J2: Cadaqués retirat...amistós a Llançà! (03-10-09)

L'equip aleví del Cadaqués s'ha retirat de la lliga. Per tant aquesta setmana no hi ha competició de lliga. Però el dissabte per la tarda hem jugat un amistós de futbol 7 aleví, contra el Llançà.

Els quatre jugadors de segon any han anat amb l'equip infantil, pel matí al camp d'Empuriabrava i han guanyat per 3 a 1. Felicitats a tot l'equip INFANTIL. I molta sort en aquesta lliga. Des l'equip aleví us volem donar tot el nostre suport i felicitar-vos pel partit.

LLANÇÀ-ESPLAIS: victòria dels ESPLAIS.
Imatges del partit



Per cert, una abraçada per la Tati... i que tot vagi molt bé.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

HORA NOVA titular: l'alevi C del figueres derrota por 0a3 el Vilajuiga.
MENTIDDDDDDDAAAAAAA
el Vilajuiga derroto al figueres!!!
quien envia las cronicas??? quien publica sin estar seguro???
Visca la FEVILAJUIGA

Anònim ha dit...

Les pomes podrides de l'Empordà fan que als medis informatius de la ciutat es donin les notícies d'aquella forma que diu: " te lo digo al revés para que me entiendas". De continuar així de ben segur que la temporada que bé serà la part administrativa i mèdis informatius,reporters i administradors del bolg del C.F. Esplais que passaran a forma part de l'altre cantó de la rambla.

Anònim ha dit...

ai senyor....
que poco que conoces al club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!a tots els jugadors del equip infantil per el partit de dissabte al mati,i als quatre jugadors dels alevins que una vegada mes han demostrat que amb voluntat i sacirfici es poden aconseguir victorias.Anims a l'equip dels infantil,aixo tirara endevan.

Anònim ha dit...

Donde estan los "Davy Jones, Obama Fidel, " no os habran cortado la lengua... o bien ya estai comprometidos para un futuro con el diablo o bien os han capado de vuestras funciones ????

Anònim ha dit...

L'Obama i en Fidel no m'agraden.Sembla que només es dediquin a "machacar-se un a l'altre".Millor que desapareguin.Els pirates sí son divertits.Trobo a faltar les seves xerrades.
Que quedi clar que no sóc cap de tots ells.Només un lector silenciós.
Amunt pirates

Anònim ha dit...

Si desaparagut així va el cl... volia dir el mon....