TEMP. '08-'09: J1 A J6

PARTITS DE LA TEMPORADA anirem actualitzant jornada a jornada. En aquest apartat de la jornada 1 a la jornada 6:

J6-ESPLAIS-PERELADA: 2-0 21 DESEMBRE.
Gran partit disputat a la matinal d’aquest diumenge a on jugàvem els 2 millors equips de la darrera temporada, a priori el partit es presentava molt complicat ja que l’equip dels Esplais tenia dues baixes importants com són en Marc Carreras i l’Enric.
El partit es va caracteritzar per un joc de molta lluita i de molta intensitat a la part central del camp; la primera part va ser de més domini per l’equip del Peralada sense crear ocasions clares de gol, a la segona els nostres jugadors varen passar a dominar la situació i crear 4 o 5 ocasions clares de gol, de les quals es varen materialitzar dues per lo que el resultat final va ser de victòria dels Esplais per 2 – 0.
Cal felicitar a tot l’equip per l’esforç, lluita i entrega que varen realitzar durant tot el partit, demostrant un cop més, que poder no són cap meravella però lo que ningú pot negar és que tenim un gran bloc com equip.
Felicitats i Bones Festes !!!! (extret bloc esplais)

....................................................................

J5- LLERS - ESPLAIS: ...-... 13 de desembre. Suspès. Des d'aquí donem el condol a la familia del LLers.

En Jordi, Yassin, Enric i Marc han anat a jugar amb els alevins. Felicitem a l'equip Juvenil que per fi ha trencat la "mala ratxa" i ha encadenat dues victòries seguides, en una categoria molt complicada.

Idees pel camp de Castelló, passejant pels camps d'aquest món:...

En el bloc dels Esplais de segona regional; trobareu una carta adreçada als Esplais feta pel nostre coordinador Lluís Moñino, on es recorda que la familia dels Esplais ha d'estar unida pel bé del Club i del poble castelloní. Per molts anys i que així sigui. Sort i salut a tots. Cliqueu al vincle i aneu directes

...................................................................................

Aquest cap de setmana 6-7 desembre no hi ha partit del consell. Recordeu que el dissabte a la tarda juga el primer equip contra La Jonquera. Partit difícil i que podem anar a animar i cridar. Tots els altres equips d'alevi, infantil, cadet i juvenil si juguen: per tant molta sort a tots. En Vicenç, en Jordi, l'Àlex i en Jan han anat amb els alevins. L'equip Aleví ha demostrat estar en un bon moment de joc i sobretot d'ànims. Felicitats a l'equip tècnic per haver recuperat tots aquests bons jugadors. Us adjunto unes imatges. Adjunto també una imatge de l'equip de FE Vilajuiga; tenen també un bon entrenador, una bona persona i un bon ex-alumne. Sort!!!



La delegada de l'equip Aleví!!! :·))))))

.....................................................................

J4- ESPLAIS - FEF C: 14-1 30 de novembre. Gols: 7 d'en Vicenç, 4 de l'Eduard, i 1 gol d'en Jan, d'en Marc Carreras i d'en Yassin. Ahir l'Edu, en Yassin, en Sule i en Marc Sánchez van anar amb l'equp Aleví a Llançà.

....................................................................

DINAR NADAL 2008 20 de Desembre a les 13.30h al RESTAURANT EMPORDÀ d'Empúriabrava NENS 13€ ADULTS 18€.

DURANT EL DINAR ES SORTEJARÀ UNA CONSOLA WII!!!!!El preu del cartró serà de 3 euros.Vàlid per la QUINA del C.F.ESPLAIS a la Sala Municipal.Cal apuntar-se i pagar el dinar a les oficines (dilluns,dimecres i divendres de 19.ooh a les 21.ooh) fins el 15 de desembre.

J3- DESCANSEM EL 23 NOVEMBRE. El dissabte, en Vicenç, en Jan, l'Edu i l'Àlex han anat amb els alevins. L'equip ha perdut a casa contra el Cadaqués.

