PLANIFICACIÓ FINS OCTUBRE

En Vicens ha enviat la planificació inicial:
17 agost a 23 agost: Dilluns, dimarts,dijous i divendres a le 18h.
24 agost a 30 agost:Dilluns, dimarts,dijous i divendres a le 18h.

31 agost a 6 setembre: dimarts,dijous i divendres a le 18h.
7 setembre a 13 setembre: dilluns,dimecres i dijous a le 18h.

14 setembre a 20 setembre: Dimecres i divendres a les 17:45
21 setembre a 27 setembre: Dimecres i divendres a les 17:45
28 setembre a 4 octubre:Dimecres i divendres a les 17:45

La setmana del 7 al 13 de setembre podria fer-se algun canvi que ja s'avisaria amb temps.

JA HEM COMENÇAT...

DE MOMENT ENTRENAMENTS A CASTELLÓ.
COMENCEU A PORTAR FOTOCÒPIA DNI, SEGURETAT SOCIAL I REVISIÓ METGE.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Estamos recuperando las viejas glorias, que se preparen los bocazas.
Animo equipo

Anònim ha dit...

PIRATAS !!! donde estais , hace tiempo que no se os oye, no será que la maldición ha caído sobre vosotros i el agua del mar del Caribe se os acerca a la ranura de vuestras bocas y no os permite ni decir mu...mu..., pedir ayuda SOS SOS SOS ? cambiar el rumbo a pomes podrides latitud 0º.

Anònim ha dit...

estic molt emprenyat....aquests del figueres fent la puta i la ramoneta ens han tocat els entrenadors...fins aquí ho entenc doncs la pela és la pela i el titols són els titols (per aprovar esclar)...
ara van tocant jugadors...mainada que com es parla del figueres sembla que allà pixen colonia.....són nens...ens quedarem sense juvenils sense infantils....morts
ens heu fet molt de mal i encara la junta us dona una placa????
merda estic fotut, esperem uns anys perque tot sorti public i veureu tot el que es pensa de l'alt empordà d'aquests prepotents...que te gracia...abans deien ells del figueres!!!!
heu enfonsat un club de més de 80 anys, igual que van fer els altres directius amb el desgast de diners que feien....
soc l'unic que pensa això???? cal una mobilització i que tot sortir publicat als diaris de l'empordà...

percert no soc ni pirata, ni politic...soc un pare i soci que demanaré entrar a la junta per aclarir tot el que passa....una vergoña

Anònim ha dit...

No ets l’ùnic emprenyat amb aquests personatges que diuen que estimen tant a un club, i que en joc d’ajudar-los a sobreviure en moments delicats, el que fan es afogar-los encara més.
Ja una dita en castellà que diu “ quien siembra…… recoge tempestades “ es el que estic segur que més de la meitat de gent del mon del futbol d’aquesta comarca voldría que li passes a la divina UNIó i en especial a la seves santes divinitats que PREDICAN en mitjans de prensa públics comarcals EL QUE NO FAN “nosaltres no toquem a la mainada” com fa el Perelada. Ells només toquen al pare , i a la mare que es deixa., no tenen cap escrùpul i només als interesa les peles i algo més que no es pot dir.
Mentres tant aneu llegent a la parra !!! per cert no estereu sobornats per aquesta màfia o secta i per això com bé diu l’escrit del 26-08 ara no digueu res de res…. Pirates i polític
El que s’hauria de fer es una associació de clubs per anar en contra de les persones que gestionen el futbol base de la UNIó ja que son varis els equips i ex_cordinadors desprestijats de una manera o altre (Base Roses, Vilamalla, Esplais, Perelada) per aquests grans personatges i petites persones.
No serveix de res perdre el temps ja que mentres ells van emplenant les butxaques vosaltres us aneu irritant i fastigejant d’aquest esport, poc a poc iran desapareixent mainada que volgui jugar a pilota, equips, club, pares i aficionats que ens agrada el futbol.
A vosaltres companys del Esplais només us puc dir que vareu ser feliços fins que va durar peró ara en la situació que esteu només us puc donar el còndol per lo que us espera, club de 80 anys sense juvenils… infantils i d’aquí poc sense alevins ni futbol base.
I per acabar no podem dir aquella dita de que “ la ….. fa la força” sinó que “la UNIó afoga a tothom que no comprega amb ells.
En un pais de faxistes només podem dir visca la República.

Anònim ha dit...

Esticd'acord amb aquest comentari, pero tambe cal dir que amb la placa s'ha donat una lliço de modus. Em sembla que a la junta pot accedir-hi tothom i els seus components estan disposats a escoltar tothom. Suposo que una opinio de mes sera benvinguda, i, com mes sereu mes fareu.

