COMIAT DE TEMPORADA

DISSABTE 27 DE JUNY
Hora: 21h.
Lloc: Camp de futbol de Castelló .
Preu: 14 €
Jugadors, delegats i entrenadors gratuït
Menú: Fideuà, Botifarra, Pa, vi, aigua i cava per tothom.
(per postres cada família pot portar alguna cosa per compartir).
Cal portar-se : (plats, coberts, gots, .....)
MOLT IMPORTANT Cal confirmar la vostra assistència al delegat o entrenador del vostre equip abans del dilluns 22 de juny.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Us felicito per organitzar el sopar, de totes maneres aquest any que hi haurà menys gent donat el complot que us esta fent algun tipo de "gent" podieu haver fet quel com de diferent.
També us felicito per fer passar a tothom per l'aro ja que fins fa un mesos en aquest club hi havut bastante gent pròxima al antic règim que ha tingut imponitat a fer el que volía.
També felicitar-vos per qué molta gent us donava com a morts i segons les darreres informacions esteu fent el club més gran.
Ànims Esplais de Empuriabrava

Anònim ha dit...

Es podría fer el darrer arròs amb llamantol de la temporda obert a qui volgui

Anònim ha dit...

Que estem en crísis ja ho sabem peró GALIB aquesta temporda no hi ha copes de campions dels benjamíns.... es nota que estas al davant de la economía del club... que vuelva Jones....

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitar a tota la “JUNTA” pel sopar de cloenda Temporada 08-09, dons per mi va ser diferent, innovador, i a mi em dona la sensació que hi ha voluntat de fer feina i engegar nous projectes en aquesta nova etapa dels Esplais.
Com a pare, proposo que hauríeu de marcar un dia per celebrar una reunió a pares, socis, i a tothom que estigui interessat per poder parlar, dialogar, i millorar el treball d’aquest club i si cal poguer-se incorporar dins d’aquesta Junta tal com vareu apuntar.
Gràcies i visca els ESPLAIS

Anònim ha dit...

Va ser tot un exit ,diferent d'altres anys, FELICITATS el sopar va anar molt be l'any que ve i tornarem .

AMUNT ESPLAIS!!!!!!