Valoracions............

Hi ha molta gent dels Esplais, socis que només venen a veure el futbol el dissabte, gent gran que s'ha assabentat del que està passant relacionat amb el món del futbol... han demanat poder dir quelcom..... els obrim el bloc per fer comentaris.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots els entrenadors marxan cap a Figueres????? quina poca etica!!! i quina poca elegancia, això s'ha convertit en un joc brut.
Ja ho deiem els d'Empuriabrava, aquests coordinadors us la fotran,...dons ara ja us l'han fotuda

Anònim ha dit...

Això no es joc brut es HIPOCRESIA, ha quedat més que demostrat que depend de quines persones quan escriuen paraules, com , amic... cor.. familia.. etc... ho diuen per quedar bé ja que aquestes persones del futbol no diuen tota la veritat ja que quan tu consideres a unes persones amigues, quan tu dius aquest club el portaré dins del meu cor o bé quan dius que estas orgullós de pertanya a la gran família Esplais, no pot anar per el darrera agafant als jugadors (juv) i dir-lis no us presenteu al partit amistòs de roses x es una pachanga, o no pots anar als jugadors (inf) i dir-lis suposem que no us quedareu en aquest club l'any vinent, o dir-lis als jugadors (cad) a mi em queden 20 minuts dins d'aquest club després ja us entendreu amb el subnormal d'en ……...
Per lo que abans de ser bons entrenadors o bons directius o bons jugadors s'ha de ser bona PERSONA i si potser amb uns valors que perdurin tota la vida (sinceritat, honradesa, noblesa, etc..) i se després d’aquests valors en bon entrenador, bon directiu o bon jugador millor que millor.
Ànims ESPLAIS ja us ensortireu.

Anònim ha dit...

Senyors això és futbol!!!!
Aqui ningú no es casa amb ningú.
I ja que parlem, tots aquests hipocrites que marxen no és el que passarà d'aqui a un any quan l'equip d'aquest bloc marxi i s'endugui molts (els habitualment titulars) dels jugadors i passi a dir-se Fem Base Roses o Fem Peralada o qui sap que; llavors de qui serà culpa dels coordinadors, dels que marxen a Figueres, la junta....
Denoto també cert to d'enveja!!!!!

Anònim ha dit...

CULES !! la temporada que viene vais a rezar como CRISTIANO i os vamos hacer KAKA

Anònim ha dit...

sius fan un favor.........senporten fins i tot els entrenadors dolents, a la comarca ja es coenix tot, qu us pensaveu, ara volen dominar tot l'ealt empordà.
quina colla, els de figueres deuen tenir una vena als ulls.
obriu els ulls junta

Anònim ha dit...

Fem enveja!!!
ehhhhhhhhhh

Visca els Esplais de Castelló i Empuriabrava

Anònim ha dit...

Futbol és un esport de conjunt, i per tant es cert que també hi ha hipocresia, egoísme, etc.. i això potser no agradi a tothom i com diu el company aqui ningú es casa en ningú,peró també es cert que s'ha de tenir una mica de ética i les coses es podiem haver fet de una altre manera, jo crec que ha faltat diàleg sincer per par de tothom uns per no dir que volien fer i els altres per no intuir-ho.
Bogita

Anònim ha dit...

PER TOTHOM !!!!, el que tenen enveja i els que no, els hipócretes i els sincers, per els entrenadors que marxen (en principi tots) i els que es venen de nous,per els directius que hi han i per els directius que poguin venir o es poguin afegir...... Hi un compte que diu..:
BONA SORT.... MALA SORT... QUI HO SAP.... només el temps posarà a tothom en el seu lloc.

Anònim ha dit...

Poder no será l'any que bé sinó poder serà aquest en el sopar de despida,que farem Fem Base o Fem Perelada.. per qué hem d'esperar un any ? quan més aviat millor....

josep francesc ha dit...

A tota la "gent dels Esplais", us voldria dir al meu entendre
que en aquests moments lo que cal es "seny", no cal ni criticar els que marxen, ni menysprear els que arriben, el que hauríem de fer es intentar entre els que SI volem el bé dels ESPALIS, recolzar-nos i treballar conjuntament per aquest CLUB.
Per tan agrairia la millor assistència al sopar de fi de temporada, i demanaria que partíssim d'aquest punt per treballar tots plegats per realitzar una millor temporada 2009-2010.
Tothom qui cregui que pot aportar qualsevol idea o col•laborar, serà ben rebut.
TOTS SOM NECESSARIS I NINGÚ IMPRESCINDIBLE
Josep Francesc

Anònim ha dit...

El cap de setmana passat varem tenir una reunió els pares dels juvenils amb el coordinador Sr. David Verges i alguns membres de junta directiva dels Esplais, i es va veure molt clar a on està i qui son les persones que estan embolicant tot el enrrenou amb aquest club, lo trist de tot això es que per part del club ningú informi de tot el que esta passant, ja que hi ha molta gent que pensa de que la gent que hi sous, no us entereu de res, només cal veure com s’ha tractat al nou coordinador i ningú per part del club ha donat un cop d’atenció aquestes titelles que molts sabem per qui estan dirigides.
Patada al cul molt abans i molta cosa no haves passat. A més per part del club s’hauría de informar més del que passa així la gent sabría de bona font com son les coses sinó imagineu-vos, cadascú diu una o una altre.
Força i endavant Esplais, les pomes podrides fora del cistell estaran millor, ya que al menys no podriran a la resta com a passant fins ara.
Soci i pare

Anònim ha dit...