................................................................................

J2- ESPLAIS - EMPORDANET: 9-4 15 de novembre Han marcat: Vicenç: 6 gols, Edu, Marc Carreras, Yassin: 1gol El diumenge: Yassin i Marc Sánchez els ha tocat anar amb l'aleví. Van empatar a Sant Pere.

...............................................................................

J1- ESPLAIS - P.U.F: 6-3 8 de novembre
Han marcat: Edu: 3gols, Vicenç: 2 gols i Yassin: 1 gol. El dissabte Edu, Jan, Àlex i Vicenç van anar amb l'aleví. Van empatar contra el Figueres UE.


40 comentaris:

Anònim ha dit...

NOTA D’AGRAÏMENT ALS PARES


Un any més estem a les portes d’una nova temporada, per mi bastant negativa tant en l’aspecte esportiu com personal.

Com molt be sabeu quasi tots, esportivament ha sigut un estiu mogudet ja que per decisions “estrictament esportives” a principi de setembre em vaig trobar amb la notificació de que no podía tornar a entrenar el mateix equip que havia tingut les dues darreres temporades, tasca que havia dut a terme amb molt d’orgull !!!, no hi ha gratificació personal més gran per un entrenador que el fet de que en molts camps de la comarca a on hem anat a jugar, ens felicitessin independentment del resultat, per la forma de jugar dels vostres fills.

Només amb el suport de tots els nens i de tots els pares menys una, s’ha fet possible que a dia d’avui jo pugui ser l’entrenador dels benjamis.

Tot i els molts dubtes que he tingut fins a darrera hora de tornar entrenar aquesta temporda, si he acceptat estar amb vosaltres és per l’amistat que tenim i per la unió que té aquest equip dins i fora del camp, fet que sembla ser no és del grat de tothom.

Només us vull donar les gràcies als pares que heu confiat amb mi i agraïr-vos molt sincerament el suport que m’heu demostrat en els moments complicats.

Anònim ha dit...

Suposo que encara no s'han pogut penjar els videos dels partits, doncs els pares o mares que no podem vindre al camp per motius de treball, és d'agraïr si els podem veure gràcies a l'esforç d'aquests professionals anomenats "Màrius, Luis, i Judit"
Gràcies

Anònim ha dit...

Des de el principi hem tingut clar que el nostre fill estava molt content per jugar amb els esplais, però la base de tot, com molt bé dius, és la unió entre nens, entrenador i pares. Considerem que és del tot positiu el que viu en Marc en l'aspecte esportiu (ha après molt)i per suposat en el personal (pel bon ambient i amistat entre tots).Vicens, la
teva tasca amb els nens, entenem que els ha ensenyat esportivament, però també els ha marcat disciplina, esforç, companyerisme, etc, per tant,nosaltres sí que estem molt orgullosos que siguis l'entrenador del nostre fill.Gràcies. Una abraçada.Et desitgem el millor.

Màrius ha dit...

Màrius i Carme:
Una abraçada a tots!!!
Que no es perdi mai el bon ambient i el bon rotllo.
Endavant.
Per qualsevol cosa...

Anònim ha dit...

uS FELICITO pel bloc, i sobretot per l'equip que teniu.
No deixeu perdre aquest entrenador, ja ens agradaria a nosaltres tenir entrenadors així.
Allè estem fins....
deixeu-m'ho. ja es sentirà a dir.

Anònim ha dit...

Que fareu ara quan el dream team "tècnics Moñ-Par" abandonin el vaixell a fi d'any amb als diners que no eran pocs.
Que tinguin molta sort, per ser el primer any dos o tres equips del futbol base de la Unió als faran baixar.
Esportivament vareu començar fa uns anys bastant bé, tampoc tant com la gent de fora creu, peró marxeu amb un futur molt i molt negre per prebenjamins, benjamins i alevins, es a dir part del futbol base.

Anònim ha dit...

Corren notícies de l'altre cantó de la diagonal que s'ha esta parlant de una possible fussió d'equips entre Esplais i Empuriabra, que hi ha de cert ?

