J5: ESPLAIS-VILAMALLA (25.10.09)

RESULTAT: ESPLAIS-VILAMALLA: 2-1

Gols: 2 d'en Vicenç.

VIBRANT i EMOCIONANT, podem catalogar el partit d’alevins disputat aquest diumenge al matí, al camp de Castelló entre el fins ara líder i màxim candidat al títol el C.F. Vilamalla i el líder a partir de la jornada d’avui, el C.F. Esplais.
Des de l’inici del partit ja es veia que seria un partit molt disputat i aleshores igualat, si bé en aquesta primera part, la mitja de l’equip local no desenvolupava el seu joc habitual donat el potencial físic i corpulència de l’equip visitant, ja que tots els seus jugadors eren de segon any; l’aleví del C.F. Esplais arribava amb dos o tres ocasions clares per obrir el marcador, si bé l’equip visitant també va arribar amb una clara ocasió de gol, ben resolta pel nostre porter.
A la represa continuà la mateixa tònica de joc fins que en el minut 17 d’aquesta segona part l’equip visitant va obrir el marcador amb “gol fantasma” mitjançant una falta directa a prop de mig camp; la pilota va tocar el travesser i no va entrar dins de la porteria. Amb aquest ensurt semblava que l’equip local es vindria a baix però no va ser així, i canviant la seva disposició tàctica en el camp i jugant obertament a l’atac va mostrar la seva superioritat amb jugades ben trenades i patint fins al final per poder remuntar el resultat amb el 2-1 final. En el transcurs final jugant a la contra, vam disposar de dues o tres ocasions clares d’augmentar el marcador; pel nostre entendre el marcador podia haver estat clarament i justament de 4 a 2 o bé 5 a 2.
Conclusions: Felicitar a tot l’equip, uns per l’esforç, constància i treball ofert davant un molt bon equip i la resta per donar en tot moment el seu recolzament als companys.
Per acabar fer esment que aquests dos equips de ben segur no farien mal paper si en lloc de jugar a segona juguessin a primera divisió.
Vicens






I el vídeo de les millors jugades i gols dels dos equips. Felicitar a tots els jugadors de cada equip per l'espectacle i el matí que ens han fet passar.



Recordeu que per millorar qualitat clicar HD, que podeu passar-lo a pantalla complerta, i que millor deixar-lo carregar i després mirar. Aquest vídeo va dedicat a tots els jugadors dels Esplais i Vilamalla per l'espectacle d'avui. Ara el que us caldrà (a tots dos equips) és seguir aprenent, i sempre escoltar només els comentaris dels vostres entrenadors i prou!!!. Aprendre a concentrar-nos només amb l'equip i la pilota.
Ja s'ha canviat el nom del jugador del Vilamalla, en el vídeo; tal i com ens ho havíen marcat en un comentari. Gràcies. La feina ben feta no té fronteres!!!

47 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar a tot l'equip (jugadors,entrenadors i delegada).
Avui heu demostrat que amb esforç i treball podeu superar al rival encara que siguin més grans i grossos.
Continueu així, i per cert,
encara no ens ha caigut el pèl.
Visca els Esplais !!!!!!!

LUIS el video camara ha dit...

En primer lugar quiero felicitar a los jugadores de los dos equipos por el partido tan trepidante de hoy con mucha garra y entrega por parte de los dos.En segundo lugar quiero decir que el comportamiento (EN GENERAL) de los padres no es acorde con el de nuestros hijos (despues de ver y oir) los comentarios del video.Un saludo a todos.
PD:En breve el video

Anònim ha dit...

Felicitats a tots.
Video patrocinat per Valerianasport.

Màrius ha dit...

Luis..posa música de fons i no sentirem res, tant d'un costat com l'altra....tots ens hem deixat porta una mica

Anònim ha dit...

esta web es una pasada, no hay ninguna que este al segundo como esta.
os felicito

Anònim ha dit...

PERDONEU PERÓ EL GOL DEL VILAMALLA EL VA FER L'ERIC I NO L'ENRIC, GRÁCIES

Anònim ha dit...