Repasant tots els escrits, un no pot sentir res més que una certa tristesa.Per la falta de compromís d'alguns, per les envejes d'altres, per la professionalitat de molts. És veritat que potser estem i hem estat envoltats d'incomplidors, de persones que falten o han faltat a la seva paraula, però s'ha d'anar amb molta cura a l'hora d'opinar fàcilment. Primer perquè penso que ja n'hi a prou, voldria fer una crida a la calma a que cadascú treballi en el lloc on li pertoqui, amb el club on té el compromís ,que això és el futbol.I segon perquè el temps posa les persones en el seu lloc,és implacable i fa que a un se'l recordi com a bo o dolent com a persona.
Això és el que al final del trajecte val la pena.
Pensem en el club i deixem els altres. Es un consell per tirar endavant...

Anònim ha dit...

JA HAN SORTIT LES AMONESTACIONS, això vol dir que ja es oficial ¡! ¡! ¡! ESPEREM ARA QUE EL PARE i LA MARE (C.E. Empuriabra i C.E. Esplais o bé C.F. Esplais i C.E. Esplais) HAN DECIDIT MATRIMONI, NOMÉS FALTA QUE EL MOSSÈN (L’Ajuntament) DONI EL VIST i PLAU I AJUDI A QUE AQUEST ENLLAÇ DURI MOLT i MOLT ANYS.
Felicitats a les parts interesades i a les persones que ho han fet possible i a les que li escogui que es grati.

Anònim ha dit...

Seny!!!
Sobretot no feu cas d'allò que sempre es diu, d'allò que m'han dit o d'allò que un amic ha sentit.. i que no heu sentit de les vostres orelles...sempre hi ha gent que té poca feina i té ganes d'embrutar allò que no s'ha d'embrutar mai: el Club.
Units i a tirar endavant
Màrius

Miquel ha dit...

Puc entendre que hi hagi gent emprenyada pel fet que marxem entrenadors però també la gent ha de veure que almenys jo personalment estic en formació com a entrenador i marxant puc fer un salt de qualitat igual que vaig fer el seu dia marxant del C.E. Llançà i acceptant un equip a l'Esplais no és cap cosa fora del normal!.
Per la gent que ens deixa tant per terra espero que no ens hagi de trobar a faltar!!!
M'agradaria que la gent que expressa la seva opinió dins aquest apartat no posi en boca meva paraules que jo no he dit i que no titlli de titelles i manipuladors quan no es sap del cert el que s'esta dient i el que ha passat; a més estaria bé que tothom poses el seu nom.

Miquel Macau
Entrenador Infantil 2008-09

Màrius ha dit...

Seria molt bo que tothom signés, evitaríem conflictes innecessaris

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hi ha una dita que diu:
“CUANDO EL RIO SUENA AGUA LLEVA”
No hi cap dubte que algunes de les coses dites s’han exagerat i s’han tret de contexte peró també ni han moltes altres, certes ,que han fet o poden fer molt de mal al club que tothom diu que estima, no només s’ha de dir sinó demostrar-ho amb fets, ja que les persones passan i en vindran d’altres de millors o pitjors i després es veura si us trobarem a faltar o no, el que no es pot fer es incitar o voler influir amb nens que porten temps en el nostre club per qué no continuin en la nostra entitat.
Aleshores la gent no té dret emprenyar-se per qué una persona decideixi posar fí a la tasca desenvolupada dins del club peró si
es normal i s'enten que la gent pogui està molesta o emprenyada per les formes.
En fi no val la pena posar més llenya al foc i com diu el compte del anònim:BONA SORT.... MALA SORT... QUI HO SAP?..... jo desitjo bona sort a totes aquelles persones que tinguin la conciència tranquila.

Anònim ha dit...

“Mas se perdió en Cuba"
La guerra de 1898 amb els Estats Units va fer perdre a Espanya les seves colònies de Cuba, Puerto Rico i Filipines. Però, més enllà de la pèrdua de l'estatut de potència colonial, Espanya va perdre en aquell desastre -com el van anomenar els contemporanis- la confiança en les seves pròpies capacitats com a nació.
L’Esplais no ha perdut res,- que jo sàpiga- i menys les seves capacitats per tirar endavant el seu projecte de CLUB, només tanca un cicle amb un grup de persones i enceta un altra amb un altra grup. No cal donar-li més voltes.
Fidel Castro.

Anònim ha dit...

I pensar qu'en Fidel Castro estava ja retirat a l'ombra del seu germà...... a darrera de qui estàs Fidel, tots sabem qui ets apa nen fins demà al sopar

Anònim ha dit...

vingaa Esplaisss!!! no baixeu el ritmeeee animssssssss. AGUSTIII K PUDESSS VAMOSSSS!!!!!!!!!! dw xuss