Anònim ha dit...

Potser tot aquest gran grup de gent del benjamí hauria de fer un pas endavant i no només "rajar" dels que s'esta fent ara!!!! en l'apartat esportiu el benjamí no és cap maravella 7 jugadors i jo em pregunto i els altres? o aquests no compten? i si tant bons són com és que no hi han ofertes?

Màrius ha dit...

Referent a l'últim comentari: El bloc ha estat creat per crear bon ambient a tota la família dels esplais, dic TOTA, per si algú no ho entén.
La paraula "rajar"....crec que aquest grup precisament no està dient res malament del que es fa ara. Però bé no vull entrar en aquest joc. Sóm un CLUB i tots hem d'estar units pel bé de tots perquè això no vagi de baixada.

A partir d'ara, potser abans de publicar un comentari caldrà posar nom i cognoms, així tots sabrem de quin peu calcem.
Salut a tots.

Anònim ha dit...

sóc un pare de l'alevi, estic d'acord amb l'ultim comentari, tots junts perque aixó tiri endavant.
percert els benjamins venen tots per rotació i fan el que poden...no entenc el comentari penúltim.
adeu

Màrius ha dit...

El primer comentari, la nota d'agraiment ha estat enviat per en Vicens, l'entrenador del benjamí.
Això d'escriure en blocs, així com el futbol necessita entrenaments.
I quan va escriure es va deixar el seu nom.

Anònim ha dit...

prou de discutir!m´agradaria veure comentaris d´alegria,els nens van amb tota la ilusio semana a semana a jugar els seus partits per la part que em toca a mi em fa molta ilusio cuan parlo amb el nen i em diu que han guanyat,ho diu amb una alegria que sembla que hagin guanyat la copa d´europa,deixeu als nens viure la magia de l´esport deixeulos somiar,ara que poden...

Anònim ha dit...

La persona que ha fet l’escrit del dia 2-12-08 a les 14:27 o és un ignorant o bé un ressentit, tot el que diu no té cap mena de sentit!! Li recordo que el grup de pares que fa menció en el seu text, fa molt temps que porten fent un “gran” pas endavant, al igual que alguns pares dels equips alevins, cadets i altres voluntaris, perquè tots ells treballen desinteressadament per un club que en molts casos no representa ni el poble on viuen. En cap moment han “rajat de ningú”, crec sincerament que abans de fer una acusació hauries de tenir la certesa de quina persona ha escrit el comentari al que sembla ser dones resposta. Queda clar davant de tothom que el que si està rajant obertament ets tu i ho fas d’una mainada que no tenen cap culpa, els menyspreas i dius públicament que no son cap meravella. La veritat es que la teva opinió ja no ens mereix cap respecte i menys quan tots els pares i entrenador inclòs, sabem el que tenim: un grup de nens que son amics i que disfruten jugant cada setmana defensant la samarreta de l’Esplais. L’afirmació de que son 7 jugadors deu ser segons la teva “modesta opinió”, ja que et recordo que aquest equip té 8 jugadors que tenen un nivell bo, més 2 que quan acabi la present temporada estaran quasi al mateix nivell i els altres 4 restants treballen dia a dia i van avançant fins a on poden, i no tinguis cap dubte que tots aquests nens tenen uns pares assenyats i que toquem de peus a terra i que cada un de nosaltres sabem fins a on poden arribar els nostres fills, i mai ni tú ni ningú podrà dir que s’ha dit o hem dit que aquests jugadors son tant bons! Hem tingut sempre molt clar que l’èxit d’aquest equip sense “cracks” és la unió dels nens i pares, pesi a qui li pesi!!. I per acabar demostres no tenir ni punyetera idea de res quan parles de com és que no hi ha ofertes, estem parlant de nens de 8 anys i has de pensar que el que més interessa en aquests moments es fomentar l’amistat, companyarisme, felicitat i armónia dels nostres fills i per què no?! També la nostre, gaudint del bon “rotlle” que tenim entre tots encara que no sigui del teu grat i una altra cosa serà la propera temporada quan començin a jugar amb alevins a futbol-11.

