S'acosta el NADAL...

BONES FESTES A TOTS!!!



Aquest dissabte 20: DINAR DE NADAL.
En el dinar podrem adquirir el cartró pel sorteig de la Wii i per poder participar a la quina "especial" dels dies 25 i 26 de desembre.
(...)
Després de cinc intents, el premi de la wii, ha estat per en Güell de l'equip Infantil.




Felicitem a l'equip de segona regional que mentre el futbol base feia el dinar de nadal, ells remontaven el partit i guanyaven per 3 a 1 al Sant Miquel. Felicitats equip i entrenadors, quedem allà a dalt!!!
El diumenge 21, es celebrarà el sopar del primer equip, entrenadors, delegats i junta dels Esplais.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

soc un pare de un nen prebenjami, i l'any passat fins a falta de 2 mesos que varen posar en vicens era un capi qui pugui, en aquest moment el prebenjami es un desastre, a més amb aquestes edats i que actualment fa tanta fred als 4 nens que només venen a entreno ens diuen al senyors "entrenador o educadors" que nen que no es dutxa jugarà menys que una latre que no bé al entreno i que segueixen ordres dels senyors coordinadors.
Sería bo ser una mica flexibles i tolerant amb nens de 5 i 6 anys si voleu enfonsar més de lo que està el futbol base....base (prebenj-benjam-alevi) dels Esplais.
Les coses son complicades o les fem complicades peró les persones con cal parlen,discuteixen si cal peró la inquisició fa temps que va passar.
Si no anem tots a una anem per mal camí. Ja se que fins ara en aquest club la opinió dels pares sobre tot de la base...base no ha importat gens haviam si la cosa als que quedeu i la gent que pogui venir ens escolteu, només escoltar ja que a vegades d'escoltar s'ha aprend. Bones Festes a tota la familia Esplais

19 / desembre / 2008 12:58

Anònim ha dit...

Tot i que en aquest club casi tots es fa molt bé,al menys això sembla per les memóries escrites. Ja una dita que diu "qu'els nens sempre diuen la veritat" hi ha molts anonims en l'altre blog que jugadors de infantils i cadets es queixen de que als entrenaments son pocs forts i falta de intensitat. Seria bo fer-ho mirar. Agafem les critiques com a part constructiva senyors. Amunt Esplais

19 / desembre / 2008 12:46

Anònim ha dit...

Bones!
Primer de tot vull deixar clar que no vull cap enfrontament amb ningú sinó al contrari, i que estic disposat a parlar i dialogar amb qualsevol pare i/o seguidor de l'Esplais.

M'agradaraia explicar una mica la situació, en cada equip hi ha un número x de jugadors amb un número X per 2 de pares i un o dos entrenadors, com és normal cada pare té una visió de les coses la qual cosa fa que siguin moltes visions d'un sol equip. La nostra feina la dels coordinadors i entrenadors és treballar amb la mainada i joves jugadors i com podeu compendre si hem de fer el que diu cada pare seria un campi qui pugui, personalment entenc el raonament del pare que diu que fa fred per que els nens de 6 anys es dutxin, però crec que és molt recomanable que els nens agafin l'hàbit. Em de pensar que si falla un jugador fallen tots!
Per fer un club mòdelic en molts aspectes i innovador en altres com és l'Esplais s'ha de començar per la disciplina de club, molts haurieu de veure com entrenen molts altres equips i us posarieu les mans al cap! Aquí és com una escola hi ha un pla formatiu i literalment els resultats no ens capfiquen per res del mòn, cosa que crec que a la majoria de pares és la seva màxima precupació si guanyem aquests i si perdem amb els altres.

També m'agradaria que preguntessiu per la comarca a quin club gairebé la totalitat dels entrenadors té titulació académica i de federació per poder exercir com a entrenador, però ja se sap de futbol tothom hi enten!

El futbol de base a les categories que ens movem a l'Esplais i a les edat mencionades en el comentari anterior l'intensitat ve donada per la càrrega de continguts tècnics i tàctics no físics, segur que si els nens només corressin ens diríen que només corren, mai plou a gust de tothom ja se sap.
M'adreço als pares que vulguin donar un cop de mà amb els equips de cara a la temporada vinent per fer un club més plural i més gran, i per últim trencar una llança en favor del meu company Jordi Bolasell, entrenador del cadet en la seva díficil tasca.

Força Esplais!!!!!

Miquel Macau
Coordinador de Futbol 7
Entrenador de l'Infantil

Anònim ha dit...

Perfecte!!!
Miquel, estem amb una bona línia. I no et preocupis per cap comentari. Aquí......Tots són per millorar i estem en aquest camí. Endavant amb el teu treball.
Felicitats. I sobre el comentari de com entrenen equips de fora, estic totalment d'acord amb tú. Bones Festes a tothom!!!
Paireria vella.

Anònim ha dit...

En la carta de despedida del cordinador Sr. Lluis Moñino es fa molta referència educació humana abans que l'esportiva poder sería fe molt més incís ja que molts jugadors de 13 i 14 anys (que ja no son nens) es van passar casi be tot el dinar llençant menjar de un cantó a l'altre, omplint copes amb aigua i patates fregides i etc... sense que cap cap pare,entrenador, delegat i directiu fes res per evitar-ho. Visca l'Esplais