J14: ESPLAIS - FEF "D"

ESPLAIS - FUNDACIÓ E. FIGUERES D: 7-4 DIUMENGE 8 MARÇ

Gols de: 2 d'en Vicenç, 2 d'en Yassin, 2 de l'Edu i 1 d'en Marc Carreras.

Aquest diumenge al matí ens ha visitat la FEF 99 D, equip situat a la part alta de la classificació, els nostres jugadors varen sortir amb molta empenta i com ens tenen acostumats, amb un no res varen ofegar a l’equip rival i als deu minuts el marcador enregistrava un 3 – 0, tot semblava que seria un altre passeig per l’equip benjamí de l’Esplais.
Però arriba el moment clau; on molts dels afeccionats que miraven el partit varen pensar que l’entrenador s’equivocava pels canvis fets; la qual cosa va donar opció a que l’equip visitant anés remuntant, més per errades defensives locals que no pel seu propi joc, fins a posar-se a manca de 7 minuts per endavant en el marcador amb un 3 – 4. En aquest moment l’entrenador local va fer sortir al seu equip teòricament titular i amb jugades ben trenades i gols es va poder remuntar el partit fins a un 7 – 4.
En definitiva partit amb molta emoció, felicitar-vos per l’entrega i el joc desenvolupat en algunes fases del partit, però hem de procurar no estar tan despistats.
Els entrenaments, els partits, la voluntat, les ganes de voler superar-te cada dia i ser molt bon company són els nostres aliats perquè l’equip estigui on està.

Han estat molts els emails enviats, per demanar un altre arròs amb llamantol.
Hem de posar dates!!!!!!!!!!!!!!

PD: Esperem confirmació de dates, no sigui que el doctor sigui de convenció :·)))))

PROBABLEMENT DIVENDRES 27 DE MARÇ.......ANIRIA BÉ????????