Fes t’ho mirar, l’enveja és una malaltía…………., o bé ves de cares ja que parlant la gent s’enten encara que la opinió dels altres no coincideixi amb la teva.

Anònim ha dit...

a lescola em sembla que es fan classes de tai-chi, apunteu-vos.
El cos amb harmonia:·)))))

Anònim ha dit...

Soc un pare de nens de l’equip cadet i s’ha de dir que aquest equip sembla una ONG , jugadors que sembla que son més bons estan a la banqueta, i han de sortir quan als partits estan en contra, jugadors nous d’aquest any que no milloren el rendiment de l’equip i que sembla que tenen més preferencia que es que portan tota la vida a la casa i això no s’enten ja que amb boca petita la filosofía del club fins ara, es la de fomentar l’esport i no la de “guanyar”. Haviem si es pot adreçar algo…….

Felicitats per el blog, i tot que no he vist jugar el vostre equip, tothom, bueno casi tothom en parlar molt bé…….. amunt esplais

Anònim ha dit...

Soc entrenador d’un equip del voltant de Figueres, hi haig de dir que fins aquesta temporada l’equip dels Esplais es el millor equip benjami de la comarca i molt a prop seu hi ha el Peralada.
Felicitats per el blog, haviem si altres equips copiem.

Anònim ha dit...

Bones:
Sóc mare d'in jugador de l'equip dels benjamins, la MªCarme.
El meu fill va començar a jugar a futbol perquè necessitava fer un esport de coordinació i com que el meu altre fill gran jugava a futbol vam decidir que ell també ho fes.
Aquest jugador és un dels que no és cap meravella, però el que per a nosaltres ha estat una meravella és la manera com se l'ha rebut des del principi, l'estima que li tenen els altres jugadors i els entrenadors, la motivació que li ha creat, el " bon rotllo" que els mateixos pares hem anat formant, etc, etc,etc.

Com bé deia en Vicenç, aquests crios tenen 8-9 anys i han de jugar per fer esport, i sobretot per passar-s'ho bé. Si ja a aquestes edats els comencem a criticar perquè no juguen bé, Déu ens planyi! Quina mena de gent pot educar així a la mainada???

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Màrius ha dit...

En aquest bloc, no publicarem comentaris ofensius a cap persona (amb noms i cognoms) estigui, o ja no estigui dins el club.
Perdoneu, però si fos així, això es convertiria amb una falta de respecte cap a aquesta persona i no ho trobo just, encara que semblin en broma.
Força Esplais!!!!

Anònim ha dit...

Bones!
Espero que pel bé de tots els joves jugadors d'aquest equip no hagin llegit ni estiguin gaire assebantats de tot el que es va publicant per aquí(per cert és blog molt actiu).

aprofito (aixi també faig una mica de propaganda) per dir-vos que al blog del "Club" hi hem posat un forum on podem obrir temes a discutir, això si, opinons no faltes a ningú!

A veure si entre tots aconseguim fer un Esplais millor!

Endavant Esplais!!!

Anònim ha dit...

Hola, sóc en Josep Maria, i.... vull confessar que jo també formo part del gran grup de gent del benjamí . Dit això , em disculpareu si aprofito per dirigir-me a l’anònim 2/desembre/2008 16:37 – per cert , tinc curiositat per saber de que treballa ,si es que treballa aquest anònim que a les 16:37 es pot posar davant l’ordinador i en quatre ratlles dir tanta ximpleria, perdó senyor moderador, vull dir tanta opinió de poc seny i tanta pregunta poca-solta- (!?) ....bé reprenent el fil i sense voler molestar per si es massa extens el que diré, deixeu-me que us faci referència a la llegenda on Zeus (el déu suprem) en enfurismar-se amb Prometeu (tità creador de la humanitat) ...al cap de vall per una ximpleria, va ordenar al seu fill Hefest (déu del foc) que creés la dona més bella. Hefest va obeir i va donar vida a Pandora. Zeus aleshores va enviar Pandora a la Terra perquè regalés a Prometeu una bonica capsa en la qual, el dia abans, havia guardat totes les malalties, l’enveja, l’odi, els vicis, la bogeria i la resta de mals de la humanitat. Però Zeus estava tan ofuscat per la fúria que en una badada també va introduir l’esperança dins la capsa. Prometeu, intuint la mà sinistra de Zeus, no acceptà la capsa i va pregar a Pandora que mai no l’obrís. Ella, tanmateix, no va poder resistir la temptació i un dia la va destapar. De seguida en var sortir tots els mals, però també se’n va escapar l’esperança, que des d’aleshores va emparar els mortals d’ alguns anònims que escriuen als blogs.