Es veritat que la imatge donada per alguns pares, durant el partit d’ahir no ha estat l’adequada, si bé es cert que el mal comportament ha estat de una minoria i molt localitzada al costat de les banquetes, a més es podran veure de ben segur a les imatges del partit gravat per un senyor dels Esplais.
Ja que en el vostre bloc, habitualment i pengeu les bones jugades dels dos equips, seria bo que féssiu un recull de les faltes i continues faltes que l’àrbitre a xiulat fet que ha provocat les males paraules, etc.. i que sigui la gent imparcial com jo que doni la seva opinió, a més poder també serviria perquè la gent que en calent només diu animalades contra l’àrbitre poder si son com cal i com cal vol dir que si la jugada ves sigut contra el seu equip estarien o no conformes amb el que ha xiulat l’àrbitre. I crec que l’àrbitre no ha influenciat amb el resultat final i que si algú imparcial dona la seva opinió veurà que podria ser que el més perjudicat amb targetes grogues o vermelles ??, gol inexistent, hauria sigut l’Esplais.
El innecessari mal comportament del pares pot arribar a provocar amb al temps aquella dita que diu: “de tal palo tal astilla” i desprès reclamarem que a les escoles s’hauria d’educar millor.
Per tant eduquem i practiquem el “FAIR PLAY”.
Un veí de Figueres.

Anònim ha dit...

Si clic-cleu la 5èna. fotografía on hi dos jugadors dels esplais i un al mig del vilamalla sembla que juguin pares contra nens.
Amunt Esplais.

Anònim ha dit...

Jo diría millor DAVID vs GOLIAT peró ja ho diu que en " el pot petit hi ha la bona confitura "

Anònim ha dit...

Ja va essent l’hora que el patrocinador (darrerament sembla sord i mut) convidi a l’arròs amb llamantol… poder no ho ha fet abans ja que del mes d’agost fins ara deu esta navegant amb el seu vaixell com a bon pirata pescant el llamantol.

Anònim ha dit...

dia i hora per arròs amb llamantol. boques

Màrius ha dit...

El muntador del vídeo ja ha canviat el nom, moltes gràcies per avisar!!!

Anònim ha dit...

Desde la sociedad GLM que a incrementado su indice de audiencia en un 35% mas en los ultimos quince dias convoca a todos los PIRATAS a la cena de llamantol que los bocas no pagaran pero es igual.

FECHA Y DIA YA.

yo me apunto
EL PILOTO

Anònim ha dit...

jo també m'apunto
aquest divendres va bé?????
Wiliam Turner, capità perla gris.

Anònim ha dit...

o tambien llamado M de la society GLM

Anònim ha dit...

Primero felicitar,alos jugadores atodos ...luego muy especialmente asu ,,entrenador si señor muy biem.. es verdad que,todavia tenemos todo el pelo ..,,que rabia para algunos

Anònim ha dit...

y las Divinas que?

Andrew

Anònim ha dit...

jo ja estic apuntat de l'altre
Vicenç M.

davy jones ha dit...

Aquest divendres impossible assistir-hi, doncs em trobo navegant amb l’”holandés errante” pel riu Ebre amunt, es per aquest motiu que jo el pirata Davy Jones suplico als altres malaïts pirates que ajorneu aquest sopar d’arròs de llamantol pel proper divendres 06 de novembre. Si no es així us malairé i sereu condemnats a viure el reste de les vostres vides al fons del mar i al servei de l’ Holandés Errante.
Mentrestant els que sou autèntics pirates, no dubteu aquest cap de setmana de beure, menjar, fumar i pispar.
El vostre company pirata

Davy Jones

Anònim ha dit...

La societat GLM esta ben pensada, doncs hi ha un fotògraf, un camera, un redactor,..... però al meu entendre falta algú que porti els comptes, o sigui la facturació, o dit d’una altre manera la caixa (€), si voleu us puc ajudar, col•laborar, i participar en aquesta societat. Segur que tot anirà millor.
Davy Jones

Anònim ha dit...

d'acord, deixem-ho de moment per divendres 6 de novembre arrós amb llamantol...en podem parlar a sant pere aquest diumenge.
ja era hora que surtin pirates de debó
william turner
això s'ha animat

Anònim ha dit...

sobre el comentari de la foto nº5 no es culpa que mainada siguin mes grans que d'altres .i sobre els pots de confitura petits tambe es fan agres gracias

Anònim ha dit...

