J13: LA SALLE - ESPLAIS

LA SALLE FIGUERES - ESPLAIS: 0-6 DISSABTE 28 FEBRER

Gols de: 3 gols d'en Vicenç, 2 gols d'en Yassin i 1 gol de l'Alex Martínez, que s'estrena aquesta temporada (el hijo del cámara i de la delegada).

Aquest cap de setmana el nostre benjamí es va desplaçar al camp de La Salle de Figueres, equip situat a la part mitja de la taula classificatòria, com bé sent habitual els equips que juguen contra l’Esplais si fan molt més que d’altres partits i aquest partit no va ser una excepció, tot i això els nostres jugadors varen desenvolupar el joc habitual , amb bones combinacions i jugades ben trenades, i la primera part va acabar amb un 0 – 2. A la represa seguint la mateixa dinàmica , amb un bon joc molt superior dels nostres jugadors i afegit a una superior condició física, els gols anaven pujant al marcador per finalitzar amb un marcador de 0 – 6.
Cal felicitar a tots els jugadors, i més, degut al pèssim estat del camp i amb una pilota més dura que una pedra, els nostres jugadors varen jugar molt bé.
No hem baixar la guàrdia i hem de continuar treballant per aconseguir el que ens hem proposat.
Felicitats !!!!!!!!
Vicenç
Per cert us adjunto tres imatges.....l'equip present al carnaval de Roses.... bé, alguns jugadors, algun del staff tècnic i potser???? el patrocinador!!!!!! No hi ha crísissssssssss?????



S'accepten comentaris!!!!! :·)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A l'espera de més fotos de Castelló!!!!


Representació equip ALEVÍ

La primera foto surt al Diari de Girona, edició dimarts 3 de març.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Luis, estas mejor con la parka i la càmara.
Un amigo

Anònim ha dit...

Vui agraïr en Jordi,Alex,Marc S, Marc C.,Edu,Vicenç i en Yassin per lo que varen demostrar aquest cap de setmana, es cert que no son cracks peró les ganes i entusiasme per jugar a futbol es impresionant, dissabte a la tarda varen jugar amb el seu equip al camp de La Salle i diumenge al matí varen anar a jugar amb als alevins també a La Salle i per cert que ho varen fer molt i molt bé, quan alguns jugadors d'aquest equip estaven de carnaval, "això es compromis"
pare o mare d'un aleví.

Anònim ha dit...

I en Jan no va veni perque era a sant feliu, sino tambe venia.
un amic des de informatica

Anònim ha dit...

Com es que no es va suspendre el partit dels alevins quan l'entrenador i delegada ho havien sol.liciat amb temps ?
El jutge tenia cursa i estava enfainat ?

Màrius ha dit...

i afegeixo que en Sule, no hi va anar perquè havia de fer alguna cosa amb els de casa seva, perquè si no també s'hagués apuntat.

Gràcies a tots!!!!!i per l'equip que esteu fent.

Apreneu a jugar a futbol, uns més i altres més a poc a poc, però l'amistat i el bon rotllo no ho heu de perdre mai, encara que a vegades els mals moments d'enfadats us facin fer allò que no voleu!!!

Anònim ha dit...

tens tota la rao els benjamins u fan molt be ,els alevins tambe pero sempre amb la vostra ajuda,esperem tenir un bon equip per l'any que be ,i sempre amb bon rotllo.

Màrius ha dit...

El que ha passat és que no heu tingut un equip complert i durant l'estiu no s'han pogut fer més altes d'alevins; doncs vosaltres també feu un bon grup!!! i teniu també un bon entrenador i sobretot delegada :···)))))))
l'any vinent refarem: dinar al tren, partit de fèmines....
jajajjaja
Visca els Esplais. Visca Castelló!!!!

Anònim ha dit...

El partit de femines noseeeee,però el dinar del tren mi apunto, crec que de seguir aixi serem una bona peña.Visca els dos equips i tot l'esplais!!!!!!!

Anònim ha dit...

Es obligat felicitar a tots el benjamins peró en especial en Marc Sanchez ja que tot i donat que tenia la disfressa de carnaval feta i pagada va preferir anar jugar a futbol als dos dies, que anar de carnaval.