant i força a un Club que l'han estat torpedejant tota la temporada passada i que alguns es pensaven que això s'acabava. gràcies a tots per aguantar al Club.
Soci nº 34 i alguns nombres mes.