Màrius ha dit...

Tranquil Miquel, en els nens ja fem que només els interessin resultats i fotografies. Tens tota la raó.
Aprofito per felicitar el comentari d'en Josep Maria.
P.D: "nunca te acostarás sin saber una cosa más"
Ànims Esplais!!!

Anònim ha dit...

I per acabar us convidem a casa a una copa de cava
Visca el bon rotllo !!!
Esperem confirmació

Anònim ha dit...

Hola!!!!vull parlar una mica dels ALEVINS!!!!!. Un equip que amb manca de nens i dubtes de si al princili podrien jugar a futbol 11 aquest any es mante a la classificacio mes amunt que l'any passat .Cal remarcar que cada setmana rebem ajuda de l'equip dels BENJAMINS,i que ho fan molt be,per aixo els hi donem les GRACIES!!!!!!!!
Tambe vull agrair l'esforç que fa el nostre entrenador JOAN SANCHEZ i el seu ajudant JORDI.Es nota cada partit que els nens jugan cada dia millor, encara que els quedi molt per aprendre.
GRACIES!!! tambe a tots els pares ,per el bon rotllo que hi ha aquest any.I acabo MÀRIUS les fotos estan molt be gracies pero i falta la delegadaaaaaa

Màrius ha dit...

Tens tota la raó....per la propera jo ho tinc anotat :·)))
aviam si arreglo???

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quan es convida es convoca a les persones i es diu dia i hora. Bocamoll, tú no Rosa, tu tens un gran cor, bocamoll es el petit (alçada) gran home que tens.
Li piqui aqui li piqui hem de seguir amb lo nostre, el bon rotllo i quan més gent s'afegegi millor......... Tot i que serà complicat hem de intentar fer més gran l'Esplais. VISCA ESPLAIS

Anònim ha dit...

Sense faltar ni "rajar" de ningú només vui recordar qu'el blog dels benjamis es va crear abans que l'altre del club. De totes maneres s'ha de intentar tenir a tothom content.
Anims Miquel !! ja vas veure que podem dir moltes coses, i poden agradar o no ??, peró només va fer falta parlar un cop amb tots als pares dels benjamins i als problemes dels alevins es va acabar
i aquest moments tots estem contents.......

Anònim ha dit...

El patrocinador un cop ja té el contracte signat ja passa de tot, et recordo que et vares comprometre a organitzar un altre " arròs de llamantol " per als pares dels benjamins + 1 foraster (J.C.). De totes formes si algú més vol venir, fer un pas endavant amb nosaltres i s'identifica i creu que est pot trobar bé amb aquest grup també el conviderem amb molt de gust, es tracte de fer cada vegada la família més grand.
Us recordo qu'el sopar surt molt econòmic i la qualitat dels productes son ....... BON NADAL !!

Anònim ha dit...

Els grup de pares dels benjamins volen felicitar al equip de 2ª regional per la temporada que porten, i en especial al seu entrenador J.Salas, que tot i ser un novell a la categoria està demostrant la seva vàlua, tampoc podem oblidar i també agraïr a la persona que va confiar amb ell "gràcies LLuis"

Màrius ha dit...