Aprofitant l'avinentesa seria bo ja que prediqueu sempre i penseu amb la familia dels Esplais que ho feu divulgatiu també a l'equip infantil ja que teniu representació d'alevins i cadets

EL PILOTO ha dit...

YO EL PILOTO y miembro de la sociedad GLM estoy totalmente de acuerdo en que te incorpores a nuestra sociedad para llevar las cuentas el unico requisito es la aportacion de 3.000€ en las arcas de la sociedad y ya està. La sociedad pasaria a ser GLMC que la verdad queda hasta bien.JAJAJAJJA

EL PILOTO PIRATILLA.

Anònim ha dit...

Si has leido bien esta es la pagina de los alevines no de infantiles y cadetes,aunque aqui no se les mencione,se les anima y recuerda de otra manera ,y si somos como una familia porque por lomenos en mi casa se va al campo animar a todos los equipos del esplais aunque nuestro hijo no juegue.ARRIBA ESPLAIS.......

Anònim ha dit...

Es molt bo,en la poca estona de video sentir als comentaris a una agradable senyora que tota l’estona va diguent (a un tal “Buyo” callate, ya esta bien, ni que jugarais la Champions, etc…) esta vist que hi entenen més algunes dones que molts homes.

Anònim ha dit...

Sento molt el que ha tingut que aguantar l'àrbit del partit, ja que si a algún equip ha perjudicat, i sobret tot en el resultat, és als esplais.Va donar un gol per bó que el va fer el públic i mai va entrar, i no ens va pitar a favor un penalt claríssim.La meva opinió és que ens mereixiem una diferència a favor més gran.Felicitats nens pel joc que feu, tot i que en aquest partit va ser molt difícil jugar un bon futbol per la força, corpulència i contundència del contrari.
AMUNT ESPLAIS.Confio que al partit de tornada poguem anar a disfrutar del partit i no a sentir i veure el d'aquest cap de setmana fora del camp.

Anònim ha dit...

Vull FELICITAR amb majúscules tot el que estan fent pels nens i de retruc per tots, en MÀRIUS, EN LUIS I EN GERARDO.Bloc impressionant,filmacions genials i fotos increíbles.
Gràcies
Rosa

Màrius ha dit...

s'agraeix...la societat GLM al servei de tot l'equip. :·))))))
i aviat si cobrem la quota dels 3000€ GLMJF.
Si el coatch és tan eficient amb les cròniques, que les envia abans de vuit matí també GLMVJF....
gràcies

Anònim ha dit...

crec que el que mes a de cobrar es en marius, aquesta setmana tens molta feina nen!!!

Màrius ha dit...

récord de comentaris en una entrada de cap de setmana...
Amunt ESPLAIS!!! ànims caganius, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i segona regional!!!!
sort per a tots els entrenedors i delegats!!!ànims

Anònim ha dit...

Gràcies “PILOTO” per permetre formar part de la societat GLM, faré l’aportació properament, i com a bon pirata ja tinc de on descomptar-ho.
Ei !!!! i serà molt BLANC.
“Piloto-piratilla, tu ja m’entens”

Davy Jones

Anònim ha dit...

Davy Jones ets pitjor qu'en MILLET

Anònim ha dit...

Aqui tots als interesats us voleu repartir la pasta,i ningú pensa amb la part important que son als jugadors i part tècnica i si no fos per ells, qué...??? Amb 4 temporades quantes costellades als hi heu fet ????? Ara bé altres equips de la entitat....?? feu s'ho mirar junta directiva... per ells feu el que feu i esteu on esteu sinò que passaría si anessiu per la part baixa i no us fessin disfrutar durant tantes i tantes temporades per tant invertiu amb el que us dona les alegríes.....
Amunt Alcorcon i Esplais

Anònim ha dit...

tens raó amb la pasta: costellada pels alevins!!!!
societat GLMJFV...

Anònim ha dit...

NO es gens fàcil mantenir durant tant de temps un nivell alt amb un equip bastant limitat amb núm de jugadors, i això la gent que estem dins del mon de futbol sabem que a banda dels nens darrera tenen una ombra molt bona.
Ànims

Anònim ha dit...