Per cert, aquest del comentari dels PIRATAS no se si l'he entes be, a qui s'ha de demanar ajuda?
En aquest mon de pomes podrides n'hi ha moltes, no crec que aquest sigui el bon cami.

Màrius ha dit...

Com a gestor del bloc, puc estar amb acord o amb desacord en molts cometaris fets fins ara... pero si us demano signar els comentaris.
i a aquella persona que vol incorporar-se a la junta. Com m´´es aviat millor i benvinguda sigui.

Anònim ha dit...

Si parlem de Futbol-11, primer felicitar al equip dels alevíns d’aquesta nova temporada, dons deu ser un dels equips dels Esplais que es manté,(jugadors-entrenador-delegat) i la raó al meu entendre es gràcies a l’unió de jugadors, entrenador i pares.
Hauríem d’aconseguir que això es donés amb els altres equips per facilitar la tasca de tècnics, pares, jugadors i socis, en benefici dels nostres jugadors.
Malauradament hi ha molta gent dels Esplais que s’ha incorporat a la disciplina del Figueres,( entrenadors, jugadors, fisios, .....), d’agut al poder de convenciment per part dels antics coordinadors dels Esplais, els quals es varen comprometre a ajudar-nos a trobar substituts , i no a pendrens entrenadors i jugadors, i com que això no es va donar, ens em vist obligats a buscar nosaltres els nous coordinadors, entrenadors i jugadors.
Això no es fàcil, i menys quan tota la confiança (tècnica esportiva) estava dipositada amb ells , per tan com a pare, soci i membre de la Junta, demanaria que al igual que aquesta persona interessada en formar part de la Junta, vingui i s’incorpori, dons tothom serà ben rebut. Junts farem la força, i l ‘UNIO esta al figueres.
Visca els Esplais

Anònim ha dit...

Si no volem cronificar aquesta malaltía, la ignorància i l'oblit es el millor medicament per combatre el resentiment, per tant crec que es millor començar a pendre 2 cops al dia aquesta medicació i en poc temps ho tindrem tot resolt cap un cantó o l'altre.
Gitano bo

Anònim ha dit...

Señores, caaalma. Es más fácil que se imponga el capitalismo en mi isla que se hunda el Esplais. Yo quiero hacer una llamada al “seny”. Creanme ,olvídense de ellos, no les den más publicidad. Canalicen sus energías para y por el Esplais. Es el momento de los pequeños gestos. Encontrad la manera de participar activamente en cualquier evento que organice el Esplais. Hagamos club, hagamos afición, sólo con la presencia de padres y familiares directos de los jugadores en todos los partidos de casa, podemos conseguir que muchos jugadores ni se planteen marchar y otros muchos se planteen volver. Ya veis!! Es muy sencillo. Pásalo ¡! TODOS los que están vinculados de una manera u otra al Esplais tenemos que dar ejemplo. Tenemos que ser firmes en nuestras convicciones y optimistas en nuestras posibilidades.
Fidel

Anònim ha dit...

Viejo Fidel, con tus discursos apocalípticos estas más cerca del capitalísmo de las " UNION de las manzanas podridas" que de la miseria de tu estimada Cuba "Libre??" lo tuyo no es la política, tu eres más de la filosofía griega, latín, etc... debes coger a tu Esplais y subirlo en tu nave mejor en tu nube i guiarlos a destinos desconocidos.
Obama

Anònim ha dit...

En aquesta vida, ningú és indispensable.Sempre un buit es supleix i poder molt més efectivament que abans.És la vida.O sigui que estic d'acord en mirar endavant i "El mayor desprecio és no dar aprecio".Valorar a d'altres més del compte és infravalorar-te a tú mateix i als que tens al voltant.Primer hem d'estar convençuts del nostre potencial (professionals,jugadors,junta,aficionats...), i després treballar junts.TOT FUNCIONARÀ SEGUR MILLOR DEL QUE ENS PENSEM, I MOLTS ENS VALORARAN MÉS QUE MAI COM A CLUB.FORÇA ESPLAIS.ENDAVANT ESPLAIS.

Anònim ha dit...

Amic Joan no facis cas al darrer comentari " Sempre un buit es supleix i poder molt més efectivament que abans.És la vida"
Quan un no hi enten que vols fer-hi
jo si que et trobo a faltar i molt i molt.
0607 1080/0708 1330/0809 985
Bogit

Anònim ha dit...

ESPABILAT !! del 07-09-09 de moment el S.Pere amb el que deixa l'Esplais i poca cosa menys (dies entreno, etc..) ja va LIDER a més es important que sempre es facin les valoracions de coses,actes o fets positius.