Tens tota la raó.
Evidentment quan es fan coses s'en fan de bé i de malament, només faltaria. Però s'en fan i sempre se n'han fet de molt bones. D'aquí que el Club estigui allà on està.
Força Esplais!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tot i que en aquest club casi tots es fa molt bé,al menys això sembla per les memóries escrites. Ja una dita que diu "qu'els nens sempre diuen la veritat" hi ha molts anonims en l'altre blog que jugadors de infantils i cadets es queixen de que als entrenaments son pocs forts i falta de intensitat. Seria bo fer-ho mirar. Agafem les critiques com a part constructiva senyors. Amunt Esplais

Anònim ha dit...

soc un pare de un nen prebenjami, i l'any passat fins a falta de 2 mesos que varen posar en vicens era un capi qui pugui, en aquest moment el prebenjami es un desastre, a més amb aquestes edats i que actualment fa tanta fred als 4 nens que només venen a entreno ens diuen al senyors "entrenador o educadors" que nen que no es dutxa jugarà menys que una latre que no bé al entreno i que segueixen ordres dels senyors coordinadors.
Sería bo ser una mica flexibles i tolerant amb nens de 5 i 6 anys si voleu enfonsar més de lo que està el futbol base....base (prebenj-benjam-alevi) dels Esplais.
Les coses son complicades o les fem complicades peró les persones con cal parlen,discuteixen si cal peró la inquisició fa temps que va passar.
Si no anem tots a una anem per mal camí. Ja se que fins ara en aquest club la opinió dels pares sobre tot de la base...base no ha importat gens haviam si la cosa als que quedeu i la gent que pogui venir ens escolteu, només escoltar ja que a vegades d'escoltar s'ha aprend. Bones Festes a tota la familia Esplais

Anònim ha dit...

Qui es es el " bocamoll " ? per qué no respira, no sap que dir, ho ve encara esta en als seus somnis de Brasil o Mêxic. Haviem si serà veritat allò de " quien calla otorga ". Bones Festes

Anònim ha dit...

bé jà han passat les festes i la copa de cava no ens l'hem beguda, proposo si voleu anar a sopar l'arrós de llamantol, podem quedar per el proper dia 30 de gener.
Agrairia confirmesiu els que serem aqui en el bloc, per poder
reservar taula, dons el lloc es petit. Josep Francesc

Anònim ha dit...

jo sóc de l'opinió que els comentaris no haurien de ser anonims, aixi evitariem malts entesos o malts rollos.
Visca els Esplais
Josep Francesc

Anònim ha dit...

Jo crec que si tenim un administrador que passa abans la censura i de moment en bon criteri que més dona que en la majoria d'escrits que son correctes i sense falta a ningú consti amb anònim,una altre cosa es quan vos fer un comentari més personalitzat o dirigit amb algú en concret i que estigui una mica fora de to, perqué de que serveis posar el nom que te convidin afer una copa de cava i després no diguin ni dia ni hora. Visca l'anònimat !!!!

Anònim ha dit...

VESTIM UN SANT PER DESPOLLAR-NA UN ALTRE, No se aqui fer aquesta queixa (entrenadors,ajuntament, cordinadoors)es lamentable com esta quedant el camp on jugan als nens benjamins de l'Empuriabra i de l'Esplais, d'aqui a dos mesos sinó es posa remei es convertira amb un camp de terra o fang. Temps al temps........
Visca el futbol municipal

Anònim ha dit...

Dono la raó al darrer comentari ja que es lamentable com esta quedat el camp d'aquesta mainada, i es molt trist ja que a vegades a certes persones se lis omple la boca de parlar de les instal.lacions, etc i siguem clars amb la quantitat d'espai que hi ha es indignant que equips adults facin servir aquest camp per entrenar ja que només falta veure com esta per entendre que no son mainada als que entrenan allà.
Doneu-li solució al tema ja que com bé diu en poc temps es convertira en el pitjor cam de la comarca.
Endavant i ànims " Empuriabrava-Esplais / Esplais-Empuriabrava " la unió fa la força.
pep