Com es que el vostre porter recull la pilota de dins la porteria si es "un gol fantasma"",jo de vosaltres em possaria ulleres...quina barra que teniu no vull imaginar que dirieu si arriveu a perdre tanta imatge que voleu donar als nens i no sou gens imparcials nomes cal mirar el reportatge..de debo creieu que varem tenir un bon arbitre??pregunteu als vostres nens el vocabulari que feia servir cap a ells.
Son mainada i van a passar-ho be estan a la mateixa categoria siguin de primer o segon any no cal fer servir insults o paraules desmereixadores perque els nostres tinguin un any mes.
Penseu que aixo ho llegueixen tambe els nens.

Anònim ha dit...

Creo que las divinas se merecen algo más que un arroz de llamantol.Empecemos a proponer.

Anto

Anònim ha dit...

Yo miembra de nuestra comunidad dimito como realizador de GLM porque entre piratas DELUXE,gitanos buenos,el gato con botas y PITER PAN nos van a dejar como el gallo de moron(sin plumas y cacareando).Apor cierto ten cuidado con el blanco no se vuelva azul como el mar revuelto,(con olas de 3 metros)tu ya me entiendes.
EL PIRATILLA.

Anònim ha dit...

Després de tants comentaris no sé què dir. Estic d'acord amb això "de tal palo tal astilla", pel comentari de la confitura agra...ganes de buscar i crear mal rotllo com diu ara el jovent.
Un bon partit per part de tots dos equips, però pels adults un 0, nosaltres som els que hem d'educar els nostres fills i una de les coses més importants és l'exemple que els donem. Tal com diu al comentari nº8, després volem que a les escoles s'eduqui, primer caldria educar els pares de com educar els fills.


A part dels mal rotllos...
Les mamis quan quedem?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

em pots dir quines paraules desmereixedores trobes en el bloc escrit per algú del club????

Anònim ha dit...

i insults????
em penso que en aquest bloc intentem, justament, no posar mals rotllos entre equips, almenys ho intentem pel que dius que ho llegeixen els nens. Però una reflexió: has pensat que abans de llegir, els nens escolten el que es diu als partits...sobretot el que diuen o fan els seus pares????

Anònim ha dit...

el comentari de si el porter agafa la pilota dins o fora....fora de lloc...no sé a que ve tot això...però bé ja se sap el futbol i el resultat no es veu de la mateixa manera del lloc on es mira. Mira, si vols ....mereixeu guanyar, sou millors, l'àrbitre va estar al nostre costat... contents???de bon rotllo
nosaltres ens ho vam passar bé, els nens han vist tot el partit complert i fins i tot han fet comentaris a totes les jugades i a tot allò que se sent al video.
La consciència ha d'estar ben neta per tots. Fins a la tornada, i si guanyeu, cap problema...felicitats i l'any vinent ja hi tornarem..els partits passen però allò que diuen els jugadors i veuen sempre queda. Felicitats a tots i sobretot als pares d'un i altre equip que saben reconèixer allò fet bé i allò fet malament. Tots som humans. Els nens es fan amics i algun dia potser compartiran vestidor i riuran de tots aquests comentaris.
Fins aviat i bona sort per la propera jornada.
un blocaire

Anònim ha dit...

Sin ánimo de molestar ni de ofender a nadie,creo que en un partido de chicos ser acreedor de 4 targetas amarillas y una de roja,debería ser motivo de reflexión por parte del cuerpo tecnico de un equipo.

Anònim ha dit...

Jo he vist sis vegades les imatges del partit, aquesta tarda ho tornare a veure amb als nens, hi com apuntava algun escrit anterior, jo crec que valen més unes imatges que mil paraules, per tant, si al nostre càmera volgues es poden agafar sis o set imatges i poder la gent s’haurà de ficar la llengua algun lloc, ni ha una que al davanter es queda sols davant el porter i falla sense que ningú la toqui, i en el vídeo se sent per part de una persona “es corner, l’àrbitre es un fill de p….., ens han robat, etc…” en quan a la majoría de les faltes (obtruccions, planxes, etc..) estic totalment d’acord que son faltes sense mala intenció perqué ja es va veure que cap nen tenía mala fe peró no deixen de ser faltes. Jo crec que amb unes imatges es posaría fí a tot malentès i com bé diu un noi jove de públic de Vilamalla, “los goles los han metido los niños” no el arbitro.
Gitano bo

Anònim ha dit...

Molt be gitano bo tens tota la rao ,si ens mirem be totes les imatges poder ulgu callaro.
VISCA ELS ESPLAIS!!!!