1r TORNEIG de pretemporada

Aquest dissabte 29 d'agost hem començat els tornejos de pretemporada. Avui a Vilatenim, en un torneig triangular amb els equips del Bosc de Tosca d'Olot i l'Alevi A de la Unió Esportiva Figueres, que milita a preferent .

A falta de les tres incorporacions que estan de vacances: En Santi, L'Edu i l'Adria. Hem anat amb els 11 jugadors justos que composen la plantilla: Jordi, Marc C, Alex, Marc S, Agusti, Vicenç, Tatiana, Dimitri, Yassin, Sule i Jan.

El primer partit l'hem guanyat 1 a 0 amb gol de Yassin.
El segon partit l'ha jugat l'Unio i el Bosc de Tosca,que ha guanyat el primer per 2 a 0.
El tercer partit i definitiu contra l'Unió hem quedat empatats a zero, però a la tanda de penals hem pogut superar aquest conjunt de Figueres que jugarà la lliga dues categories superior a nosaltres.

A l'hora de recollir els premis de campions del Torneig, també s'ha destacat al millor porter del torneig: Jordi. I al golejador: Yassin. El premi al millor jugador se l'ha adjudicat en Max Serra de la Unió.
Una tarda complerta en un terreny de sorra, poc acostumat al nostre joc.



Una vegada més s'ha demostrat que amb ganes, sacrifici i molta empenta es poden aconseguir exits. Felicitats a jugadors, cos tecnic i pares.

5 comentaris:

josep francesc ha dit...

felicitats a tots els jugadors, entrenador i delegada.
Heu demostrat que podeu ser un gran equip aquesta temporada. Lluiteu com avui i els que us veiem jugar, estic segur que passarem molt bones hores amb el vostre futbol.
Molta sort

Anònim ha dit...

Hola!!!
Soc la MªCarme, la mama d'en Jan. Especifico, no com molts d'altres que molt bla, bla, bla pero no son capços de donar la cara.
Jo us vull felicitar pels partidassos d'ahir. Molt be a tots!!!
Ereu nomes onze, en un camp de sorra, els altres dos equips van canviar de jugadors cada dos per tres, al final vau guanyar a la tanda de penalts amb una parada molt "guay" del millor porter del torneig.
De no haver guanyat en els penals, haurieu guanyat el primer lloc en l'esforç i la il.lusio,per tant tornoa dir: MOOOLT BEEEEE!

Anònim ha dit...

a pesar de que algunas persona no confie en este equipo de alevines creo que podremos hacer una buena temporada animo equipo os mereceis lo mejor.

Anònim ha dit...

Vicens gràcies per tornar l'alegria en alguns nens que feie 2temporades la havien perdut, i tot sabem de qui era la culpa, poder abans no eren tant dolents i ara tampoc seran tant bons.
Felicitats

Anònim ha dit...

Vaig a ser-hi present el dissabte passat al camp de Vilatenim, a més que durant aquestes darreres temporades us he vist en més de una ocasió i puc dir-vos que aquest equip que teniu es un tot terreny, ja que quan té que jugar a fútbol ho sap fer i quan té que partir, pateig. L’ùnic que teniu que és una plantilla molt curta.
També us haig de dir que aquest equip es un reflexe de com es el seu entrenador, i té molt de mèrit que durant varies temporades estigueu adalt, i aixó a vegades costa molt d’aconseguir amb nens d’aquesta edat, el que si queda clar que la majoría d’aquesta mainada capta molt bé el que el seu entrenador trasmet.
I per acabar, no entenc, bueno……ho puc entendre (el si Boana) , com es que en Vicenç sigui l’ùnic entrenador dels Esplais que no hagi anat al Figueres ja que fins als entrenadors de futbol-7 hi son.
Ànims a tots vosaltres i més a tu mister……. Vilamalla,agost 2009